EV SAHİBİNE ŞİKAYET EDEN KOMŞU BELASI

Bankacı ya sözde e bizde onun personeli oldugu bankadan alıyoruz maaşları almaz olaydık o yuzden herseyi gorebiliyormuş sistemler ortak oldugu icin belki de beklediğimizden daha fazla kira zammını ondan aldık :)
Bir kere bu çok ciddi bir suç, ben bddk’da Çalışıyorum; kişilerin hesaplarına izinsiz ve bilgisi dahilinde olmadan girmek yasak. Bir daha böyle bir gevşeklik yaparsa önce bankaya sonra da bddk’ya Şikayet edeceğinizi bildirin. KAfasına göre öyle hesap bilgilerine bakamazlar, sistemlerden kim ne zaman hangi hesaba girmiş çok rahat tespit ediliyor. Lütfen buna müsaade etmeyin.
Ayrıca bu kk’yı anlamıyorum ben. Tam tersi bir konu açıldığında ev sahibiyle ya da yöneticiyle konuşun diye akıl veren herkes şimdi bu yöntemi uygulayan kişiyi suçlamış. Şimdi biz sizin sesiniz ne kadar gidiyor, ne sıklıkta gidiyor, siz ne kadarının farkındasınız bilemiyoruz. Bana böyle bir uyarı yapılsa çok utanırım, sonuçta gerçekten de gidiyor olabilir; ben sessiz olduğumu düşünsem de bazen anın etkisiyle insan farkında olmayabiliyor.

Bankacı ya sözde e bizde onun personeli oldugu bankadan alıyoruz maaşları almaz olaydık o yuzden herseyi gorebiliyormuş sistemler ortak oldugu icin belki de beklediğimizden daha fazla kira zammını ondan aldık :)
ben olsam şikayetçi olurdum net.

Komşumun mahremini şikayete utanırım, ki kızımın bile duyacağı kadar fazla sesi gelen komşuma söylemeye utandım, yalıtım yok apartmanların merdiven boşluklarına yakın yatak odalarındaki sesler o boşlukta daha bir yankılanıyor

Ey komşularım kiminizin gece 3'te son ses telefon konuşmalarınızı, kiminizin tüm sokak sakinlerini emniyeti aratacak kadar şiddetli tartışma seslerinizi, kiminizin yatak odası seslerini duyuyorum ama gıkım çıkmıyor, herkes şikayetçiyken ben olsun pencereler açık, evler yalıtımsız, komşudur deyip susuyorum, azıcık toplu yaşam kurallarına uysanız çevrenize saygılı olsanız lütfen

Insanimizda sunu gelip kibarca yuzune soyleyemeyecek bir karaktersizlik var ne aci. Adam adama soyluyor. Adam karisina soyluyor. Kadin sacma sapan yolla numara buluyor. Sonunda darilan alinan siz oluyorsunuz. Ne haklari var sizin mahreminizi dökmeye boyle.

Ya abartmadığınızı dikkat ettiğinizi söylemişsiniz ne kadar ses olabilir ki ve bu sesin ne kadarı komşunuza gidebilir.. Terbiyesizlik ya resmen bunu da gidip ev sahibine söylemek nedir.. İnanamıyorum şuan ben şok.. Ve durup düşünmeye başladım acaba bizim sesimizde gidiyor mu Ama nasıl bir tahammülsüzlük bu anlamıyorum ses çıksa bile 10 saat şey mi yapıyorsunuz da gece insanları uykusundan mı ediyorsunuz.. Yani aşırısıma karşıyım insanlar tabi ki ne zaman ne yaptığınızı bilmek zorunda değil hoş da olmaz zaten o anki yaşanan iki kişilik ama arada bazen insanlık hali ne bilim olur yani nasıl ki bebek ağlıyor, ufak çaplı tartışmalar oluyor bunların sesi duyuluyor onlar gibi birşey ahlak bekçiliği desem o da değil zina da yapan yok Ufff bilemedim inanın hiç hoşuma gitmedi bu durum ayıp yani koca koca adamların telefonda şikayet edip kadınlara konuşturma falan.. Yiyorsa eşinize söyleseymiş madem.. Kadında görev bilip sizinle konuşmuş bu konuyu ayyyy bana bişeyler oluyor

Hiç sormayın bir de yan komsu gelip bana söylese eşi de duymuş demek i şikayet ettiğine göre ama kadın olan zaten böyle bir şeyi dile getirmez bence kaldı ki getirdi ben şahsen kendim halletmeyi tercih ederdim kalkıp da ev sahibine söylemek ne bileyim ya can sıkıcı ilte sıtkım sıyrıldı daha 1 senelik evden taşınmak falan o kadar para onu dşünür olduk şimdi ne gerek yani

o inleme coskulu sevısme seslerını yasayan bılır ,daha oncekı evımde hem alt komsum hem ust komsum 2 gun arayla degısmıstı hangısınden geldıgını bır turlu bulamıyorduk sabah aksam gece gunduz habıre cok sevısgen kısılerdı

mısafırımız var mesela ... inleme sesı
cocuk var evde habıre bır inleme ohlama sesı
bır sure sonra tiksinme gelıyor ve evde mısafırlerınıze ınanılmaz mahcup oluyorsunuz kotu bır durum

ama bız anladık kı meger ne alt ne de ustmus ,ust komsumuzun karsı daıresınde oturanın yanıymıs
duvarlar kagıtdansa demek ... yanı komsunuz o seslerı duyuyordur dogrudur nıye yalan soylesın ama sız degılsenız baska daıredır sankı hemen ustden veya yandan gelıyormus gıbı olabılıyor baska daırede olsa
sıkayet etmekten baska carelerı kalmamıs olabılır sesden rahatsız olmaları normal ama sız bız degılız baska daıredır bızden sanıyorlar dersenız sorun sızden cıkmıs olur

Memnunsaniz evden oturun. Onlar sinir olsun soyledik de ne oldu bir sey degismedi diye. Yalniz ben olsam ev sahibime numarami almasinin etik olmadigini, kirayi da bilgilerimize bakarak arttirdigini dusundugumuzu soylerim. Isini kaybetmekten korksun bakalim bir.

Burada sessizce sevişen kadinlar vardi. Benzer bir "sevişme sesi" konusunda çok tartisilmişti bu inleme filan o aklima geldi.

Ben sikayet etmezdim ya yeri gögü inletmiyorsa normal yani.

V
utandıkları adam adama şikayet etmiş direk demi?utanan cekinen insan söyleyemez bile bunlar cirkinleşip adamları sokmuşlar devreeye

.Kirada oturuyoruz.gecen hafta ici ev sahibinin eşi aradı numaram kendisinde yok bankacı ordan bulmuş iletişim bilgimi
KVK yani kişisel verilerin korunması kanunu gereğince ev sahibinizin eşinin böyle bir şey yapması yasal olarak suç
İlk olarak çalışıtığı bankanın genel müdürlüğüne şikayet edin daha sonra Alo 198 i arayın durumu anlatın orayada şikayet edin

Ay sonunda bilen biri yazmış kvkk yı

H
tabiki de bekarlar da sevişiyor.benm kastım bekar erkek evi olur her gece başka biri gelir de sesler duyulur da hadi bir ihtimal aile var dersin şkayet edersin hadi oda bi ihtimal.
Her gece baska birinin geliyor inliyordiye rahatsiz etmesi normal her gece aynı kisiyse nikahta varsa anormal mi

Herhalde her gece farkli kisi nliyor ve farkli tını geliyor diye
BIr kişinin sesinin gelmesi ayni kisi oldugundan mi normal
Hafif hakli oldugumuz konulari böyle absurt savunmalarla haksiz cikariyoruz. Mantikli bir savunma degil bu.
Muzik acın belki anlamiyorsunuz ses cikardginizi. Aprtmanda muziksiz sevismek zor dikkat dagitiyor bazen ama yapacak bir sey yok.
Ses gidiyora hala onlarda biraz kulaklarini tikasin

Burda bana anormal gelen durum benim gercekten kendimden emin olmam bir yana aynı seyi ben yasasam şikayet etmeyecek olmam cok cok rahatsız olursam da üslubunca hemcinsime söylerim.Kocama ev sahibini arattırmam siz hala seslerin çeşitliliğindesiniz yaşadığımz ülkede bekara ev vermeyecek olan o kadar boş zihniyet var ki evliyken bile dikkat etmenize rağmen şikayet ediliyorsunuz bekarken siz düşünün

Ben degil siz bekar evli olayina ve ses cesitliligine takmışsınız.

Bu kadar eminseniz ben olsam gider kadinla görüşürdüm durdugunuz kabahat. Neden sessiz kaliyorsunuz ki? Evden kacar gibi gitmekte ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…