Bir kere bu çok ciddi bir suç, ben bddk’da Çalışıyorum; kişilerin hesaplarına izinsiz ve bilgisi dahilinde olmadan girmek yasak. Bir daha böyle bir gevşeklik yaparsa önce bankaya sonra da bddk’ya Şikayet edeceğinizi bildirin. KAfasına göre öyle hesap bilgilerine bakamazlar, sistemlerden kim ne zaman hangi hesaba girmiş çok rahat tespit ediliyor. Lütfen buna müsaade etmeyin.Bankacı ya sözde e bizde onun personeli oldugu bankadan alıyoruz maaşları almaz olaydık o yuzden herseyi gorebiliyormuş sistemler ortak oldugu icin belki de beklediğimizden daha fazla kira zammını ondan aldık :)
ben olsam şikayetçi olurdum net.Bankacı ya sözde e bizde onun personeli oldugu bankadan alıyoruz maaşları almaz olaydık o yuzden herseyi gorebiliyormuş sistemler ortak oldugu icin belki de beklediğimizden daha fazla kira zammını ondan aldık :)
Ya abartmadığınızı dikkat ettiğinizi söylemişsiniz ne kadar ses olabilir ki ve bu sesin ne kadarı komşunuza gidebilir.. Terbiyesizlik ya resmen bunu da gidip ev sahibine söylemek nedir.. İnanamıyorum şuan ben şok.. Ve durup düşünmeye başladım acaba bizim sesimizde gidiyor muMerhaba kızlar ;
bundan 1 hafta önce başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim
yaklaşık 1 senedir evliyim .Kirada oturuyoruz.gecen hafta ici ev sahibinin eşi aradı numaram kendisinde yok bankacı ordan bulmuş iletişim bilgimi kadın kadına daha rahat konusabileceğimizi düşünüyorum dedi.yan komsum tarafından gece sesler geliyor diye şikayet gitmiş liseli ergen değiliz edep adam görmuş insanlasrız nasıl seslermiş onlar dedim inleme sesi geliyomş biraz dikkat edermisin dedi .ben şok hiç huyum olmayan şeylerdir böyle şeyler kaldı ki sevmem de, apartmanlarda oturanların özeli yoktur kendi ailemden de bilirim dikkat ediyoruz tabiki de hadi cok zorlama oldu diyelim 1 defa falandır sinirim tepeme cıktı tabi ki siz evinizde bekar oturtmuyosunz parasını verdiğim sürece o ev benm şikayeti olan bana gelecek dedim ben de.akşam eşime söyledim durumu o da ev sahibine mesaj attı megersem komsunun kocası bizi ev sahibine şikyat etmiş o da milletin yatakodasıyla ilgli ben konusmaym kadın kadına daha rahat olursunz diye karısını ban aarattırmş.ohaa artık adam kalkıyor adama şikayet ediyor onlarda bizle konusuyor.eşim direk taşınıcam ev bakıyorm gibisine şeyler söyledi ev sahibine ev sahibinin tepkisi neymiş komşulukmuş alınmamak gücenmemek gerekrimiş.benim anlamadığım o evde oturan yaşayan biziz karı koca evli bir çift kalkıp kocaman insanları ev sahibine şikayet etmek çok nahoş bir durum hepsini geçtim sen bana gel bana anlat derdini benm hatam varsa zaten yüzüm kızarır milleti neden arıyosun .Silzerin başına geldi mi böye bir olay ya da duydunuz mu ben şimdi gidip komsunun kapısını calıp konusayım mı yoksa görmezden mi gelyim ya da aksine daha da ses mi yapayım
Hiç sormayın bir de yan komsu gelip bana söylese eşi de duymuş demek i şikayet ettiğine göre ama kadın olan zaten böyle bir şeyi dile getirmez bence kaldı ki getirdi ben şahsen kendim halletmeyi tercih ederdim kalkıp da ev sahibine söylemek ne bileyim ya can sıkıcı ilte sıtkım sıyrıldı daha 1 senelik evden taşınmak falan o kadar para onu dşünür olduk şimdi ne gerek yaniInsanimizda sunu gelip kibarca yuzune soyleyemeyecek bir karaktersizlik var ne aci. Adam adama soyluyor. Adam karisina soyluyor. Kadin sacma sapan yolla numara buluyor. Sonunda darilan alinan siz oluyorsunuz. Ne haklari var sizin mahreminizi dökmeye boyle.
Memnunsaniz evden oturun. Onlar sinir olsun soyledik de ne oldu bir sey degismedi diye. Yalniz ben olsam ev sahibime numarami almasinin etik olmadigini, kirayi da bilgilerimize bakarak arttirdigini dusundugumuzu soylerim. Isini kaybetmekten korksun bakalim bir.Hiç sormayın bir de yan komsu gelip bana söylese eşi de duymuş demek i şikayet ettiğine göre ama kadın olan zaten böyle bir şeyi dile getirmez bence kaldı ki getirdi ben şahsen kendim halletmeyi tercih ederdim kalkıp da ev sahibine söylemek ne bileyim ya can sıkıcı ilte sıtkım sıyrıldı daha 1 senelik evden taşınmak falan o kadar para onu dşünür olduk şimdi ne gerek yani
utandıkları adam adama şikayet etmiş direk demi?utanan cekinen insan söyleyemez bile bunlar cirkinleşip adamları sokmuşlar devreeyeKomşumun sevişme sesleri başlıklı/ içerikli konularda ki " malum komşu" yu bulduk.
Yüzyüze bakıyorsunuz diye direk sizi uyarmaya çekinmişlerdir, kendilerince o çözümü bulmuşlardır.
Komşudan gelen ses içerikli konuları okursanız, karşı tarafı anlayabilirsiniz
KVK yani kişisel verilerin korunması kanunu gereğince ev sahibinizin eşinin böyle bir şey yapması yasal olarak suç.Kirada oturuyoruz.gecen hafta ici ev sahibinin eşi aradı numaram kendisinde yok bankacı ordan bulmuş iletişim bilgimi
Bu yasal olarak suçbir de kadın bankacı pişki pişkin diyor ki senin de eşinin de bütün bilgleirniz elimde heee :):):)
Ay sonunda bilen biri yazmış kvkk yıKvkk'ya göre bankacının sizin numaranızı bu şekilde temin etmesi büyük suç, işim gereği biliyorum. Sadece kendisi değil banka bile büyük ceza alır. O evden imkanınız varsa çıkın ama öncelikle bankada çalışıp numaranızı bankanın imkanlarıyla temin eden ev sahibini Kvkk'ya şikayet edin. Her şeyden önce etik değil. İşinden olacağı ve tazminat ödeyeceği için vicdanen şikayet etmek istemeyebilirsiniz ben de edemezdim muhtemelen ama en azından kendisine edicem diyin de panikleyip biraz aklı başına gelsin. Kanun denilen Bi şey var aklına estiği gb numara alamaz.
Her gece baska birinin geliyor inliyordiye rahatsiz etmesi normal her gece aynı kisiyse nikahta varsa anormal mitabiki de bekarlar da sevişiyor.benm kastım bekar erkek evi olur her gece başka biri gelir de sesler duyulur da hadi bir ihtimal aile var dersin şkayet edersin hadi oda bi ihtimal.
Burda bana anormal gelen durum benim gercekten kendimden emin olmam bir yana aynı seyi ben yasasam şikayet etmeyecek olmam cok cok rahatsız olursam da üslubunca hemcinsime söylerim.Kocama ev sahibini arattırmam siz hala seslerin çeşitliliğindesiniz yaşadığımz ülkede bekara ev vermeyecek olan o kadar boş zihniyet var ki evliyken bile dikkat etmenize rağmen şikayet ediliyorsunuz bekarken siz düşününH
Her gece baska birinin geliyor inliyordiye rahatsiz etmesi normal her gece aynı kisiyse nikahta varsa anormal mi
Herhalde her gece farkli kisi nliyor ve farkli tını geliyor diye
BIr kişinin sesinin gelmesi ayni kisi oldugundan mi normal
Hafif hakli oldugumuz konulari böyle absurt savunmalarla haksiz cikariyoruz. Mantikli bir savunma degil bu.
Muzik acın belki anlamiyorsunuz ses cikardginizi. Aprtmanda muziksiz sevismek zor dikkat dagitiyor bazen ama yapacak bir sey yok.
Ses gidiyora hala onlarda biraz kulaklarini tikasin
Geçen gece sinek girmiş eve yatak odasında duvarlara vurduk öldürelim diye misilleme gibi olmuşmudur acabaYerinizde olsam telefondan inleme sesi açar duvarın dibine dayardım
Ben degil siz bekar evli olayina ve ses cesitliligine takmışsınız.Burda bana anormal gelen durum benim gercekten kendimden emin olmam bir yana aynı seyi ben yasasam şikayet etmeyecek olmam cok cok rahatsız olursam da üslubunca hemcinsime söylerim.Kocama ev sahibini arattırmam siz hala seslerin çeşitliliğindesiniz yaşadığımz ülkede bekara ev vermeyecek olan o kadar boş zihniyet var ki evliyken bile dikkat etmenize rağmen şikayet ediliyorsunuz bekarken siz düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?