EV SAHİBİNE ŞİKAYET EDEN KOMŞU BELASI

işte bir kaç yorum üstü okusanız; keşke anlatamıyoruz ne yazık ki benim komşu da o mantık. yolda görsen yüzün kızarmıyo mu demiş biri sanki yüz kızartıcı bişeymiş gibi

bir de kadın bankacı pişki pişkin diyor ki senin de eşinin de bütün bilgleirniz elimde heee :):):)
Bankacı olmak sizin bilgilerinizi istediği gibi kullanmak hakkı vermez, sizin bilginizi 3. bir kişiye söylerse işinden olur haberi yok sanırım. Siz de ona hatırlatın. Gerekirse şikayet edersiniz, kişisel bilgilerimi başkasına söylemekle tehdit ediyor diye.

Bizim de yıllar önce, büyük oğlum daha bebekken, bizim evden gece geç saatlerde yüksek sesli konuşma, sohbet, kahkaha sesleri geliyor diye alt komşu şikayet etmişti. Dedik ki bizim bebeğimiz var erken yatıyor o uyanmasın diye çıt çıkarmıyoruz. Öyle kalabalık değiliz, arkadaşlarımız da gelmiyor, gelse de geç saate kadar kalmıyor. Ki o sesler bize de geliyordu ama çok nadir ve çok uzaktan geliyordu. Buna rağmen bir kaç defa şikayet etmişti.

işte bir kaç yorum üstü okusanız; keşke anlatamıyoruz ne yazık ki benim komşu da o mantık. yolda görsen yüzün kızarmıyo mu demiş biri sanki yüz kızartıcı bişeymiş gibi
Nıye yüzün kızarcakmış o kocasıyla sevişmiyor mu ot gibi mi sevişiyor? Minimal sesler olur o an ki heyecanla kim aman çıt çıkmasın der. Pasif kalmışsınız ben olsam sen herhalde kocanla sevişmiyorsun bızım yatak odamızı dinliyorsun. Bağrış çağrış yok ayıp başkasının mahremini didikliyorsunuz. Çat çat söyleyin suratına ayıp sanki eşinle sevişmen onun yüzü kızarsın senın değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…