Ev sahiplerine selam olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geç kalmışsınız. 3 yaşında bale ya da jimnastiğe başlaması gerekiyordu en azından o da. Diğerlerini saymıyorum bile. Demekki sizin kızınız için öncelikleriniz bizlere göre geride kalıyor. Bu sebeple masraflarınız 6000 i bulmuyor olabilir. Ayrıca servis, yeme içme ücretleri, giyim vs ücretleri her aile için değişkenlik gösteriyor. Sizde servis ya da yol ulaşım ücreti yoktur belki. Kıyafetleriniz azdır lekelidir ya da orta kalitedir. Oyuncakları çok çeşitli değildir. Buradan böyle anlaşılıyorsunuz.
Dün çocukları havuza götürdüm, yol 200, havuz 400, yemekleri saymayayim. Şimdi goturmeseydin derler, bazılarına kalsa nefes alalım yeter.

Yahu sizin memleket neresi kütüğü oraya aldıralım 😫😫😫 bir randevu alınmıyor gece 12 de bekliyoruz 00:01 de yine dolu yine yok 😌
Acile gidiyorlardır anca. Bende dün bir fenalaştım. Çocukları özele götürüyoruz ama uzak bize iyi özel hastaneler. Dur dedim devlet hemen evimin dibinde oraya gideyim. Gerçekten ortam kötü ama işlemleri iyi buldum eskiye göre. Ne zamandır devlete gitmemiştim. Acile gittim ani gelişen bir durum olduğundan.

Yahu sizin memleket neresi kütüğü oraya aldıralım 😫😫😫 bir randevu alınmıyor gece 12 de bekliyoruz 00:01 de yine dolu yine yok 😌

pat pat her şey halloluyor mu? e nabızı açıp herhangi bir hastaneden cildiye veya psikiyatriden randevu almayı deneyin bakalım pat pat halloluyor muymuş?
O an işimize hangisi yariyorsa oraya gidiyoruz randevu bulamadiysam devletin aciline gidiyoruz ya da özel.İlk bir yaş sırf özel seçtim ama baktım her şey ayni,hatta sakıncalı olmasın M..k Hastanesi'ne götürdügumdr orasi yanlış tespitte bulundu gata sorunun kökünü bildi ve tedavi planı oluşturdu.Universite hastaneleroni özellere tercih ederim genelde

Sizinle aynı gemide olduğuna ben de üzüldüm şimdi siz öyle deyince.
Çocugum hastanelerde surunmuyo devlet kurumlarını niye bu kadar kotuluyorsunuz ki..Yerleri yalamiyor gidip dönüyoruz hemen pat pat her şey halloluyor
ankarada hangi devlet hastanesinde isler pat pat halloluyo ya hicbir tanidiginiz olmadan imkansiza yakin o dediginiz

Dün çocukları havuza götürdüm, yol 200, havuz 400, yemekleri saymayayim. Şimdi goturmeseydin derler, bazılarına kalsa nefes alalım yeter.
Evet bende götürdüm geçen hafta sonu havuz etkinliği 1000 tl diye hesaplara geçti 🤣 sadece kızım ve ben gittik. 4 ümüz gidince de 2000 bayılıciğiz. Ama bugs bunny devlet havuzuna gider mesela.

Evet bende götürdüm geçen hafta sonu havuz etkinliği 1000 tl diye hesaplara geçti 🤣 sadece kızım ve ben gittik. 4 ümüz gidince de 2000 bayılıciğiz. Ama bugs bunny devlet havuzuna gider mesela.
Ankara da misiniz ? Nereye göturdunüz ? (Fırsatçı anne, hemen tavsiye ister 🤣🤣 )

Bu konu uzar gider....
Herkesin elbette kendine gore hakli tarafı var..
Fakat şu bir gercek ki herseye ama herseye gunluk zam geliyor.

Artik 3.000 tl nin adı var..
Birakin keyfi harcamalari gercekten nominal fiyata degil de reele bakmak gerek.

Bir okul cantasi olmus 500 tl..
Yani bir kira 3000 cok makul..
Ne kiraci da suc, ne ev sahiplerinde.
Bu ekonomide 7 den 70 e herkes etkilendi.
Tek dusundugum konu nereye gidiyoruz, nasil bir dunya birakiyoruz çocuklarımıza.

Geç kalmışsınız. 3 yaşında bale ya da jimnastiğe başlaması gerekiyordu en azından o da. Diğerlerini saymıyorum bile. Demekki sizin kızınız için öncelikleriniz bizlere göre geride kalıyor. Bu sebeple masraflarınız 6000 i bulmuyor olabilir. Ayrıca servis, yeme içme ücretleri, giyim vs ücretleri her aile için değişkenlik gösteriyor. Sizde servis ya da yol ulaşım ücreti yoktur belki. Kıyafetleriniz azdır lekelidir ya da orta kalitedir. Oyuncakları çok çeşitli değildir. Buradan böyle anlaşılıyorsunuz.
İki sene önce 170 liraya ayakkabı almış çocuğa, sonrasını bilmiyoruz 😂

Çocukken at binmeyi çok istemiştim, olmadı, imkanlar el vermedi o zaman. Geçen denk geldim gittiğimiz bir yerde yetişkin binicilik derslerine saati 250 lira. Gidicem muhtemelen bu kış. Çocuğum olsa ve at binmek istese (Ya da başka bişey) anında götürürüm, benim içimde kalmış onun da kalmasın.

Buggsbunny Haziran'da çocuğu kreşin (özel)havuz etkinliğine gönderdi 3 gitmelikmis 250 TL ..çok az dimi 😏

Demekki yeteri kadar sıkmıyorsunuz. Kızınızı kreşten hariç aktivitelere götürüyor musunuz?
Bu hafta 2 kez günübirlik havuza gittik. 2 yetişkin 1 çocuk 1000 den 2000 . Benzin de 500 tuttu . Yeme içme yok bu fiyatta . 3 yıldır Deniz görmedik gitmesemiydik. Evde leğene su mu doldurup girseydik?😅😃

Eskiden kötüydü evet ama bir gidip inceleyin eskiye oranla daha iyi,iyiye iyi derim ben tarafsizca
valla evlilik icin saglik raporu aldik aile hekimligine onaylatin dediler bizim aile hekimi sehir hastanesinde cikiyormus. aileme haber vermedim kendim de maalesef halledemedim tam 3 saat bekledim tek bir imza icin. sonra aradim hemen biri geldi kagidi aldi beni de pesine takti 5 dakika surmeden onaylattim ciktim.

hadi benimki sadece bir imzaydi, gercekten hastaligi olan insan oradan nasil randevu bulur, nasil doktora derdini anlatir, nasil ekg, mr, tomografi sirasi alir, sonucunu gosterir vs hicbir sekilde dusunemiyorum. ben aliskin olmadigim icin fazla kotuluyorum diyelim ama bence siz de gereksiz fazla ovuyorsunuz. kucuk sehirlerde belki sistem iyi isliyordur ama ankarada rezalet.

Ya da çocuk alerji ?
Hastanede çok beklemiyoruz anlamında söyledim.Cocuk alerjiye de gittik.Alerji,gastroloji, enfeksiyon, bağışıklık bunların hepsine baktırdım,oluyormuş yani.Ayni şeyleri özelde de baktırdım zamsnins durumuna göre her neresi ise.Bunu sizlerle tartışacak değilim.
Konu sahibi gel konunun başına artık,çocuğum var onunla ilgilenmrliyim herkesin fikri yaşantısı kendine göre.kimde kimseyi eleştirmesin iyi forumlar

Bu hafta 2 kez günübirlik havuza gittik. 2 yetişkin 1 çocuk 1000 den 2000 . Benzin de 500 tuttu . Yeme içme yok bu fiyatta . 3 yıldır Deniz görmedik gitmesemiydik. Evde leğene su mu doldurup girseydik?😅😃
Kreşin havuz etkinliğine de gitti beraber hepsi dahil tatile de gittik,hiçbir şeyden mahrum değiliz leğene de hiç girmedik.Bu kadar abartmak sana yakışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X