Ev sahiplerine selam olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu uzadı gitti yine 4 yaş çocuk masraflarına ama ev sahibinin malı ile bağış yapıp yapmaması sizi ilgilendirmez diye düşünüyorum. Çok evi var diye neden uyguna verecek ki? Hem 3500 de çok bir kira değil. Kaç yıllık daire bu?
Eski konusundan ;
03DABA59-7EF2-48DB-87C7-6EE3250C9356.webp

Siz bu gidişle o kreşten dışarı çıkmayacaksınız. Havuzu olan kreş de aylık nasıl 2300 oluyor. Biryerlerde bir hata var ama. Ya doğruları görmüyorsunuz ya da havuz şişme havuz ötesi yok.
Kreşin havuzu değil,kreş bir kolejin havuzuna götürdü

Aylık geliri bilmem kaç bin liraları olan kişilerle boşuna diyalog kurmayın anlamazlar herkesin kendisi de çocuğu da değerli ama gücü bir değil bu ilki..

2. Her devlet hastanesi için aynı durum söz konusu değil 1. 5 saat beklediğimi biliyorum.. Evet bazı bölümler var bekletmeyen ama onlarda genel bölümden açıp sevk ettikleri bölümler.. Son pandemi sonrası neredeyse tüm bölümler kötü durumda özellikle randevu bakımından..
Ben çocuk doktoru diye gidiyorum çocuk konusunda sıkıntı yok, yetişkin bölümünü bilemiyorum..Bu arada tabiki o kadar beklediğimiz de oldu..Hava verildi 20 şer dk arayla mesela çocuğa

Gayet güzel açıklama yapılıp bütün tahliller de o gün oluyor desem inanmazsınız siz yine
Tahlil daha mümkün bakın ona inanırım. Ben öğrencimi götürmüştüm, o gün yaptıramadık biz, saatle de alakalı olabilir. Ama tomografi, Mr, Ekg’den eminim.

Kendi harcamamı yazıyorum yahu. Arkadaşıma yazdım. Her yazdığımı neden üstüne alınıyorsun anlamadım. Havuz masrafını yazmış onayladım biz de benzer harcama yaptık diye. Siz mi belirleyeceksiniz nereye gideceğimizi nerede okuyacağımızı nerede oturacağımızı?bizlerin yaşam standardı normali bu hatta daha üstüydü düştü.
Oturduğunuz okuduğunuz yerlere bir yorum yapmadım zaten ilgilenmem de.İyi forumlar

Tahlil daha mümkün bakın ona inanırım. Ben öğrencimi götürmüştüm, o gün yaptıramadık biz, saatle de alakalı olabilir. Ama tomografi, Mr, Ekg’den eminim.
Bu saydıklarınizla çok şükür işimiz olmadı şimdilik.Goguse röntgen çekildi kan idrar vs

Günü birlikle alakası yok ben size 300 TL ye de aqua bulurum 800 e de daha fazlasını da önemli olan nereden daha iyi hizmet aldığınız pahalı iyi hizmet verecek diye kaide yok.. Sonuçta hepsi de müşterisini artırmak istiyor.
Günü birlikle elbette alakası var. Yemeklerden de kazanıyor havuzlar. Aqua parklarda kalite kalite tabi. 4 gecesi 100 bin otel de bulurum ben size gidebilirim derseniz. Zaten konu da tam olarak bu. Çocuğu bir şekilde büyütmek ile biraz para harcayıp büyütmeye çalışmak bir değil. Dediğim gibi lekeli giydirirsin, pazardan giydirirsin. Aktiviteye gitmez çocuk. Meyve tüketmiyordur. Dışarıda gezerken dondurma almamaya alıştırırsın. Ayakkabı markasından haberi yoktur. O zaman zaten 6000 olmaz masrafı. Herkesin standardı bir değil ama çocuğun herşeyi tam diyerek sadece kreş parasına çocuğu büyütmekle çocuğun gerçekten herşeyi tam ve eksiksiz olmuyor. Kaldı ki her ailenin gereksinimi de farklıdır. Çocuk büyütme şekilleri de apayrıdır. Soruyoruz mesela ne yapıyor bu çocuk. Havuza gitti bir kez ama korkmuş. Sen merdiven altı havuza götürürsen olacağı budur. Çocuk spordan da herşeyden de soğur. Sadece kreşe başlayacak. Havuzu da kreş, jimnastiği de kreş olacak. Hastanede saatlerce yerleri yalayacak. Bu herşeyi tam olmuyor bana kalırsa.

Ben çocuk doktoru diye gidiyorum çocuk konusunda sıkıntı yok, yetişkin bölümünü bilemiyorum
Yetişkinlerde devlet hastanelerinde 3 aydan erkene randevu bulabilmek mucize oluyor annemden biliyorum, kronik hastalıkları var uzman doktora gitmesi gerekiyor ve annemin gittiği toplum sağlığı merkezindeki doktor uzman hekim değil, mecburen bazı ilaçlarını bile yazdırmak için hastaneye gitmesi lazım, göz, dahiliye vb bölümlerden en erken 3 ayda randevu alabildi hep, ki annem şanslılardan.
6 aydan önce usg mr gibi görüntüleme randevuları alamayanlar, acil ameliyat kararı verilip 1 sene sonrasına gün verilenler var maalesef😞

Şunu ekleyeyim,randevu alınmıyor olmuyo en iyisi acili kullanalım sonucuna ulaştım ben bizim çok işimiz olmadı ama tabi

Bu arada davranış olarak devlette malesef durum kötü, özeldeki güler yüz için bile gidilir oraya ama gerçekten yukarılarda kalan bir örneği tekrarlayim.Herkesce bilinen bir özel hastane çocuğumun derdini bilemedi gata bildi.Her özel mükemmel değil.Ozel de bir de çok soyuldum zamanında.Cok ticari yaklaşıyorlar bunu desteklememek adına genelde üni hastanesi tercih ediyorum,çok ciddi durumda ozele de giriyoruz
Evet özeldeki doktorların da hepsi en iyi doktorlar değil zaten. Hatta bir sorunu devletteki bir doktor belki de daha çok vaka ile karşılaştığı için daha iyi çözebilir ama burada mesele “doktorlar” da değil zaten. Hastanelerdeki genel tavır, temizlik, ortam, muayene süresi, doktora ulaşılabilirlik, randevu alabilme durumu vb. kaliteyi belirleyen şeyler.

Şunu ekleyeyim,randevu alınmıyor olmuyo en iyisi acili kullanalım sonucuna ulaştım ben bizim çok işimiz olmadı ama tabi
İşte bu da doğru birşey değil. Siz bir öksürük yüzünden kırmızı vakalı hastaları bekletiyorsunuz.

Evet özeldeki doktorların da hepsi en iyi doktorlar değil zaten. Hatta bir sorunu devletteki bir doktor belki de daha çok vaka ile karşılaştığı için daha iyi çözebilir ama burada mesele “doktorlar” da değil zaten. Hastanelerdeki genel tavır, temizlik, ortam, muayene süresi, doktora ulaşılabilirlik, randevu alabilme durumu vb. kaliteyi belirleyen şeyler.
Haklısınız ama biliyor musunuz doktor aslında en önemlisi.Benim bir velime dr daha biyopsi bile almadan sen kansersin iki hafta içinde karar ver gel ameliyat edelim demiş.Kadin helak oldu çocuklarim ne olacak diye düşünmekten ( özel değil)
Başka hastaneye gitti (yine özel değil) orada da enfeksiyon denmiş ve ilaç ile yok ettiler.Doktor o kadar farkediyor ki

Bu hem doğru bir davranış değil, hem de her zaman çözüme ulaşılmıyor. Göz problemim için muayene etmezler beni acilde. Uzman doktorun görmesi lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X