Ev sahiplerine selam olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de yıllardır 5 yıldızdan aşağıya düşmemiş, yılda en az 2 kez tatile giden birisi olarak söylüyorum. Geçen yıllarda kaldığım oteller imkansız adalya, crystaller, limaklar artık hayal bile değil.
Ankara da havuzlar olmuş kişi başı 250 TL. Daha uygununu bulun o halde de gidelim
Büyük Anadolu hotel 150 TL yetişkin 0 6 yaş ücretsiz üstü de yarı fiyatı. Ha ben orayı beğenmem derseniz o da sizin dersiniz.. Termal otelin de güvenilir otel sertifikalı olanı da aynı fiyat bulurum olmayanı da.. O sertifikaya sahip olmayan otelin farkı ne qynı fiyata veriyor?!

Hayır antibiyotik damla verilmedi. Siz antibiyotik verildi dediniz. Antibiyotiksiz iyileştirildi.
Sizdeki sadece tıkanıklıkmis,bizimki enfeksiyon.Enfeksiyon ds antibiyotik ile iyilesebilir.Simdi konu Dr kötülemeye mi geldi 😒

Enflasyondan ev sahipleri de etkileniyor. Peynire süte yüzde iki yüz zam gelirken ev sahibi yapmasın diyemezsiniz. Kusura bakmayın ama bu asıl gerçek dışı bir yorum. Ayrıca konu sahibi 15 yıllık evli, karı koca öğretmen büyük şehirde yaşamayan bir kadım. Çocuksuz on sene tatile bile gitmeden yaşadıklarımdan bahseden de kendisi o zaman ev alacaklardı evet.
Ben konu sahibine değil size cevap yazdım. Mesajımda hiçbir yerde ev sahipleri zam yapmasın yazmıyor. Ayrıca ev fiyatlarında sadece enflasyonla açıklanamayan bir artış var. 1 senede 5 katına çıkan konut dolu heryer. 1 senede 5 kat enflasyon olmadı. Böyle bir artışı öngörmek de mümkün değildi. Parası olan ev almadı diye şikayet etme hakkı olmasın mı

Sizdeki sadece tıkanıklıkmis,bizimki enfeksiyon.Enfeksiyon ds antibiyotik ile iyilesebilir.Simdi konu Dr kötülemeye mi geldi 😒
Hayır acilden gitmeme gerekçemi yazıyorum.
Acil serviste her zaman her branş olmuyor. Çoğu zaman çocuk doktoru ve KBB olmuyor. E çocuğun kulağa kim bakacak?
Bu nedenle acili tercih etmiyorum. Branşlarda doku olduğu için özele gidiyorum diyorum. Özetle devlette uzman doktora gitmek zor 3 hafta bekletemem diyorum

Büyük Anadolu hotel 150 TL yetişkin 0 6 yaş ücretsiz üstü de yarı fiyatı. Ha ben orayı beğenmem derseniz o da sizin dersiniz.. Termal otelin de güvenilir otel sertifikalı olanı da aynı fiyat bulurum olmayanı da.. O sertifikaya sahip olmayan otelin farkı ne qynı fiyata veriyor?!
el insaf yani buyuk anadolu otel dediginiz taa akyurtta oraya benzin parasi sirf git gel 1000 tl tutar

E kaç kere yapıldı eski msjlara dönün kaç liste var ama sizin ya özel harcamalarınız var ya birikim yapıyorsunuz ya özel durumlarınız var. Aksi takdirde çocuğunuza üzülmeye başladım.
Ben genel değil çocuğa Özel bir liste bekliyorum.Cocugumun her şeyi yerli yerinde,birseycigi eksik değil siz hic merak etmeyin onu.Burada fiyat sisiriliyo mesele sadece bu.Biriso çıkıp çocuğa ozek liste yapana kadar fikrim değişmeyecek

Son cümlenizi anlamadım

Ben konu sahibine değil size cevap yazdım. Mesajımda hiçbir yerde ev sahipleri zam yapmasın yazmıyor. Ayrıca ev fiyatlarında sadece enflasyonla açıklanamayan bir artış var. 1 senede 5 katına çıkan konut dolu heryer. 1 senede 5 kat enflasyon olmadı. Böyle bir artışı öngörmek de mümkün değildi. Parası olan ev almadı diye şikayet etme hakkı olmasın mı
Nasıl bel kat artmadı. Geçen sene lt 7 lira olan benzini bu sene 23 e alıyoruz kaç kat artmış? Geçen sene organik yumurta alırdım oğluma 1 1,3 liraydı şu an 3 lira. Kaç kat artmış? Kaşar peynirinin kilosu 100 TL. Bugün bir kilo çaya 75 TL verdim. Geçen sene 21 lira civarıydı. Kaç kat artmış? Ev sahibi de bu zamlardan etkilendiğine göre kendi gelirini arttırmak isteyebilir

ben ozel beachi olan yani sezlong icin cingenelerle kavga etmeyecegim, odalari ve nevresimleri temiz, yemekleri lezzetli, sinek olmayan bi otel ariyorum bana bulabilir misiniz? bulduklarim genelde 1 haftalik 50 binden asagi degil.
20 bine de bulursunuz arasanız ama çingenelere laf atıyorsunuz da klavye başında kavga edecek yer arıyorsunuz diye görünüyor buradan🤷‍♀️ o ne olacak? Bu sefer bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olmuyor mu?

Yahu benim çocukların yediği meyveyi ben yemiyorum 🤣 ne demek ne mutfağı. Demekki senin kız birşey yemiyor ya da sen almıyorsun. 6000 e tabi ki mutfak masrafı da dahil. Dondurma almadın mı hiç sen bu yaz?
Her şeyini alıyorum her şeyi yiyoruz ama bunları niye çocuğa yükleyelim,yani hesap kitap olmsz bu işte bilmem anlatabildim mi

Ben genel değil çocuğa Özel bir liste bekliyorum.Cocugumun her şeyi yerli yerinde,birseycigi eksik değil siz hic merak etmeyin onu.Burada fiyat sisiriliyo mesele sadece bu.Biriso çıkıp çocuğa ozek liste yapana kadar fikrim değişmeyecek

Yav çocuğa Özel liste nasıl yapsın çok garipsiniz :)

Ya kreş 2300 diyorsunuz , çocuğu iki sene önce o fiyata gönderdik diyoruz hala inat ediyorsunuz. Demek ki sizin standartlarınız düşük.

20 bine de bulursunuz arasanız ama çingenelere laf atıyorsunuz da klavye başında kavga edecek yer arıyorsunuz diye görünüyor buradan🤷‍♀️ o ne olacak? Bu sefer bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olmuyor mu?
yoo sizi alintilamak cingeneyle kavga etmek mi ne munasebet? ayrica 20 bine bulursunuz degil siz ben 3 ayri fiyat cikaririm turizmciyim dediniz ben de bilgileri verdim bulursaniz fiyati atin bana.

Sizin otel fiyatlarından haberiniz yok kesin. Mesela en uygun günübirlik havuz kaç tl?
Hayal kuruyorlar yahu. Beş gece hd oteldeyiz şu an. En ucuzlarından birini seçtik 17 bin iki kişi. Otel de vasat altı. Benim çıtam mı çok yüksek diyeceğim de e ben geçen sene o yüksek çıtaya ulaşabiliyormuşum bu sene neden ulaşamıyorum?
Hd dedikleri ne acaba çok merak ettim cidden.

Mune Mune siz geçen sefer burada beğenmedim tuşu sadece konu nezdinde beğenilmeyen bir şeye yapılmalı demiştiniz. MaHlass MaHlass geriye gidip tüm konulardaki eski mesajlarıma beğenmedim atıyor. Bunun da cezası var demiştiniz değil mi? Davetiyeye para vereyim mi yazan üyeye herkes atıyor harcamayın yazdığım alakasız yoruma bile beğenmedim atmış. Bu taciz değil midir?

Hayal kuruyorlar yahu. Beş gece hd oteldeyiz şu an. En ucuzlarından birini seçtik 17 bin iki kişi. Otel de vasat altı. Benim çıtam mı çok yüksek diyeceğim de e ben geçen sene o yüksek çıtaya ulaşabiliyormuşum bu sene neden ulaşamıyorum?
Hd dedikleri ne acaba çok merak ettim cidden.
Aslında mesele o. Herkesin standarti farklı işte. Bazılarına göre kahve bile gereksiz mesela. Herkes kendileri gibi yaşasın istiyorlar.

yoo sizi alintilamak cingeneyle kavga etmek mi ne munasebet? ayrica 20 bine bulursunuz degil siz ben 3 ayri fiyat cikaririm turizmciyim dediniz ben de bilgileri verdim bulursaniz fiyati atin bana.
Ben bulurdum size de şu muhabbetiniz den kendinize bir acente bulsanız daha hayırlı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X