- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi mermaid2608
Okul 3500, yüzme 800, piyano 600 bakın bunlar sadece okul ve kurs. Diğer konuda bol bol liste yapmışlardı,açın ona bakinO halde 6000 nereden çıkarıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okul 3500, yüzme 800, piyano 600 bakın bunlar sadece okul ve kurs. Diğer konuda bol bol liste yapmışlardı,açın ona bakinO halde 6000 nereden çıkarıldı
Gayet güzel bir kreş günlük aktivite,yemesi içmesi vs daha ne olsun acaba,atayım bir aylık plan olmazsaYa kreş 2300 diyorsunuz , çocuğu iki sene önce o fiyata gönderdik diyoruz hala inat ediyorsunuz. Demek ki sizin standartlarınız düşük.
O halde 6000 nereden çıkarıldı
Sanırım fikirine katılmayan herkese atmış.Mune siz geçen sefer burada beğenmedim tuşu sadece konu nezdinde beğenilmeyen bir şeye yapılmalı demiştiniz.
MaHlass geriye gidip tüm konulardaki eski mesajlarıma beğenmedim atıyor. Bunun da cezası var demiştiniz değil mi? Davetiyeye para vereyim mi yazan üyeye herkes atıyor harcamayın yazdığım alakasız yoruma bile beğenmedim atmış. Bu taciz değil midir?
İşte bu ban sebebiymiş. GeçenSanırım fikirine katılmayan herkese atmış.
Çevir kazı yanmasın diye bir tabir var20 bine de bulursunuz arasanız ama çingenelere laf atıyorsunuz da klavye başında kavga edecek yer arıyorsunuz diye görünüyor buradano ne olacak? Bu sefer bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olmuyor mu?
valla ben de size 1 haftalik 3 bine de bulurdum da…neyse…havamda degilimBen bulurdum size de şu muhabbetiniz den kendinize bir acente bulsanız daha hayırlı..
O zaman sizi de aynı şekilde cezalandırmak gerekiyor. Ben sizin konunızu takip etmiyorum sizin benim konumu takip ettiğiniz kadar.. Burda bugün gerçekten çete var birbirini kollayan, buna ceza alsam da size de ceza aldıracağım beni takip etme arkadaşını kollama bak benim öyle bir arkadaşım yok bam bam sadece..Mune siz geçen sefer burada beğenmedim tuşu sadece konu nezdinde beğenilmeyen bir şeye yapılmalı demiştiniz.
MaHlass geriye gidip tüm konulardaki eski mesajlarıma beğenmedim atıyor. Bunun da cezası var demiştiniz değil mi? Davetiyeye para vereyim mi yazan üyeye herkes atıyor harcamayın yazdığım alakasız yoruma bile beğenmedim atmış. Bu taciz değil midir?
Siz hangi muhittesiniz? Ayrancı da imkansız o fiyati 2 sene önce bile vermiyorlardı.Ya kreş 2300 diyorsunuz , çocuğu iki sene önce o fiyata gönderdik diyoruz hala inat ediyorsunuz. Demek ki sizin standartlarınız düşük.
O extrenin içinden sadece çocuğa alınan harcananlari tek tek ayırıp da mı toplayıp buldularKredi kartı extrelerinden olabilirbakınca yüzde doksanı yemeğe LCW ya kursa benzine gitmiş oluyor çünkü. Ki ben 6 bin demedim o ex yengeli konudan. Bende 3 çocuk var 6 binden kat kat masrafim var benim
![]()
Yok yok benim ki daha çok uyuyor sizeÇevir kazı yanmasın diye bir tabir var
Hiç şaşırtmıyor.Mune siz geçen sefer burada beğenmedim tuşu sadece konu nezdinde beğenilmeyen bir şeye yapılmalı demiştiniz.
Dediğiniz örneklerden yaklaşık 3 kat olduğunu anlıyorum. Ev fiyatları neden beş kat arttı?Nasıl bel kat artmadı. Geçen sene lt 7 lira olan benzini bu sene 23 e alıyoruz kaç kat artmış? Geçen sene organik yumurta alırdım oğluma 1 1,3 liraydı şu an 3 lira. Kaç kat artmış? Kaşar peynirinin kilosu 100 TL. Bugün bir kilo çaya 75 TL verdim. Geçen sene 21 lira civarıydı. Kaç kat artmış? Ev sahibi de bu zamlardan etkilendiğine göre kendi gelirini arttırmak isteyebilir
Ya kreş 2300 diyorsunuz , çocuğu iki sene önce o fiyata gönderdik diyoruz hala inat ediyorsunuz. Demek ki sizin standartlarınız düşük.
Siz hangi muhittesiniz? O fiyatı Ayrancı da iki sene önce bile vermiyorlardiGayet güzel bir kreş günlük aktivite,yemesi içmesi vs daha ne olsun acaba,atayım bir aylık plan olmazsa![]()
Abi bak valla benim standardım yüksek değil şu an. Kendi plajı olsun, rahatsız olmayayım, mümkünse +16 olsun, kör etmeyen alkol versin bana yeter. Öyle ekstra şeyler aramıyorum.Aslında mesele o. Herkesin standarti farklı işte. Bazılarına göre kahve bile gereksiz mesela. Herkes kendileri gibi yaşasın istiyorlar.
Anaaaam dondurma demeyin, dışarıdan dondurma almıyorum çünkü katkı maddesi var, evde kendim yapıyorum amaaaaa salep’in bile kilosu 1000 lira olduDondurma almadın mı hiç sen bu yaz?
Ben nerde çevirdim? Büyük Anadolu otel demişsiniz. Biliyorum orayı. Ee diğer arkadaş standartlarini yazmış, lafı cevirmissiniz.Yok yok benim ki daha çok uyuyor size
O kadar bilgi veremem sanal ortamda.Yalan mi söylüyorum, Eylül de ödeme dekontumu atarım olmazsaSiz hangi muhittesiniz? O fiyatı Ayrancı da iki sene önce bile vermiyorlardi