- 11 Aralık 2018
- 43.463
- 270.523
- 598
Hala öyle olmasaydı böyle yapmasaydı diyorsunuz. Bunlar sizi haklı çıkarmaz. Geçeceksiniz bunları. Hata sizin, kabullenin.Başkaları dediğiniz kişiler anne baba olmasaydı biz de asla güvenmezdik bunu yaşamasaydık yine anne babaya güvenilmemesi gerektiğini düşünmezdik. Sözleri veren kişiler yüzünden gelinen nokta bu. Biz girdiğimiz borcu ödeyebiliyoruz ben de çocuktan ötürü çalışmıyorum doktor masrafı da sonradan çıktı. Borçları kolayladık çocuk istedik ama maalesef süreç iyi ilerlemedi. Planlar uymadı. Yine toparlamaya çalışıyoruz ama bu sefer ev olayı büyük bir masraf çıkardı. Emin olun bundan sonra anne baba dahil kimsenin sözlerine güvenmemeyi öğrendik bizim de hayattan alacağımız derd buymuş. İllaki bir yola koyulacak kira da borç da ödenecek ben evden iş yapmaya başladım maddiyat yerine gelecek ama güven gelmeyecek. Belki doğrusu buydu biz güvenmekle hata yaptık ama en başa dönsek bilemezdik Bn hiç böyle bir şry yaşayacağımızı düşünmezdim
Evden para kazanılmaz, geçin bunları. Öyle olsa hepimiz evimizde oturur sıcak sıcak çayımızı çorbamızı içerken bişeyler satardık oturduğumuz yerden.