ev temizliğini sevmenin bir yolu var mı?

Olmuyor bir dost. Ne genç kızlığımda ne evlendiğimde nede anne olduktan sonra becerikli becerikli yapamadım düzenli olarak. Dağıtmak içinmi temizledim temizlemek içinmi dağıttım onuda bilmiyorum. Rahmetli Annem temizlik hastasıydi ve simetri takıntısı vardı ondan sanirim. Ama çoluk çocukla biraz düzeldim sanırım
Boşver benim de olmuyo
Olduğu kadar

Valla bu ascilar evde yemek yapmiyor mu gibi oldu :KK70:
Bilemedim ki, bence haftada 3 gun calisip 4 gun yatsinlar konuyu kapatalim :KK70:

Günlüğü 120 TL den haftanın 5 günü çalışsa 600 Tl.
Kendisi de haftanın bir günü günlüğü 120 Tl ye başka birini çağırsa kendi evinde iş yapmadan
teorik olarak günlüğü 96 TL ye gelmek üzere haftanın 5 günü çalışmış olur. :KK45:
Ayda 4 haftadan hesap etsek 480*4=1920 Tl güzel para. ohh evde işte yapmıyor miss:KK49:
Bu çark böyle dönse gitse mesela...

kocama bu konuda laf anlatamıyorum. kendi ailesinde hiç görmemiş temizli için birnin alındığını o yüzden kabul etmiyor (kendi ailesinde çalışan kadın yok ama ) bende bırakıyorum pisliğinde boğulsun o zaman. akşam 6 ya kadar çalışıyorum haftada 6 gün. kocam benden az çalışıyor. haksız mıyım kızlar
haftada 6 gün çalışıyosan temizliği sevmemen çok normal bişey. niye temilik yapacakmışsın ki her haftaya maddi gücünüz yetmese bile 15 güne 1 al o kadar rahatlarsın ki..

bende hepsine bakmadım çok sayfa var güzel ama gaz verici =) iş yerinde bakıp bakıp eve gider gitmez temizliğe girişiyorum sı-onra yorgunluktan ıkı gun yatıyorum :)) o yuzden artık o sayfaya girmiyorumm:)

Valla o sayfaya bir baktım butün dolapları duzelttim
Hergün evi derleyip topluyorum

kocama bu konuda laf anlatamıyorum. kendi ailesinde hiç görmemiş temizli için birnin alındığını o yüzden kabul etmiyor (kendi ailesinde çalışan kadın yok ama ) bende bırakıyorum pisliğinde boğulsun o zaman. akşam 6 ya kadar çalışıyorum haftada 6 gün. kocam benden az çalışıyor. haksız mıyım kızlar

haksızsın evet
biz de haftanın 6 gunu calıısyoruz ama evımız tertemiz
kocalarımız da evde temızlıkcı kadın modunda bizimle dolasmıyor heralde

içinizde yok sizin , temızlıkcı alsanız ne olucak ki ikinci gun yıne aynı olur ev

çocuk yok. işten 18.30 gibi geliyorum. akşamları ayağımı uzatıp oturuyorum hiç bir şey yapacak halim kalmıyor

18,00 da işten cıkıyorum
bıor bucuk saat trafık snrası yaklasık 30 km yı bır bucuk saatte alıyorum
7 bucuk 8 arası evımde oluyorum ve her aksam yemek hazırlarım
diğer işlerimi de yaparım az cok biriktirmem
hepımız yoruluyoruz bunu bahane etmeyın bence

ben de ıstıyorum ayaklarımı uzatmak ama evımı de işimi de temızlıgı yemegı de sevıyorum
siz yuk olarak bakıyorsunuz bunlara

bu kadar keyfınıze düşkunsenız evlenmeseydınız madem

Valla o sayfaya bir baktım butün dolapları duzelttim
Hergün evi derleyip topluyorum
HAHAHAH ben artık bakmıyorum cnm yaa gaza geldim boyumdan buyuk işler yaptım sonra hasta oldum. ama şimdi sırada makyaj malzemeelrim ve ayakkabılarım var duzelmesi gereken =)) onların düzensizliği batıyor şuan bana :))

18,00 da işten cıkıyorum
bıor bucuk saat trafık snrası yaklasık 30 km yı bır bucuk saatte alıyorum
7 bucuk 8 arası evımde oluyorum ve her aksam yemek hazırlarım
diğer işlerimi de yaparım az cok biriktirmem
hepımız yoruluyoruz bunu bahane etmeyın bence

ben de ıstıyorum ayaklarımı uzatmak ama evımı de işimi de temızlıgı yemegı de sevıyorum
siz yuk olarak bakıyorsunuz bunlara

bu kadar keyfınıze düşkunsenız evlenmeseydınız madem
herkesin beden gucu farklıdır nden bukadar tepki gösterdinki normak deilmi alablir temizlkçi tabikide benimde annem yardım edyor herkes farklıdır he titizim evet pis deilim ama bunyem zayıf cok cbuk yoruluyorum hasta oluyorum. bukadar önyargılı yajlaşmayın bnce

herkesin beden gucu farklıdır nden bukadar tepki gösterdinki normak deilmi alablir temizlkçi tabikide benimde annem yardım edyor herkes farklıdır he titizim evet pis deilim ama bunyem zayıf cok cbuk yoruluyorum hasta oluyorum. bukadar önyargılı yajlaşmayın bnce

ben temızlıkcı almasın demedım kı
alabılır tabıkı de
benım de bunyem haasas ama hıcbırsey yapmam demıyorum
konu sahıbı elimde olsa çöp ev olucak gbı bırseyler yazmıstı sanırım
bu kadar da olmaz yanı
herkes calıısyor çöp ev olacak kadar nasıl rahat olabılır kı bı ınsan ben buna takıldım
ben de alırım yardımcı arada ama aksamları tezgahta bır su bardagı bıle bırakmam

ben temızlıkcı almasın demedım kı
alabılır tabıkı de
benım de bunyem haasas ama hıcbırsey yapmam demıyorum
konu sahıbı elimde olsa çöp ev olucak gbı bırseyler yazmıstı sanırım
bu kadar da olmaz yanı
herkes calıısyor çöp ev olacak kadar nasıl rahat olabılır kı bı ınsan ben buna takıldım
ben de alırım yardımcı arada ama aksamları tezgahta bır su bardagı bıle bırakmam
bende bırakmam hamileyim üstelik elimden geldiğinde hep temizleme peşindeyim eşimde oylee aman aman yardım etmez onun yaptıgıda içime sinmez :))

bende bırakmam hamileyim üstelik elimden geldiğinde hep temizleme peşindeyim eşimde oylee aman aman yardım etmez onun yaptıgıda içime sinmez :))

e tamam demekki konu sahibi sıkıntılı
ben calısıyorum iş yapamıyorum falan bunlar bana sacma gelıyor
ben de hergun ev mı temızlıyorum sankı
yemegımı yapıyorum, bulasık işini halledıyorum snr evde bı dolanırım gozume ne carparsa onu hallederım
bu bazen bır ıkı ütü olur
bazen lavabo ovmak olur
bazen ocağı silmek
dusakabını ovmak vs
ama ben ısten geleyım oh yorgunum bööyle bırsey yok

erkek olsam ben durumdan rahatsız olurdum
eşinin yardım etmesı gerekıyor tabıkı de ıkı taraf calısınca ama
bu işler genelde bız bayanların takıbınde
adamlar cok umursamaz ki

e tamam demekki konu sahibi sıkıntılı
ben calısıyorum iş yapamıyorum falan bunlar bana sacma gelıyor
ben de hergun ev mı temızlıyorum sankı
yemegımı yapıyorum, bulasık işini halledıyorum snr evde bı dolanırım gozume ne carparsa onu hallederım
bu bazen bır ıkı ütü olur
bazen lavabo ovmak olur
bazen ocağı silmek
dusakabını ovmak vs
ama ben ısten geleyım oh yorgunum bööyle bırsey yok

erkek olsam ben durumdan rahatsız olurdum
eşinin yardım etmesı gerekıyor tabıkı de ıkı taraf calısınca ama
bu işler genelde bız bayanların takıbınde
adamlar cok umursamaz ki
öyle tabi ben boyle anlamadım ondan yazdım ben temizlikçi tutmasına tepki gösterdin sandımkusura bakma cnm :)

şimdi işten cıkacagım ve pazara gideceğim mesela
eee yorgunum ben de gitmeyeyım mı
snr eve gideceğim ve yemek yapacagım

ben calıısyorum yorgunum hıcbırını yapamam demek çok kolaya kacmakk gbı gelıyor acıkcası

ya da calıısyorum yemek yapamam ben falan

benım de yapamadıgım zamanlar oluyor ve eşim dısarıda yıyelım dıye dıretırken ben boşver evde gecıstırırız dıyorum ve en kötü kahv hazırlıyorum ya da makarna vs

öyle tabi ben boyle anlamadım ondan yazdım ben temizlikçi tutmasına tepki gösterdin sandımkusura bakma cnm :)

yok hayır . ben çok salmış olmasına tepki gösterdım

aynen şu şekilde yazmış

kocamdan utanmasam evi çöp ev olana kadar ellemem sanırım.

bu çok abartı geldı bana . çalışma depresyon falan bahane değil

Back
X