- 20 Kasım 2019
- 391
- 397
- 23
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Sahibinden bulmak da zOr artık. Internete sahibinden koyanları bile emlakçılar arayıp ya da mesaj atıp bize verin evinizi diyor. Sizin hicbi4 ödeme yapmanıza gerek yok her şeyi biz halledeceğiz diyor. Çoğu insan da veriyor. Ben de emlakcilardan çok hazzetmedigim için vermedim ama evimizi koyunca zamanında baya arayan oldu. Yine de vermedim ama:) sonra ne oldu arayanlardan biri arayıp sizin eve alıcı bulduk dedi..yani ben vermediğim halde yine de bir şekilde göstermişler. Değişik işler anlayacağınız.En gereksiz meslek grubu emlakçılar. Havadan para kazanıyorlar. Emlakçısız bulmaya çalışın. Yoksa bir kira bedeli alıyorlar gerçekten.
Şu an oldukça pahalı bir evde oturuyorum ve ev sahibi meslektaşım olduğu için emlakçısız bulduk. Evi emlakçıya vermiş aslında ama ev sahibim onu devre dışı bıraktı. O fahiş parayı emlakçıya yar etmedim ya, içimin yağları eridi.
Göstermişler derken fotoları göstermişler beni de arayıp evi görebilecekleri zaman dilimi nedir hatta ev tam olarak nerdedir diye soruyorlar:))Sahibinden bulmak da zOr artık. Internete sahibinden koyanları bile emlakçılar arayıp ya da mesaj atıp bize verin evinizi diyor. Sizin hicbi4 ödeme yapmanıza gerek yok her şeyi biz halledeceğiz diyor. Çoğu insan da veriyor. Ben de emlakcilardan çok hazzetmedigim için vermedim ama evimizi koyunca zamanında baya arayan oldu. Yine de vermedim ama:) sonra ne oldu arayanlardan biri arayıp sizin eve alıcı bulduk dedi..yani ben vermediğim halde yine de bir şekilde göstermişler. Değişik işler anlayacağınız.
AdanaEvet malesef öyle bi hakları var. Ayrıca fiyat cok uygunmuş, hangi şehirdesiniz merak ettim bende 1+1 evde oturuyorum ama 2 katından daha fazlasını ödüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?