- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
cok tesekkur ederim canim hepimizin emegine saglik
tesekkur ederim tanemimrakipe ne demek canim ya arkadasiz biz kazanirsak hediyeyi yari boleriz
estagfurullah canim kendimce bi seyler yapmaya calisiyorum istebecerikli hatunsun
ustam diyorum artık sana :)
cok tesekkur ederim keske tatma imkanimiz da olsa dimiÇok severim, ellerine sağlık nefis görünüyor lezzetide mutlaka güzeldir:)
beklerim bebekim tabi bula bilirsenben bu akşam size gelcem
ellerine sağlık canım başarılar...
hehe evet canim ayni seyi yapmamisizAzerinn ayni seyi yapmamis olmamiz oldukca sevindirici :)
Son güne kaldik ama olsun:)
Lahmacun cok güzel görünüyor!!! :)
Deneyecegim mutlaka
Ellerine saglik:)
cok tesekkur ederim canimharika görünüyor ellerine saglikbasarilar dilerim
tesekkur ederim safoLeziz gözüküyor balımEvde lahmacunnnn Mutlaka yapacağım
afiyet bal seker olsunkaptım ben bi tane limonuda sık ohh süper gözüküyolar deneyecegim eline saglık
hayir canim bu olcuyle 4 adet cikicakazi yanlış anlamadıysam bu ölçülerden 3 adet çıkıyor değil mi?
tesekkur ederim canimVay anasina.,neler gorcez daha basarilar dilerim.Ellerinize saglik.Bende denemek istiyorum.Bakalim nasil elime yuzume bulastircam
Sevgiler.
cok tesekkur ederim arzumcumEllerinize saglıkkBayılırım ben lahmacuna Mutlaka deneyecegim,neffis görünüyorlar
tesekkur ederim canimBen de cok severim ve cok lezzetli gorunuyolar,listeme aldim deniyecegim saol cnm tarif icin
canım lahmacununu yaptım ve afiyetle yedim ayıptır söylemesiben kırmızı sivri biberi çok severim ondan da ekledim içine, kimyonuda etli kıymalı yemeklere çok yakışıyor bence onuda kullandım, bol acılı ve ayran yerine şalgam malum adanalıyık teşekkür ederim hayatım çok güzeldi
Ellerine sağlııık. Hamarat insanın hali bi başka tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?