Hamur İşleri Ev Usulü Lahmacun (Tat biber salcasi ile)

Artık bizim köşedeki Bayram ustanın sipariş telini sileyim bari...Bu tarifle miiisss gibi evde yapıveririm

Ellerinize sağlık...Başarılaar...

Aman Allah'ım şuan öle böle istemiyor canım bir kaç saat sonra hemen yapıyorum şimdilik aç karnımı makarnayla doyurayım da yapar yapmaz gelicem yorum yazıcam canım ellerine sağlık çoooooook nefis görünüyor.................

ben yanında ayran da isterim birazda içine salata koy tamam mı azi......günlerdir aç be aç şu garibe bir lahmacun
emrin olur bebekim

ay bacim siz hamileler girmeyin boyle yerlere her saat basi bi sey aserirsiniz
saka sakayaparsan yorumunu beklerim canim ama yufkaya dikkat cok kalin olmasin

Azerinim döktürmüşsün kız maşallah sana artık dışarıda lahmacun yemeye paydos evde yapıp yiyeceği sayende hem çok zor da değil. Ellerne sağlık canımm başarılarrr

e ama canım çekti şimdi benim:26:
caniniz cekerse yapin diye tarifini de verdim kuzumbu arada oyun icin tesekkur ederim
Offf hepsini yiyesim var
buyur canim gel dicem ama bizde de kalmadi kisen en iyisi yapiver evde
Azerinim döktürmüşsün kız maşallah sana artık dışarıda lahmacun yemeye paydos evde yapıp yiyeceği sayende hem çok zor da değil. Ellerne sağlık canımm başarılarrr

tesekkur ederim canim

İçine roka ve maydanoz
Ellerine sağlık azerin enfes gözüküyor :13:
Buarada birşey sorucam piştikten sonra yufkası yumuşak mı oluyor çıtır çıtır mı ?

İçine roka ve maydanoz
Ellerine sağlık azerin enfes gözüküyor :13:
Buarada birşey sorucam piştikten sonra yufkası yumuşak mı oluyor çıtır çıtır mı ?

Teşekkür ederim kuzum
Burda asıl olan yufkanin kalinligini tutturmak
Eğer kalın olursa kırılır ince olursa çıtır çıtır olur
O yüzden ikisinin ortası olması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…