- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Çok teşekkür ederim canımemeğine sağlık lahmacun yanında ayran bol havuc sogan bırde acılı ezme ohhhhhhhhhh :)
Artık bizim köşedeki Bayram ustanın sipariş telini sileyim bari...Bu tarifle miiisss gibi evde yapıveririm
Ellerinize sağlık...Başarılaar...
Çok teşekkür ederim canım
Silme kız adamın ekmegiyle oynamiyim şimdi
78 ziyaretçi miiii ?
Galiba bu tarifle sadece bizim Bayram ustanın işlerine sekte vurulmayacak.Lahmacun sektörü öldü beee
Anaaaaaaam hakikaten o ne be öyle sen söyleyince dikkat ettim
Öyle bakıp tarif almakla olmaz ama üyelik alıp , oy da kullanın bari...değil mi ama
oyle tabioy veren her kese benden bir lahmacun
emrin olur bebekimben yanında ayran da isterim birazda içine salata koy tamam mı azi......günlerdir aç be aç şu garibe bir lahmacun
Aman Allah'ım şuan öle böle istemiyor canım bir kaç saat sonra hemen yapıyorum şimdilik aç karnımı makarnayla doyurayım dayapar yapmaz gelicem yorum yazıcam canım ellerine sağlık çoooooook nefis görünüyor.................
emrin olur bebekim
ay bacim siz hamileler girmeyin boyle yerlere her saat basi bi sey aserirsiniz
saka sakayaparsan yorumunu beklerim canim ama yufkaya dikkat cok kalin olmasin
ekrana bakarken ağzımın suyu aktı zor topladımmm kızzz
bu nefis şeyy yaa bravooo ayy oyumu kime kullanacağımı bilemiyorum çok zorlanacağım sanırım
caniniz cekerse yapin diye tarifini de verdim kuzume ama canım çekti şimdi benim:26:
buyur canim gel dicem ama bizde de kalmadi kiOfff hepsini yiyesim var
Azerinim döktürmüşsün kız maşallah sana artık dışarıda lahmacun yemeye paydos evde yapıp yiyeceği sayende hem çok zor da değil. Ellerne sağlık canımm başarılarrr
İçine roka ve maydanoz
Ellerine sağlık azerin enfes gözüküyor :13:
Buarada birşey sorucam piştikten sonra yufkası yumuşak mı oluyor çıtır çıtır mı ?
Lahmacunlara sulanan var demivermem kşmseye onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?