ellerinize saglik
2 kg un var nerdeyse lava$ dedigimiz durumden kaç tane çikdi acaba bu olçuyle
durum olayini çozebilirsem mutlaka deniycem
Ellerine , emeğine sağlık ...
Tantuni benimde çok sevdiğim bir lezzet , evde yapmam ama iyi bir tantunici bulursam kaçırmam
Yarışmada başarılar.
Ellerinize saglik,basarilar.Tantuni benim de cok sevdigim bir et yemegi.Olsa da yesem :))
Ellerine sağlıkBaşarılar dilerim
hayatıma kastın mı var böyle yapma gözün sevemmidem tantuni tantuniii diye ağlıyor şu an :84::84::84:
ellerine sağlık gel beni ye diye bağırıyor o tantuniler
sunum çok güzel olmuş, çok iştah açıcı görünüyor
baya da uğraşmışsın lavaş filan :)
yarışmada başarılar :)
Muhteşem görünüyor
Ellerinize sağlık
ellerine emegine saglik cok guzel olmus tantuni ayran ikilisi oh missss bayilirim ayranda fena kopurmus
Diğer arkadaşlara başarılar dilemişsin, ayoool Bu tarifden sonra diğer arkadaşların sanşımı kaldi. Eline saglık. Harika görünüyor. Bu tarifden sonra kocam beni boşasa yeridir yaniii:)))
sey_ren sen kocaman bir çılgınsınnaptın gelip gidip fotoğraflara bakıyorum
offf bu ne nasil canim cekti anlatamamellerine saglik canim
adananın yolları taştan kız sen beni çıkardın baştanmutlaka yapacagımmmmmmmm......eline koluna sağlık
oooofffff bu ne yaaa
bitirdin benı şuan...
diyetteyım ben yaaaa. pts ye kadar corba ıccem yaaaaa
katılmıorum artık yarısmaya flaan takipte etmeycemdiyetımı bozdurcak bu yarısmalar benım
şaka bıyana, ellerıne emegıne saglık arkadasım, harıka gorunuyor. nısanın 28 ınden sonra yapcam bunu
ben gidip lahanamı kemiriyim
çok güzel görünüyor ya eline sağlık ,
bu beğendiğim ikinci tarif.
böyle şeylerin evde yapılmışına bayılıyorum ya temiz temiz insan gönül rahatlığıyla yer ,mis gibi oh
İnanılmaz harika bir görüntüdür bu yahuEllerinize emginize saglık vallahi canım çekti Bence görüntü,fotograflamalar harika olmuş Başarılar dilerim sizede Hak eden kazansın :13:
:26:yutkundum resmen ya
Ellerine saglik canim cok guzel ,istah acici gorunuyor
bayilirim ben tantuniye
bol sanslarin olsun
Hem evdeki yapımın hem de buradaki sunumun gerçekten çok güzel olmuş, ellerine sağlık, maharetli bir hatunsun vesselam...
Komşuumm ellerine sağlık,bende çok severim tantuniyi
Yarışmada başarılar dilerim
Ellerinize saglik cok guzel olmus, basarilarr dilerimm
Yarısan butun yemekler harıkaa.
Unıversıte gunlerım geldi aklıma.Her öğün yerdik.
Ellerinize sağlıkk.
Başarılarr.
ayyy bu yarışmayı benim yüreğim kaldırmayacak
çok güzel görünüyor ellerinize sağlık tantuniyi de bi severim ki gece gece nasıl canım istedi
benim nişanlım adanada doğup büyüdü için kebaplara, tantuniye... çok düşkün
beni de et canavarı yaptı
bi gün bende evde deneyip güzel bir sürpriz yapabilirim ona
başarılar diiyorum hoş bu tarifle pekte ihtiyacınız yok ama
Ama ama yaaaa bu bana yapılamaz...Kaç zamandır canım tantuni istiyordu... Gerçi ben tavuk tantuniyi daha çok severim ama olsun adı tantuni yaa canım çekti şimdi...
Ne yaptın sen sey_ren yaaa....Ellerine sağlık.. Herşey çok güzel ve lezzetli gözüküyor..
Ellerine sağlık.. Başarılar dilerim...
Bu arada sana ve oğluna geçmiş olsun.. İnşaallah oğlunun yanığı çok değildir... :26:
Tantuni yapcaktim yarismada ama vazgectim arkadasa nasipmis :)
Hakeden kazansin,zaten maksat eglenmek paylasim yapmak paylasmak heyecanli oluyor gercekten..
Katilan herkese basarilar,ve herkesin ellerine ve gözlerine saglik :)
Ellerinize sağlık . Çok güzel görünüyor. Tantuniye bayılırım .
Başarılar dilerim .
hemsom nekadar lezzetli görünüyor öyleher an pcye yapisabilirim
tantunide cok sevdim yemeklerden biri ellerine saglikbasarilar dilerim
canım öncelikle geçmiş olsun:26: inşallah hem minik hem de sen iyisinizdir.Allah ım beterinden esirgesin..
ve diyecek pek bir şey bulamıyorum aslındahani yapışın, sunumun...hepsi çok ama çok güzel
yürekten dile getirmek isterim
zaten mutfağını çok beğenirim.samimi anlatımın, elinin becerisi....ve tadamadığım o lezzet gerçekten
buram buram kokusu buralara kadar geldiellerine,yüreğine sağlık.sofranıza bereket, reisinize de en kısa sürede bir iş diliyorum
bu mübarek gündesana başarılar dilemiyorum, benim bu temennimin kat ve kat üzerinde sergilediğinn
Hani yatıya kalırım denir ya..
Tantunu için ben tam da o durumdayım..
Mükemmel..
Bol şans diliyorum..
:26:Canım benim hakkını helal et valla.Canınızda çekiyor böyle hakkınızamı giriyoruz ne:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?