Et Yemekleri Ev Yapımı Lavaş-Mersin Tantuni (01 TR Paşa Sponsorluğunda)

bende şaka yapmıştım zaten

hıh kıskan sende benim tırnaklarımı

bu tırnaklarla yaptım tantuniyi dermişim
yalaaan inanmayın bende nerde böyle el ayak temizlikçi hanımın böyle mi olur tırnakları ayol

Her biri ayrı hoş sunumlarla, görüntü gayet net ve güzel olmuş. Uzanıp alıp yiyesi geliyor insanın canım ellerine sağlık. Oğluşunuda unutmamak gerek:)

o nasıl bir sunumdur öyle , nasıl canım çekti ya offf diyrum ya ellerinize emeğinize sağlık bir gün bende çılgınlık yapıp deneyeceğim

suç bende.. gecenin bi saati ne die yemeklere bakarsın ki.. ahanda böle ağzının suyu akar şimdi.. enfessss görünüo,ellerinize sağlıkk.. hamileyken tantuni aşermiştim şu an acaba yinemi hamileyim die düşünüorum..

teşekkür ederim canım,hamile isen geç kalma kalk yap hemendegilsende denemeye deger bence

hamile deilim bacım ama sayende haftasonu tantuni yemeye gidebiliriz çünkü ben senin gibi beceremem kiii :26:

Niye beceremeyeceksin ki bacım ekmegi açmak için uğraşma, lavaş al veya bim marketlerinden lavaş ekmek al tavada azıcık ısıtıver sar etleri arasına afiyetle hüplet

Son düzenleme:
elinize kolunuza sağlık.. muhteşem görünüyo.. ben resimlere bakarken şunu hazır alırım şunu da şöyle yaparım diye kaytarmaya başladığımı farkettiğimde anladım neden böyle şeyler yapamadığımı :))

Harika görünüyor canım ama biraz zahmetli gibi :)

Anlatım bakımından zahmetli gibi ama canım tantuni için biraz et salata için 3 çeşit malzeme bir bardak ayran ve lavaş yapamıyorsan pide ekmek kavur etleri hazırla saltanı koy ekmegin arasına ayranla götürrrr

Offffffff offfffffffff offfffffff ağzım sulandı resmen yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…