Et Yemekleri Ev Yapımı Lavaş-Mersin Tantuni (01 TR Paşa Sponsorluğunda)

Hakikaten en sevdiğim yemeklerden biridir bu... :56:
Elinize kolunuza sağlık diyorum, maaşallah çok beceriklisiniz.
Kırk yıl düşünsem evde tantuni yapmak aklıma gelmezdi. :56:
Lavaşlarınız da gayet güzel duruyor. Elinize sağlık. :34::16:
Herşey enfes duruyor. Elinize kolunuza sağlık. :34::nazar:

Hakikaten en sevdiğim yemeklerden biridir bu... :56:
Elinize kolunuza sağlık diyorum, maaşallah çok beceriklisiniz.
Kırk yıl düşünsem evde tantuni yapmak aklıma gelmezdi. :56:
Lavaşlarınız da gayet güzel duruyor. Elinize sağlık. :34::16:
Herşey enfes duruyor. Elinize kolunuza sağlık. :34::nazar:
yüreğine sağlık canım evde tantuni yapmak hiçde zor değilmiş en kısa zamanda denersin inşAllah:16:

çok emekli bi yemek olmuş canım . ellerine sağlık :21: lavaşınıda kendin yapmışssın kutluyorum oyum kesinlikle senin :46:

çok emekli bi yemek olmuş canım . ellerine sağlık :21: lavaşınıda kendin yapmışssın kutluyorum oyum kesinlikle senin :46:

Teşekkür ederim canım.Tanımadığım arkadaş olmadığım insanların özellikle emeğe oy vermelerine gerçekten mutlu oluyorum.Çok sağol.:16:

______slmm canımm seyrenim yine döktürmüşsünn.benide burda mahvettiin))) mersine gittiğimde tantuniciler beni beklerler.sayemde hepsi ev saihibi oldu:1:

seyrenciğim süper görünüyor ellerine sağlık burdan resimden bile alıyorum şu enerjiyi ki elin gerçekten lezzetli senin sunumunu yerim
kız ev yapımı lavaş yağlı olmuyor mu tavada yapınca:26:
başaarılar canım umarım kazanırsın:24:

eşimin ailesi Mersin'de..
her gittiğimizde yeriz tantuni.. çok güzel çokta uygun damak tadıma..
harika görünüyo,ellerine sağlık.. :46:

______slmm canımm seyrenim yine döktürmüşsünn.benide burda mahvettiin))) mersine gittiğimde tantuniciler beni beklerler.sayemde hepsi ev saihibi oldu:1:

asum canım ya böyle güzel yorumlar olunca kaybetmiş olmanın bile bir anlamı kalmıyor:16::16:bu güzel yorumun bile yetti

seyrenciğim süper görünüyor ellerine sağlık burdan resimden bile alıyorum şu enerjiyi ki elin gerçekten lezzetli senin sunumunu yerim
kız ev yapımı lavaş yağlı olmuyor mu tavada yapınca:26:
başaarılar canım umarım kazanırsın:24:

Kısmet canım kazanmak ile alakalı şans diyorum sadece demiştim hep
sana kısmet olacak canım benim yemeklerim hissediyorum gülüm.müsait olursan alo dermisin bana:16:

eşimin ailesi Mersin'de..
her gittiğimizde yeriz tantuni.. çok güzel çokta uygun damak tadıma..
harika görünüyo,ellerine sağlık.. :46:

Bir mersin gelini olarak sizlerin yorumu çok daha güzel.En azından yapabilmiş olmak ve sizde böyle güzel mesajlar almak çok güzel canım sağol.:16:

Kısmet canım kazanmak ile alakalı şans diyorum sadece demiştim hep
sana kısmet olacak canım benim yemeklerim hissediyorum gülüm.müsait olursan alo dermisin bana:16:

İNŞALLAH canım kimbilir belki bir gün yerim yemeklerini :34:hamarat hatun salatan bile gözüme hoş görünüyor:9:

işte yemelere doyamadığım başka bir lezzet daha
süper görünüyor, eline, emeğine sağlık canım:56:

Ellerinize sağlık, sunumlar güzel görünüyor.

Benim gibi kebap sevmeyen bünyeler için tantuni güzel bir lezzet, hem ekmek arası hem lavaşla bayılırım... :56:

Mutfakla haşır neşir olan bir bayan olarak öncelikle ellerinize sağlık diyorum.
Aslında et yemeklerine midemdeki rahatsızlıktan dolayı pek düşkün değilim.ama arada kaçamaklarım oluyo tabi.
Hele böyle güzel yapılmış bir tantuni ye asla hayır diyemem.
Tekrar ellerinize sağlık çok güzel görünüyo..

Mutfakla haşır neşir olan bir bayan olarak öncelikle ellerinize sağlık diyorum.
Aslında et yemeklerine midemdeki rahatsızlıktan dolayı pek düşkün değilim.ama arada kaçamaklarım oluyo tabi.
Hele böyle güzel yapılmış bir tantuni ye asla hayır diyemem.
Tekrar ellerinize sağlık çok güzel görünüyo..

:16:Teşekkür ederim canım.Sana cevap yazmıştım ama çıkmamış yeni farkettim.:26:

Back
X