Saç Şekillendiriciler Ev yapımı saçı besleyen kolay jöle :)

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Kızlar bugün Suna Dumankaya'nın videolarına bakarken bunu gördüm. Saç jölesi saçın hava almasını engellediği için saçın daha çabuk kırılmasına ve daha çok dökülmesine yol açıyor. Doğal jöle tarifi verdi gerçekten çok kolay. Yarın yapmayı düşünüyorum.

1 limonu kabuğuyla haşlıyoruz. Sonra blendırda krem haline getiriyoruz. İstersek 1 tatlı kaşığı bal , 2-3 damla badem yağı katıyoruz.

Limonun içinde mineral ve vitaminler olduğu için de bu krem istediğiniz kadar saçınızda kalabiliyor :) ben çok beğendim çok kolay.

Son düzenleme:
merakla beklıyorum deneyımını tatlım cok hos geldı dogal jole ınsallah tutusu falanda ıyıdırde mıs gıbı yaparz evde kendımız

bildiğim kadarıyla limon saç döküyor, orta yaşlı bir komşumuz gençken saçına köy yerinde jöle olmadığı için hergün limon sürdüğünden orta yaşında kel kalmış.

canım dıbıne surersen zaten ne olursa olsun doker cunku gozenekler nefes alamaz.normal jolede bu da dıplere asla degmemelı

Limon neden saç döksün ki. Suna Dumankaya oğluna yapmış bunu ve saçının çoğaldığını söylüyo. Ayrıca bir çok vitamin almış oluyoruz. Limondan baldan badem yağından. Ben limonu kaynattım blendırdan geçirdim ama tamamen jöle gibi olmadı ya. pütür pütür kaldı içinde limon deneyen yapabilmiş olan var mı ??

ben uyguladım ama bal ve badem katmadım kaynattım robottan cektim süzgeçten geçirdim bide bitmiş kolanya yada parfum şişeleri varsa içine döküp fısfıs seklinde sıkıyor oglum ellerine bulaştırmıyor siprey gibi kullanıyor...

Canım ne kadar suda hasldın bi de kaç limon koydun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…