Ev Yapımı Tarifler (Arayıp da bulamadıklarımız,özel reçetelerimiz)

Ben teşekkür ederim yorum için...
opuyorumnanaktan

Aslında tabi sour cream i tutturmak o lezzet ve kıvamı yakalamak çok zor lakin yaşadığı yerde bulamayanlar veya çok acil ihtiyacı olup da elinin altında olmayanlar için alternatifler üretmeye çalıştık..

Evaporated milke gelince..

Sweetened Condensed Milk; i başta yazmıştım..
İşte bu da onun şekersiz hali..

Tarife şeker katmazsak evaporated milk olur

Sizler de iyi ki varsınız gülüm. :1hug:

Çok teşekkür ederim..

Açıkçası bu başlığın çok yararlı olacağını umuyorum keşfedildikçe..

Çünkü hakikaten benim de çok işime yarayan ; kurtarıcı diyebileceğim tarifler var..

Özellikle yurt dışında yaşayan veya yabancı tariflerdeki ürünleri arayıp bulamayan
arkadaşlar için çok ideal.

Sizlerden de bekliyorum

opuyorumnanaktan

cok tesekkurler libyana ozellikle Ev yapimi jelatin icin
sayende bende gereken yerlerde jelatin kullanabilecegim

cok guzel bir baslik olmus...konuyu acan arkadastan devaminida bekliyorum....ozellikle almnyaya geldigimden beri ev yapimi dogal seyler tuketmeye basladim....markette yok onda katki maddesi var yok bu kansorejen diye ayiklama yapiyorum...valla ne yiyecegimizi sasirdik insallah burdaki bilgilerden faydalanacagim...tekrar cok tesekkurler...

teşekkürler cnm
sık kullanılanlar a ekleyip yararalanmak
isteyince hemen bulurum burdan

cok tesekkurler libyana ozellikle Ev yapimi jelatin icin
sayende bende gereken yerlerde jelatin kullanabilecegim

teşekkürler cnm
sık kullanılanlar a ekleyip yararalanmak
isteyince hemen bulurum burdan

libyanacim sen bi harikasin canim yaaaa,kendine bi blog acsan dahaa super olurrrrr

Evet haklısınız bayanlar.
Ben de sizlere faydalı olacağını düşündüğüm için paylaşmak istedim.
ama bu sırları verdiğim için firmalar tarafından topa tutulma ihtimalimiz olduğunu düşündük arkadaşlarlaakannehir
kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana..
Çok teşekkür ederim devamı gelecek inşallah..
Mehayet çok saol gülüm ; hayırlısı bakalım
Açarsam mutlaka haber veririm hepinizi beklerim

matrha stewart ta marsmalow tarifini izlediğimden beri yani 1 seneden fazladır corn syrup arıyorum heryerde deli gibi. sonunda .. çok teşekkür ederim eline sağlık libyana:sm_cool:

bende size ev yapımı sucuk tarifi vereyim
-4 kg.dana eti
-1 kg.iç yağı
-50 gr.acı toz biber
-70 gr.tatlı toz biber
-25 gr.yeni bahar
-25gr.karabiber
-100gr.kimyon
-100 gr.sarmısak
-100 gr.tuz
-5 metre kurutulmuş sucukluk bağırsak

eti kasapta çektirin bütün malzemeleri koyup iyice yoğurun yaklaşık 2 saat sıcak suda beklettiğiniz bağırsağa huni yardımıyla doldurup sucuk şekli verin her kangal sucuğun iki ağzını iple bağlayın güneş görmeyen yerde 8-9 gün rengi değişene kadar kurutun.

matrha stewart ta marsmalow tarifini izlediğimden beri yani 1 seneden fazladır corn syrup arıyorum heryerde deli gibi. sonunda .. çok teşekkür ederim eline sağlık libyana:sm_cool:
Siz de mi Martha cılardan sınız
Rica ederim benim için mutluluk bu.
Ellerinize sağlık sizin de arkadaşım

Paylaşım için teşekkürler Çöpcümkaydirigubbakcemile5

Epeydir yokum malum bayram telaşı vardı.
Kısa bir ara verdik..
İlgileneceğim tekrar

CADIARZU CADIARZU sen yardım meleğimisin nesin böyle yaa :1shok:

çok faydalı şeyler var ve çok da güzel emek etmişsin :1hug:

eline aklına sağlık canım benim :icecream:

Canım bu kitabın adı ne neasıl bulabilirim yardımcı olabilir misin..Ben de bi yemek kitabı istiyorum da

merhaba arkadaşlar
bu bölüm çok ilgimi çekti.tarif veren arkadaşların elleri dert görmesin.benim bir ricam olacak.özellikle yurt dışındakiler iyi bilir QUARK .ben evde yapabilir miyim.tarifi olan varsa denemek isterim

çok faydalı bilgiler libyana teşekkürler... mutfak senin ihtisas alanın olmalı.

libyana sen bizim herşeyimizsin. tariflerini alıp yapıyorum,millet bayılıyor. akannehir sana her seferinde bir dua gönderiyorum. tanımıyorum ama süparsin. Allah hep mutlu etsin seni. :Saruboceq:
a.s.

video eklemeye çalıştım ama beceremedim.
evde marshmallow yapımını gösteriyodu,ama sanırım sistem her sitenin videosunu kabul etmiyo...

Son düzenleme:
Arkadaşlar evde lokum yapmayı bilen var mı? Bir de krema pasta kreması değil de çorbalara kullandığımız krema:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…