Evcilik Oyunu - Show TV

Nilay ı çileden çıkartıyor bence
Ozan bir kadına nasıl davranılması gerektiğini bilmediği onu dinlemedi için kavga çıkıyor

iki cambaz bir ipte oynamaz
biri ne konuştuğunu bilmiyor
biri konuşulanı anlamıyor :roflol:
en itici gelen çiftler gözüme sewimli gelmeye başladı :icecream:bu ikili sayesinde

dansözün vucudddd süper yaaa ben ıle gozlerımı ayıramıyorum erkekler napsın cock haklılarrrrr

dansözün vucudddd süper yaaa ben ıle gozlerımı ayıramıyorum erkekler napsın cock haklılarrrrr

hayır dansözün hatları değil sorun ayrıca o kadında olan herkeste var süprizzzzz karısında hatları daha güzel dansöze göre

neyse biz ozanın karşında eğilerek saatlerce oynamasından bahsediyoruz dansözün vucudundan değil =)

estetik :dilcikar:
nerde eski dansözler boshayallersmile
dövecek gibi bakıyordu sırnaşık şeyadamın umrunda mı akannehirmest olmuştu adam delikafadulden

:roflol::roflol:
mest olur tabi adama vermediler böyle diri vücutlu
erkek gibi kız geldi :icecream:

ay tabıkı de ama dıyorum ya kadının vucud cok guzel erkeklrın bakmaması gıbı bısey olamaz amaaaa o kadınınnn yernde olsammmmm hem o dansozun hem esımın sacını basını yolarım valla aman nılayda gıcık gıcık bakkıyoda sankı ozan cok umrunda.
estetik :dilcikar:
nerde eski dansözler boshayallersmile
kaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol:
mest olur tabi adama vermediler böyle diri vücutlu
erkek gibi kız geldi :icecream:

bu sözde mert in hayaranı haluk bilginer in dizsinde oynamış cumaya kalsa dizisinde
akşam okan bayülgenin progamında gösterdiler

bu sözde mert in hayaranı haluk bilginer in dizsinde oynamış cumaya kalsa dizisinde
akşam okan bayülgenin progamında gösterdiler

geçen gün KANIT'ı izlerken de gördüm orda da vardı.

nilay resmen kıskandı ama kıskanmadım kıskanmış gibi yaptım bakalım ozan ne diyecek diye dedi, ben de dansçıyım dedi dansçıyla dansöz farklı hihoyyyt bal gibi de kıskandı ama dansöz de kıskandığını anladı ozanın önünde striptiz yapmadığı kaldı alsanaalsanasmile

hakanla tuğçenin evet mi hayır mı dedikleri bölümde tartışmalarına baktımda, tuğçe çok iğneleyici ya, hakan daha düz
hakan kıza sarılıyo, tuğçe tamam diyo ya, tamam tamam hadi uzatma sarılmayı der gibi

eyvah eyvah gene kaldı tuğçeyle hakan bide sarılma tamammı demiş valla bende burdan takip ediyorum aayyy çok uyuz bi tip ama nilayla ozan öyle cidden niye bebeemmmmmmmm diyo hemde herkese

nilay kadar gıcık bi tip görmedim o adamın yernde olsam o kızn saçını başını yolardım iyi sabrediyo vallaklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…