Nilay ı çileden çıkartıyor bence
Ozan bir kadına nasıl davranılması gerektiğini bilmediği onu dinlemedi için kavga çıkıyor
dansözün vucudddd süper yaaa ben ıle gozlerımı ayıramıyorum erkekler napsın cock haklılarrrrr
estetik :dilcikar:dansözün vucudddd süper yaaa ben ıle gozlerımı ayıramıyorum erkekler napsın cock haklılarrrrr
dövecek gibi bakıyordu sırnaşık şeyadamın umrunda mı akannehirmest olmuştu adam delikafadulden
ay tabıkı de ama dıyorum ya kadının vucud cok guzel erkeklrın bakmaması gıbı bısey olamaz amaaaa o kadınınnn yernde olsammmmm hem o dansozun hem esımın sacını basını yolarım valla aman nılayda gıcık gıcık bakkıyoda sankı ozan cok umrunda.hayır dansözün hatları değil sorun ayrıca o kadında olan herkeste var süprizzzzz karısında hatları daha güzel dansöze göre
neyse biz ozanın karşında eğilerek saatlerce oynamasından bahsediyoruz dansözün vucudundan değil =)
estetik :dilcikar:
nerde eski dansözler boshayallersmile
kaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol:
mest olur tabi adama vermediler böyle diri vücutlu
erkek gibi kız geldi :icecream:
Amann hepsi oyun işte kaydirigubbakcemile3bu sözde mert in hayaranı haluk bilginer in dizsinde oynamış cumaya kalsa dizisinde
akşam okan bayülgenin progamında gösterdiler
bu sözde mert in hayaranı haluk bilginer in dizsinde oynamış cumaya kalsa dizisinde
akşam okan bayülgenin progamında gösterdiler
nilay!
cirkinsin! antipatiksin! banelsin!
paccccooooooozzzzzzzz:roflol:
canım neden şimdi salon kadını çizginden kayıyosun, bree ye hiç yakışmadı:roflol::roflol::roflol:
ayyyy izlerken kendimi kaybetmisim sekerim yahukaydirigubbakcemile3
nilay!
cirkinsin! antipatiksin! banelsin!
paccccooooooozzzzzzzz:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?