Evcilik Oyunu - Show TV

bencede şart koşmuştur
kendi evimd eyaşarım diye
belkide evini göstermek istedii
reklamını yapmak istedi.

ya o ozanla nilayın köpeği ne öyle ya
ne uyuz bi şey o
ben öyle köpek görmedim
adım atmaktan aciz
gel diyosun anlamıyo
bağırıyosun bakmıyo
insan bi yerden ses geliyo diye bakar
oynamayı bilmiyo hiç eğlenceli değil
çok tuhaf resmen UYUZ !

Sahibine çekmiş işte

nilay ve ozanın sahibi olmasına içerledi şakkıdı
köpekçiğin psikolojisi bozuldu tavırları ondan :roflol::roflol:

cok yaslanmis sismanlamis elmacik kemiklerinden tanidim :)) 13 sene olduu nerden gorsem tanirim valla bide melih vardi

bu Nılay ne uyuz ya sinir oluyorum valla alsanaalsanasmile

Bu Ozan'ı da bır gün kalabalık bir yolda görmüştük Alanya 'da,biz de kalabalık bir arkadas grubuyduk

hepimiz kalabalıgı kullanarak tek tek Ozan Ozan diye bagırmıstık

salak salak etrafına bakmıstı tabı bızı bulamadı ..:icecream:

o zamaanlar gençti ve kırmızı puma spor ayakkabısı vardı ayagında şimdi ki gibi topuklu ayakkabıları yoktu kaydirigubbakcemile3

pöff nerden gledıyse aklıma :bbo:

o zamaanlar gençti ve kırmızı puma spor ayakkabısı vardı ayagında şimdi ki gibi topuklu ayakkabıları yoktu kaydirigubbakcemile3

pöff nerden gledıyse aklıma :bbo:

kızz kırmızı pumasını nerden hatırlıyosun, bak adam nasıl yer etmiş kafanda, o kadar güçlü bi karakter demek ki:roflol::roflol::roflol:

KÖPEK ZATEN SÜREKLİ KUSUYOR. NİLAYDA ONU ÖPMEKTEN GERİ KALMIYOR.
BENCE NİLAYLA OZANIN ENERJİSİ KÖPEĞİ BİLE BİTİRDİkaydirigubbakcemile5

kızz kırmızı pumasını nerden hatırlıyosun, bak adam nasıl yer etmiş kafanda, o kadar güçlü bi karakter demek ki:roflol::roflol::roflol:

hehe o zamamlar modaydı o kırmızı pumalar ordan hatırlıyorum cok kısa bu adam bı de onu hatırlıyorum
kaydirigubbakcemile3

ama bu günkü program ne kadar momoton. ne bitmez toplantı. kimdir o insanlar . nealakaları var programla.

hele o hakan ne yılışık adam o ya . tuğçe gibi kudurdu kudurdu sonra ilişkime devam etmek istiyorum dedi.tabiy programı bırakmak işine gelmiyor. yoksa kimdir ki hakan, tuğçe

pişkin pişkin oturuyor orda.

her program ilk çıktığında güzel bu da öyle.
nilay kim yaa tam kenar mahalle dilberi! onu gördüm zaten izlemez oldum programı. vallahi sertaçla yıldızı bile bu kadar arayacağımı bilmiyodum :))

kaydirigubbakcemile3ayakkabılarımı kaldı aklında kız boyu uzunmu yoksa göründüyü gibimi ama adamı ben haklı buluyorum evi çok güzel ama nilay hiçbişeyden memnun deyil çıplak ayakla geziyo yerde sürünüyo en son banyoyu yıkıyodu ozan ben gördüyümde köpeyi yıkmaış banyoyu batırmış diyeboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…