Evcilik Oyunu - Show TV

evet ödül evdi.
diğer çiftler atlayamadı.

ben dün yarım yamalak izledim tekrarınıda mert ne sırnaşık öyle yaa kızın saçları yıkanıyo elini tutmuş ne çabuk sahiplenebiliyo eski sevgililermiymiş mertle kız ee yıldızla sertaç çıktıya ekşına ihtiyaç var tabi

evmiydi onlaramı verdiler tamamen yoksa yeni evemi çıkacaklar aman iyice karıştırdılar

mert tabi sahiplenir kızı
baharda da heves etmişti bahar kursağında bıraktı bundan acısın çıkarıyor :roflol:

mert tabi sahiplenir kızı
baharda da heves etmişti bahar kursağında bıraktı bundan acısın çıkarıyor :roflol:

dimi adam arabasını bile boyatmıştı ama nafile ne bileyim sanki ciddi nişanlılarda evleneceklermiş gibi kuaförde falan hayatım canım valla bende merti bişey sanıyodum ama şu popüler olma sevdası insana neler yaptırıyo en basit örnek tuğçeyle hakan o kadar laflardan sonra hala yüzyüze bakıyolar

Her şey sahte tamam da bari o karşılaşma sahnesini yapmayın kardeşim yaa

Neymiş Mert kızla buluşuyormuş , ama kızda da bir mikrofon,

Sonra saçma sapan muhabbetler

Eee benden sonra neler yaptın, yurtdışına gittim sen neler yaptın? vs. vs Sanki birbirlerinden haberleri yok. Kız rol yapmaya çalışıyor ama olmuyor o kadar belli.

Bu programı daha ne kadar saçmalatacaklar acaba?

bu nilayında eline hiçbişey yakışmıyo:hulya:

ay çok dedikoducu gördüm kendimi
sempatiksalakcinni

Yiğiti Kocama cok benzetıyorum ,:1rolleyes:

yakında gidip kocamın üstüne kuma olarak alıcam

butün yiğit gibiler benim olacak nihahaha aklinialirimsmile :hooray:

Yiğiti Kocama cok benzetıyorum ,:1rolleyes:

yakında gidip kocamın üstüne kuma olarak alıcam

butün yiğit gibiler benim olacak nihahaha aklinialirimsmile :hooray:

sende kendiye mi benziyosun yoksa şekerimkaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

off kendiye bak ya pembe peruğu da takmış deli gibi üstüne para verseler takmam kaydirigubbakcemile3

,eğlenceli bir tip olaraktan , eğlence bakımından evet aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

ohhh nilaya bak, kaynanayada ultimatomu verdi hemenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…