Evcilik Oyunu - Show TV

şu tuğçe saçını siyaha boyuyo dibi geldi fark etmiyo mu siyah saçın dibi açık renk olunca çok kötü görünüyo bence

en son uyuklmadan önce bi baktığımda ozan nilaya annem geliyo evi temizletecek dedi öbürüde çemkirdi niye bende dururum başlarında diye ne oldu geldimi temizlikçiler eve kayınvalide gördümü nilayı vah yazık kadıncağıza nilayı birebir görecek bari tansiyon hastası falan olmasa

nilayın kayınvalidesi tuğçenin annesi gibi çaçaronsa süper olurrrrrrr :dance:

Arkadaslar bence insanlarin disgörünüslerini cok acimasizca elestiriyorsunuz; bana göre cok yanlis bu.
Ne zamandir takip ediyorum burayi sessiz sessiz, ama daha fazla sessiz kalmaya dayanamadim;
sonucta Allah öyle yaratmis, kimsenin elestirmek hakki degil bence!

Nilay bence cok agresıf bır bayan... ozanda alttan almıyor hıc... kameralar karsısında ezık olmamak ıcın gıbı gelıyor... halbukı evlılık bazen alttan almaktır ama bu cıftte alttan alma dıye bırsey yookk... onceden anlasmıslar gıbı...

kendı ve yıgıt cok sekerler,uysallar.... Fakat evlı cıft degılde ıkı ıyı anlasan ev arkadası gıbıler :)

Mert ten nedense hıc haz almadım...

Hakan ve tugce izlerken onları keyıf alıyorum :)

ben yeni tuğçeyi beyenmedim mertin eşini yani, böyle steril tip insanlardan hiç hoşlanmıyorum, samimi gelmiyor:hulya:

mert koca pabetlandda mobilya bulamadi
bit pazarina gitsin bence
kromudur nedir
magazadaki kadina abla diye hitap ediyo
mahmutpasada sandi kendini:mymeka:

mert baharla beraberken bahara karsı kaba gelırdı bana ama ozan maasallah hııc alttan almıyor cunku nılayın huyu bellı agresıff

gündüz tekrarını vermiyolarmı peki artık dün gece bi ara izledim ya ozanla nilay komedi adam hasta nilayda diyoki bari bana bulaştırmsan korkuyorum bulaşır diye köpeye bakmaya çıktı ozana diyo hayvanın huzurunu bile kaçırıyo valla ikiside birbirine hiç tahammül edemiyo hadi nilay belli ama ozan niye yarışmada iş adamıymış madem ya hakanla tuğçe çok sinir bozucu mertle yeni eşi mobilya bakıyolardı bulamadılarmı aşkım diyolar birbirlerine ozanın annesi geldimi merak ettim kadını hakkaten tuğçenin anesi gibiyse eyvah eyvah

Tuğçe'nin annesi kaç gündür yoktu ne güzel. tam kurtulduk derken yine geri döndü kaydirigubbakcemile

tugcenın annesı yapı geregı otorıter bır yapısı var,ıster ıstemez ınsan şöyle bır gerı adım atıyor ama özunde ıyı bırı gıbı sankı,alıstı Hakan'a...

Hakan Tuğçenin annesini çok güzel idare ediyor. başkası olsa böyle iyi geçinemezdi onunla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…