Evcilik Oyunu - Show TV

30.75:gitme::gitme:

göstermiyorum valla amasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ya bu arada evet sevilayın 35 olduğuna şaşırdım 10 yaş fazla gösteriyo vallabilmiyorumkismile

sevilayın yüzü cok cırkın cildi neden bu kadar bozulmus ki

en az 45 gosterıyor ,annem daha genc bu hatundan

chess zati ben senın yasını ögrendıgımde cok sasırmıstım senı ayrı tutuyorum

sevilayın havası ağır ya, herhalde ondan yaşlı gösteriyo, bide yüzü erken sarkmış gibi, belkide çok şişmanlayıp sonra zayıfladı:hulya:

bu sevilayla taylan ne ayak ya, bence sevilay rol yapmıyo gerçekten aşık gibi taylana:hulya:

ay yine başladı nilay, artı oyum, artı buyum, artı dansçıyım, artı pilates hocasıyım...sempatiksalakcinni
bu kzı nasıl pilateste eğilip bükülüyo ya, dışardan pek çakılmıyoda
sempatiksalakcinni

tuğce de asık gıbı merte mert asık dıyordum ama sımdı roller degıstı mert pek sallamıyor gıbı

tuğce de asık gıbı merte mert asık dıyordum ama sımdı roller degıstı mert pek sallamıyor gıbı

kaçan kovalanır hikayesinde roller değiştide ondan, ilk başta mert koşar gibiydi, şimdi tuğçe sürekli "ben bilmem beyim bilir" modunda

ozan'a göre vücudun en edepsiz ! yeri popoymuş..
Seren daha edepsiz yerleri göstermedi zahar aklinialirimsmile

cinsmi ne ya, poponu sallama desin bodozlama, edepsiz yerlerini sallama ne demek, daha mı kibar olduğunu sandı acaba bu kelimenin
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

nilay gitsin artik goz zevkimi bozuyo
kadirgalimidir kasimpasalimidir nedir:mymeka:
ona bakinca insan gunaha giriyo kufur etmekten yahu
zaten hamileyim kimseyi kinamiym diyorum
ama bu saskalozu gorunce nevrim donuyokafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…