Evcilik Oyunu - Show TV

aslında bacakları o kadar da uzun degıl ,belıne kadar ckeıyor etegı ,gögüs altında bırakınca uzun bacak görünüyor ..

kısa etek ve yuksek bel..

model taktiği aklinialirimsmile

beli ince ama dudaklar cok kötü :sinifsinif:

ay nilay ozanı çok kaba buluyomuş, terapiste öyle diyo, kendisi ince narin bi insan olduğu için...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yok yok bu Nılay zillisi burayı da bulur ,sempatiksalakcinni

bilmedigi yok masallah cok fena eyvahedigeldismile

bu nasıl terapi ya, nilay terapiste dedikodu yapıyomuş gibi geldi daha ziyadesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ay taylanla sevilayın düetlerinden baygınlık geldisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ay ne çok dedikodu yaptım be, biri beni durdursunsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ay nilay ozanı çok kaba buluyomuş, terapiste öyle diyo, kendisi ince narin bi insan olduğu için...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:roflol: :roflol:

Aaaa reca ederim Nilaya laf yokk... idolüm kendisi benim... narinlik, zerafet, incelik.. ne ararsan onda.... aaaa.... çok ayıp....

ben bunları anlamıyorum valla temizlik falan yaptıkları yok,her dakka dışarda yemek yiyolar....bunlar gibi kaç evli çift vardır acaba şu hayatta.benim eşim çok kızıyo izlememe bunları:)

yıne bı yaslı cıft gelıcek akannehir

Yine mi,ayy taylanlar o kadar baydı ki beni onlarda gelirse sanıyorum artık izlemem..

ne istiyonuz yaw yaşlılardan, bizde orta yaşlı olcaz, hatta ben emin adımlarla o yolda yürümekteyimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

düet yapmasınlar yeterkisempatiksalakcinni

ne istiyonuz yaw yaşlılardan, bizde orta yaşlı olcaz, hatta ben emin adımlarla o yolda yürümekteyimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

düet yapmasınlar yeterkisempatiksalakcinni

Chess haklısın da kadın 35 miş galiba hiç 35 gibi değil
Annem bile daha kıpır kıpır ondan,garip bir yaşlılık ağırlığı var üstlerinde..
Ondan daralıyorum :kedi:

kaç yaşındasın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…