Evcilik Oyunu - Show TV

sustursunlar şunu ya Allahım o nasıl bir bağırıştır öyle akannehir akannehir

bu haftanın favori çifti ozan-nilay. sonuncu çifti eda-serdar
ve bugün yaşanan herşey kamera şakasıymış boshayallersmile

her şeyin ilki güzeldir. ilk yarışmacılar daha dozunda vede gerçekçiydi bence. şimdikiler çok yapmacıklar yaaaaaaa. hepsini yönlendiriyorlar bariz belli.cıvkı çıktı iyice...

Sayın Üyeler,
Site kurallarına göre site üyelerine saygısızlık yapıp hakaret edilmesi yasak ve uyarı alma sebebidir,
Aynı sebeple 3. şahıslara da yorum yaparken hakaret edilmesi,saygısızlık yapılması yasak ve uyarı alma sebebidir.

Lütfen yorum yaparken bu kuralları göz önünde bulundurunuz.

ben kendi ve yigit gittiginden beri izlemiyorum, ara sira burdan takip ediyorum.
neler olmus öyle ya. iyice seviyesizlesmis program, yazik oldu valla

eda neden ağladı ben mutfağa gittim kızım uyuyodu baktım uynmış ağlıyo onun bağırmsından eşim diyo çabuk deyiştir sonra kızım şaka yapıyolar bak dedimkte uyudu zorla

serdarı gööya edanın kuzenlerı kacırdı,sen bızım bacımıza ne öle el kol hareketlerı yapıyorsun evleneceksın felan dıye mınıbusle kacırdılar yolda bıraktılar.. eve gelıncede edaya akrabaların benı kacırdı vs dıye aılesıyle ılgılı konuslamalar gectı bende pek dınleyemedım ama edanın bagırarak aglamasıyla sıcradım...

serdar o durumda bile türkü söylüyordu
eda da bundan bile prim yapıyorsun suuus diye bağıra bağıra ağladı

oyun olduğu belliydi zaten ve serdar dengesiz bir tip + bu merte gelen kadınların hepsi hep bi iş teklifi aldım şaka yapıyorlar çok saçma

eda gibi ruh sağlığı bozuk birini nasıl olurda bu programa çıkarırılar anlamıyorum yayının gece yarsından sonra yayınlanmasını şimdi anladım gece tam bi korku filmi içinde gibiydim neydi o bağırmalar ağlamalar aman ağlağım ne düzeysiz ne seviyesiz dayanamadım kapattım.

kendi ve yiğit gittiğinden beri sıkı takip etmiyorum bende akşam bi baktım eda denen kız bağırıyor one biçim bir bağırış ya adamla ne yaşadınki buzamana dek böyle kıriz geçirecek dellenmiş resmen cinlerim tepeme çıktı çığlıklarını duyunca buneya mahfettiler resmen programı aynı berbat bayatlamış şakalarıda cabası

çok ilginç bir program ,geceleri, pek uyumam ,sadece renkli menkli o program var diye açıyodum ,sonradan anlamaya çalıştım noluyo burda diye ,bi baktım bunlar güya evliymiş ,formatı anlamam biraz uzun sürdü ,noluyo burda filan oldum ama çözdüm sonra :)) dün tam bir fiyaskoydu ,hepsine bi oyun yapmışlar ,birine dansçı arkadaşı güya kocasına sulandı ,birini kaçırdılar ki en komiği oydu :)şapşal adam ya ,nası belli rol olduğu ,öbür tiplerde çok komikti ..diğeri iş teklifi alır ,birinin de sevgilisi çıkar çocuğuyla :)) tam komediydi akşam yaa ,ya kimi kandırıyosunuz hepsi bariz belli rol olduğu ya ,çok kıl ..

bende kendi ve yiğit gittikten ve şu türkücü şahsiyet geldiğinden beri hiç izlemiyorum:hulya:

son final ne rezaletmis ALLAHim... o edanin aglamasi degil bögürmesi neydi öyle, seviye dahada inemezdi herhalde. sevilay hanim taylani baya bi benimsedi herhalde, kafayi yedi resmen.
ozan cok tatliydi bu bölümde bence :)
merte dicek bisey yok, tam kiro bu adam ya. gereksiz cift, hic bi halt yaptiklari yok. ne zaman acsam ya koltukta ya mutfaktalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…