Evcilik Oyunu - Show TV

serdar alısverıse gıderken ıkı kısı mınıbuse bındırıyor dıyor ama serdar alısverıs ıcın evden cıkarken cızgılı gömlek yok muydu uzerınde ?

dimi arkadaşım bende aynı şeyi düşünüyodum=)))bizde salağız yaa bunu farkedemedik sinir oluyorum bazen şu programlara

Serdar arabada nasılda lafını esirgemiyor onu kaçıranlardan :roflol: :roflol:

edanin namus davasi cikti bide:roflol:
iyice sacmaladi bu program yahu izleyecek bisey yok bu saatte
diye bakiyordum ama baydi artiklülülülülülü

taylanın sevgilisi gerçek gibi geldi bana ama hangi aklı başında kadın çocuğunun elinden tutup böyle bir şey yapıcak kadar akılsız ve vicdansız olabilir..

diğer türlü düşünürsek de yani show tv yine senoryo yazıyo desek yine o çocuğa yazık parkta bahçede diğer çocuklar canına okur laf sokar dalga geçer.. onlara senoryo olduğunu anlatamazsınki... çok bayağı bir program oldu artık bu ya...

ya hersey kurmaca apacık... kamerayla gupegunduz adam kacıracaklar tehdıt edecekler..vs vs

serdar sesini kimseye beğendiremedi şimdi olmayan oyunculuk yeteneğini sergilemeyi deniyor :mymeka:
tamda polat alemdara benzemekle övünen birinden beklenecek hal tavır ve senaryo içinde. kurtlar vadisi gibi bir dizide rol kapmak istiyor olsa gerek..

simdi bu krocan emniyete gidip beni kacirdilar gasp ettiler dese
elinde kamera kaydida var bi dunyada tanik var
o iki salak icin suc duyurusunda bulunsa
iceri alirlar hemen adamlari yahu:roflol:
program iyice amacsiz bir hale geldi
nereye varacak acaba giderek merak icerisindeyim
daha ne kadar suyunu cikaracaklar-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…