Evcilik Oyunu - Show TV

valla canım ınan ben baharlaeyken bıle bazen davranıslarını o kadar kaba bulurdum kı...
haftasonu magazın prog da sunucu ya kendılerı gordugum an deıstırıyordum kanalı...
o kadar kaba gelıyordu bana,bırde kıbar kıbar prog sunuyordu ya acayıp gıcık oluyordum merte... bahar ıyı yapıodu ona...

sımdı tugcye yaptıklarını gorunce sasmıyorum,dedıgın gıbı tam bı çirkeffff bencede

evet mert bana baharla birlikteyken farklı geliyodu aslında geriye dönüp tekrar izlemek lazım o zaman ayrınıtlarda görebiliriz mertin ukalalıklarını.. baharı hiç anlamıyodum neden bu kadar ters davranıyo merte diye.. demekki kız görmüş bazı şeyleri.. ama tabiki geriye dönüp merti tekrar izlemicem:))

kızlar okuyunca inanamadım siz bunlara oy mu yolluyorsunuz birde allah aşkına paranıza yazık show tv gittikçe kalitesini düşürdü ben gece edayla serdara gülmek için açıyorum o kadar yani hepsinin yazılmış senaryoları oynadıkları o kadar belli ki o nilayla ozan mıydı kavgaları ne yersizdi o nilayın bağırmaları filan saçma ötesi milletimiz izleyip böyle kalitesiz programlara kanallara prim veriyor işte

neyse saygı duymak lazım ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz bayanssulusmile

canım showtv net uzerınden oy verılıyor... paralı deıl yanı cnm... gercı ben ne sekıl olursa olsun vermemde net uzerınden gonderebılıyotrsun canım

canım bildiğim kadarıyla oylar internetten kullanılıyor.

pardon ne parası ben hiç oy vermedim ama internetten oy veriliyo canım mesajla değil.. burdaki kimseninde aman açayımda evlenince neler yapılır izleyerek öğerenim dediğini zannetmiyorum.. herkes kafa dağıtmak tebessüm etmek için izliyo. madem böyle düşünüyosun sende izleyip prim verme arkadaşım hayır her şey bi tarafa saçma bulduğun programın topicini bile sayfalarca okumuşsun hey allahım...

neticede sizde izliyorsunuz.
üstelik oy paralı yani mesajla değil. internet üzerinden veriliyor.

sayfaları okuyarak oy verdiğimizi öğrendiysen onlarla nasıl dalga geçtiğimizi de okumuşsundur. sence bunca kişi cep telefonundan oy verecek kadar salak mı böyle bir programa. sen de izlemişsin belli biliyorsun olayları. biz de biliyoruz yaşananların gerçek olmadığını.

kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar burda büyütülecek bir mesele yok hepimiz bunu izlerken keyfi izliyoruz burda sevdiğimiz sevmediğimiz şeyleri dile getiriyoruz
tamam program beş para etmez ama ben biliyorumki bizim yaptığımız bu yorumlar onlarada ulaşıyor sonuçta bu site üye sayısı çok fazla olan bir site eminim takip ediyorlardır bu tür forumları

topiği okumuş olmanın yanlış birşey olduğunu pek düşünmüyorum arkadaşım ben program hakkında yapılan yorumları merak ettiğim için okudum

neticede sizde izliyorsunuz.
üstelik oy paralı yani mesajla değil. internet üzerinden veriliyor.

ben telefonla oy veriliyor sandım onun için dedim canım

hayır onlarla nasıl dalga geçtiğinizi okumadım yüzlerce sayfasını okuyacak halim yok herhalde değilmi arkadaşım ben sadece oy verildiğini vermeyecem filan dendiğini okudum öyle bi yorum yapma gereği duydum ben dediğim sadece eda serdar için geceleri sahuırda izliyordum diğer tatrtışmalarını filan tanıtımlarından görüyordum hem neden bu kadar tepki verildi anlamadım sempatiksalakcinni çok mu benimsediniz nedir
topikteki bi kaç yoruma bakıp yorum yaptım bende sadece

yok yani bizi saçma sapan bi yarışmaya oy veren boş kafa insanlar gibi gördün imajı oldu da ondan yüklendim ben kendi adıma :)

ne alakası var insanların beğenip izlediği bişey için böyle demeye kimsenin hakkı yok kaldı ki siz zaten dalga geçip ti ye alıyorsunuz ben bunu farketmedim belki bizim çok sevip izlediğimiz başka yapımlarda başkalarına aptalca gelir değilmi oy verme konusuda dediğim gibi ben öyle tlf mesajı atılıyor sandım şimdi kalkıp sizin için öyle şeyler düşünmek gelmiş geçmiş desteklemek için oy kullanmak gereken yarışmalar için telefonlarından oy atıp destek veren izleyiciler içinde öyle düşünmek olurdu neyse uzun oldu umarım anlatmak istediği mi anlatabilmişimdir .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…