• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

smdi bu gece yatmadan saçlarına evinde varsa badem zeytinyagı hint ve susam yagı gliserin ve ılık su karışımı yap ve sür bütün uçlarına yat öle uyu sabaha gzlce yıkarsn kurutursn pazar gunu yapabilirsn 1 2 gun beklemen iyi olur zarar görmesn ben aynı gun açmştm sinir olup. ama sizi bilemiceğim için bişey diyemiyorm. zaten üzerine de cila yapınca küllü ile o arada suan boyanmayan taraflar turuncu yansıması kalıcaktır haliyle bu açmandada (onlarıda küllü cila ile kapatırsn) işlem tamam

bu dediğin yağların 3 tanesı var onları denıyım pazar gunude yapayım diğer işlemleri...çok tşk ederım....umarım becerebılırım...

bu dediğin yağların 3 tanesı var onları denıyım pazar gunude yapayım diğer işlemleri...çok tşk ederım....umarım becerebılırım...

ok cnm bu işlemleri yaptıktan sonra saç uçların sertleşirse falan üzülme sana bi kür vericem bide sampuanla saç kremi onlarla yıkarsın yumuşacık ışıl ışıl sarı saçlara sahip olursn iyi geceler

ok cnm bu işlemleri yaptıktan sonra saç uçların sertleşirse falan üzülme sana bi kür vericem bide sampuanla saç kremi onlarla yıkarsın yumuşacık ışıl ışıl sarı saçlara sahip olursn iyi geceler

ıyı geceler cnm tşkler...

merhaba jullycim bende sana bir şey danışmak istiyorum izninle saçımla ilgili saçlarım yer yer dore sarı yer yer daha açık sarı keşke resim yükleyebilseydim ama bilmiyorum saçlarım için euqene color iki tane açıcı aldım bunların üstünede palette yeni çıktı sanırım 10.02 platin sarısı aldım boyamayı düşünüyorum henüz boyamadım bayrama yetiştiricem ama sen ne dersin bu turnculuklardan kurtulabilirmiyim sence:50: :44: yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden tşkrler:34:

merhaba jullycim bende sana bir şey danışmak istiyorum izninle saçımla ilgili saçlarım yer yer dore sarı yer yer daha açık sarı keşke resim yükleyebilseydim ama bilmiyorum saçlarım için euqene color iki tane açıcı aldım bunların üstünede palette yeni çıktı sanırım 10.02 platin sarısı aldım boyamayı düşünüyorum henüz boyamadım bayrama yetiştiricem ama sen ne dersin bu turnculuklardan kurtulabilirmiyim sence:50: :44: yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden tşkrler:34:

saçlarına platin boya sürersen yakarsn. saçın zaten açık renk araları için komple platin yapma yeşillenir zaten açık kısımlar.. saçlarını çok açık küllü sarı ile cila yap. boyarsan eger platine uçları lastikleşir benden sölemesi kendimden biliyorum o hatayı yapma. platin istiyorsan açman gerekicek o açıcılarla saçını %6lı oksidan kullanarak aç içindeki %9luktur o oksidanı kullanma saçını yıpratır. açma işlemin bittikten sonra cila yap 9.1 ile 5 dk sonra yıka turunculuklarndan eser kalmaz 2 yıkama sonrası platine döner

saçlarına platin boya sürersen yakarsn. saçın zaten açık renk araları için komple platin yapma yeşillenir zaten açık kısımlar.. saçlarını çok açık küllü sarı ile cila yap. boyarsan eger platine uçları lastikleşir benden sölemesi kendimden biliyorum o hatayı yapma. platin istiyorsan açman gerekicek o açıcılarla saçını %6lı oksidan kullanarak aç içindeki %9luktur o oksidanı kullanma saçını yıpratır. açma işlemin bittikten sonra cila yap 9.1 ile 5 dk sonra yıka turunculuklarndan eser kalmaz 2 yıkama sonrası platine döner

hımm cevpladığın için tşkrler cnm peki sen öyle diyosan altlık kullanıyım o halde o palleteyide küllü ile değiştiriyimmi o zaman veya yeni alıyım cila olarakmı yapıyım boyamadan.

hımm cevpladığın için tşkrler cnm peki sen öyle diyosan altlık kullanıyım o halde o palleteyide küllü ile değiştiriyimmi o zaman veya yeni alıyım cila olarakmı yapıyım boyamadan.

evt cnm değiştir cila olarak uygula

http://img834.imageshack.us/img834/5530/n2fi.jpg uğraşlarım sonucu resim yükleyebildim bakabilirsin burdan palette papatya ve garnier gümüş sarısıyla boyayarak böyle oldu iki üç kez aynı renkleri kullandım saçlarım ikibuçuk aydır boymıyorum dinlendirdim biraz şimdi tekrardan boyamayı düşnoyrum

cnm saçların baya bi açıkmş ztn :) 1 kez açıcı ve küllü cila ile bnm son fotoma yakın bi renk elde edersn die duşunuyorum gzl olur açıcıyı diplerine getirtmemeye özen göster cok turuncu olur aşşaya akar dip turunculuk.

Son düzenleme:
kusura bakma cnm tekrar rahatsızediyorum ama resim yüklemiştim bi bakıver diye ama görmedin sanırım :) tekrardan atıyorum bi bakıp turunculukları hakkında bilgi verirmisin çok fazla geliyo gözüme o yüzden soryorum tekrardan yanlış bişe yapmıyımda http://img834.imageshack.us/img834/5530/n2fi.jpg

cvb yazdım zaten ayrıca saç renginede bayıldım cok hoş bir bal sarısı araları açıklı cok gzl bu saça cok acık sarıları sürsen cok bi tonfarkı olmuyo ben yapmıştm cunku cig bi renk oluyor o turuncu olan yerlere sarı boya sürersen buyuzden en iyisi aç 1 kez turunculuk istemezsen dediğim gibi küllü sarı ile cila ..

tmm cnm teşşkürediyorum cevapların için bu arada bayıldım son resimdeki saçlarına inşallah bende yakalarım o renk tonunu:) iyi sabahlarr

bu işlemlerden sonra dip boyanı 10.1 veya 9.1 ile yapmaya devam edersen cok harika kum sarısı tabir edilen bir dip rengine ulaşırsın yabancı sarışın kızların ana saç rengi olan açık kumralı bizim boyayla ancak dip rengimiz oluyor maalesef :1:

tmm cnm teşşkürediyorum cevapların için bu arada bayıldım son resimdeki saçlarına inşallah bende yakalarım o renk tonunu:) iyi sabahlarr

yakalarsın cnm bnm 3. aşamama gelmişsin suan zaten tek aşaman kaldı cok tşkr ederim begenmene sevindim :) sanada iyi sabahlar

cvb yazdım zaten ayrıca saç renginede bayıldım cok hoş bir bal sarısı araları açıklı cok gzl bu saça cok acık sarıları sürsen cok bi tonfarkı olmuyo ben yapmıştm cunku cig bi renk oluyor o turuncu olan yerlere sarı boya sürersen buyuzden en iyisi aç 1 kez turunculuk istemezsen dediğim gibi küllü sarı ile cila ..

evet canım sonradan farkettim yazdığını:)) çokk teşekkür ederim nedense bana biraz doreli geldiği için fazla beğenmiyorum bu ara aslında baya bi aktı rengi ondan olsa gerek çünkü iki ay oldu dediğim gibi neyse ben senin dediklerini uyfulıyım cnm sonucu yazarım çok sağol bu saate ilgilendiğin için:16:

bu işlemlerden sonra dip boyanı 10.1 veya 9.1 ile yapmaya devam edersen cok harika kum sarısı tabir edilen bir dip rengine ulaşırsın yabancı sarışın kızların ana saç rengi olan açık kumralı bizim boyayla ancak dip rengimiz oluyor maalesef :1:[:1:

evet canım haklısın valla tek problemmiz şu dorelikler zaten ana rengimizden dolayı neyseki akıllı hatunlarızda kendi işimizi kendimiz hallediyoruz ::72: kuaför bozuntuları daha çok bekler pehh:12:

bu işlemlerden sonra dip boyanı 10.1 veya 9.1 ile yapmaya devam edersen cok harika kum sarısı tabir edilen bir dip rengine ulaşırsın yabancı sarışın kızların ana saç rengi olan açık kumralı bizim boyayla ancak dip rengimiz oluyor maalesef :1:[:1:

evet canım haklısın valla tek problemmiz şu dorelikler zaten ana rengimizden dolayı neyseki akıllı hatunlarızda kendi işimizi kendimiz hallediyoruz ::72: kuaför bozuntuları daha çok bekler pehh:12:

hahaha aynen tatlım :))))

jully mrb yine ben :) saclarimi ewde actim ama beceremdm alacali oldu 2.resmdeki snra kuafore gttm findk kabuguna boyadi 1 ay snra tekrar boyuckms snra balyaj atckms olumuki findk kabugunun ustune?

fındık kabugunun üzerine balyaj akmasını beklersen harika olur cunku o koyu kalır balyaj altı rengine akarsa süper olur az sabret öle attır ;)
akarken balyajlarına gelmesin balyajın koyulaşır tatlım 3 yıkama sonrası git

Cok tesekkur ederim ilgn icn inanki senden cesaret buldumda yaptim:27:

merhaba saçımının dipleri gelmişti hemde ton versin diye garnier 110 ile boyadım
bu saça cila yapmak gerekir mi eğer gerekirse nasıl ne renk yapmam lazım elime koleston 11.1 açık küllü sarı var $IMG-20131012-00298.webp ilk resim biraz turuncu gibi ışıktan dolayı ama asıl renk ikinci resimdeki gibi

Eklentiler

• $resimm.webp
    $resimm.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleme:
cok sevindim cnm bravo ozaman :) o turunculuk (ana rengin cok koyu oldugu için dogaldır az bi yansıma kalması) ve saçlarını suan yeni açtıgın için cig yansıma vardır gecer.. eger gecmessede biliyorsn artık elinde kalan yarım tüp boyayı atma onu sulandır diplerine tekrar yap cilayı bşy olmaz

canım dün akşam iyi göründü gözüme ama bugun turuncu sarılar çok battı gözüme resimleri ekleyeyim tekrar açacam bu akşam diplere değdirmicem dipler platin $1376533_10151927478739674_2067809073_n.webp$1378869_10151927478324674_763203251_n.webp$1379771_10151927478694674_1391454843_n.webp$1381434_10151927478249674_1420261086_n.webp$1383839_10151927478539674_926897732_n.webp$1385225_10151927478204674_1715443062_n.webp

Back
X