- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben bide oryali ölçek ölçek almak yerine kutuyla almak istiyorum 3 marka var sen hangisini tavsiye edersin igora ; loreal platinyum ; morfose...son sorum :)))9) cila yaparken nasıl karar veriyorum 10.1 lemi yoksa 9.1lemi olacağına
bu söylediğin oryal markaları tozmu oluyo.. oksidanını nası ayarlıyosun hangisi olacağını yanı 12, 9, 6,
merhaba canım bayramdı tatildi yolculuktu derken resim ekleyemedim hemen ekliyorum:) yaptığım şeyleri tekrar söyleyeyim oryal +%12 lik oksidan ardından 9.1 cila ertesi gün oryal +%9luk oksidan ardından 10 .1 cila ben çok memnun kaldım senin profilindeki saç rengiyle nerdeyse birebir oldu sadece arada az biraz turuncu tonlar var onlarıda 2 hafta sonra 10.1 lemi 9.1 lemi cila yapsam bilemedim
vallahi harika tatlım 9.1 le yapabilirsin 10.1de küllü oranı dusuktur. gule gule kullancnm
Eki Görüntüle 836163
julyy merhaba yine benbi fikrini almak istiyorum boyamın dibi geldi ama çok açık istemiyorum bunun gibi olsun istiyorum ne renge boyamam gerekir :44::44::44::44: şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 836164
Canim 9.1 le cila yaptim turunculuk kalmadi rengi isiltisi son resmin gibi oldu :))))) cok guzel yani
bana guvenip yaptıgın için öncelikle teşekkürler ve elin ciddi ben kadar yetenekli bundan sonra sende kendinin kuaförü oldun hayırlı olsun cnm bu işler biraz bilgi birazda el becerisine dayalı sen becerikli bi bayansın harika yaptın fotograflarında anlamıştım cok öptüm tekrar güle güle kullan tatlım :)
bana guvenip yaptıgın için öncelikle teşekkürler ve elin ciddi ben kadar yetenekli bundan sonra sende kendinin kuaförü oldun hayırlı olsun cnm bu işler biraz bilgi birazda el becerisine dayalı sen becerikli bi bayansın harika yaptın fotograflarında anlamıştım cok öptüm tekrar güle güle kullan tatlım :)
cnm gösterdiğin renk 8.3 ana ton saçın üzerine sık kalın balyajlar atılmış evde tek başına elde etmek mümkün olmaz. kuaföre danışabilirsin.
cnm bu bnm eski saç rengim bu renk öle fotolardaki gibi durmuyor heleki gunduz bu koyu altın sarı (boyalarda benzeri olan amber sarı) tabi bu kıza araları hafif bi gölgeler atılmış röfle tarzı ama cok hafif
canım bende burengi istiyordum ama yapamadım nasıl basardın bana anlatırmısın bastan birde fotolarıma bakıp yardımcı olurmusun bana
canım ben daha önce yazmıstım ama cvp alamadım senden sacımı renk acıcı ile actım sonra 10.1 kullu acık sarı ıle boyadım diplerde turunculuk var ne yapayım
Eki Görüntüle 837867 Eki Görüntüle 837868 Eki Görüntüle 837869 acıl yardım