Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

canım ben bide oryali ölçek ölçek almak yerine kutuyla almak istiyorum 3 marka var sen hangisini tavsiye edersin igora ; loreal platinyum ; morfose...son sorum :)))9) cila yaparken nasıl karar veriyorum 10.1 lemi yoksa 9.1lemi olacağına

canım ben bide oryali ölçek ölçek almak yerine kutuyla almak istiyorum 3 marka var sen hangisini tavsiye edersin igora ; loreal platinyum ; morfose...son sorum :)))9) cila yaparken nasıl karar veriyorum 10.1 lemi yoksa 9.1lemi olacağına

bu söylediğin oryal markaları tozmu oluyo.. oksidanını nası ayarlıyosun hangisi olacağını yanı 12, 9, 6,

bu söylediğin oryal markaları tozmu oluyo.. oksidanını nası ayarlıyosun hangisi olacağını yanı 12, 9, 6,

Evet toz oryal oluyor sacimin rengi cok koyu oldugu icin palette veya koleston yogun acicilar acmiyor.oksidan ise aslinda 9 luk kullanmak en iyisi daha az yipraniyor ama Ben ilk 12 lik kullandim saci 5-6 ton acmak icin ikincide 9. Luk kullandim kullandim 3-4 ton acmak icin .yani sacini kac ton acmak istersen ona gore ayarliyorsun.cila isleminde ise 6 lik kullandim.Oran ise bir olcek oryale 2 olcek oksidan koydum

merhaba canım bayramdı tatildi yolculuktu derken resim ekleyemedim hemen ekliyorum:) yaptığım şeyleri tekrar söyleyeyim oryal +%12 lik oksidan ardından 9.1 cila ertesi gün oryal +%9luk oksidan ardından 10 .1 cila ben çok memnun kaldım senin profilindeki saç rengiyle nerdeyse birebir oldu sadece arada az biraz turuncu tonlar var onlarıda 2 hafta sonra 10.1 lemi 9.1 lemi cila yapsam bilemedim

vallahi harika tatlım 9.1 le yapabilirsin 10.1de küllü oranı dusuktur. gule gule kullancnm

$DSCF0815.webp

julyy merhaba yine ben :1::1: bi fikrini almak istiyorum boyamın dibi geldi ama çok açık istemiyorum bunun gibi olsun istiyorum ne renge boyamam gerekir :44::44::44::44: şimdiden teşekkürler :34: $535585_551315418228405_425932911_n.webp

Canim 9.1 le cila yaptim turunculuk kalmadi rengi isiltisi son resmin gibi oldu :))))) cok guzel yani

Canim 9.1 le cila yaptim turunculuk kalmadi rengi isiltisi son resmin gibi oldu :))))) cok guzel yani

bana guvenip yaptıgın için öncelikle teşekkürler ve elin ciddi ben kadar yetenekli bundan sonra sende kendinin kuaförü oldun hayırlı olsun cnm bu işler biraz bilgi birazda el becerisine dayalı sen becerikli bi bayansın harika yaptın fotograflarında anlamıştım cok öptüm tekrar güle güle kullan tatlım :)

bana guvenip yaptıgın için öncelikle teşekkürler ve elin ciddi ben kadar yetenekli bundan sonra sende kendinin kuaförü oldun hayırlı olsun cnm bu işler biraz bilgi birazda el becerisine dayalı sen becerikli bi bayansın harika yaptın fotograflarında anlamıştım cok öptüm tekrar güle güle kullan tatlım :)

$Ceyda-Atesresimleri.webp

julycim ne renk bu?

bide bu aynı healde $ceyda_ate_sac_modelleri_sac_rengi_4.webp

canım ben daha önce yazmıstım ama cvp alamadım senden sacımı renk acıcı ile actım sonra 10.1 kullu acık sarı ıle boyadım diplerde turunculuk var ne yapayım

$20131024_111015.webp$20131024_111615.webp$20131024_113830.webp acıl yardım

canım bende burengi istiyordum ama yapamadım nasıl basardın bana anlatırmısın bastan birde fotolarıma bakıp yardımcı olurmusun bana

canım benim saçlarımda seninki gibi dipler turuncu.. uclar sarı.. ben merak ettim sadece ceyda ateşin remini gerçekten çok hoş duruyo.. julyy eminim seni bilgilendirir.. bende ondan bilgi alıyorum. bizim aa renk siyah olunca turuncu şeklinde açılıyo. senin tekrardan açıcı uygulaman gerekiyoo

canım ben daha önce yazmıstım ama cvp alamadım senden sacımı renk acıcı ile actım sonra 10.1 kullu acık sarı ıle boyadım diplerde turunculuk var ne yapayım

Eki Görüntüle 837867 Eki Görüntüle 837868 Eki Görüntüle 837869 acıl yardım

diplerinin renk açıklıgından memnun sadece turuncu yansımayı istemiyorsan 9.1 ile diplere cila yapmalısın... eger komple açılsn turunculukta gitsin istiyorsan tekrar açma işlemi ardından 10.1 e boyayıp uc rengini yakalarsın

Back
X