merhaba benim saçlarım çok sık paketler atılarak platin renk yapılmıştı ve diplerim geldi.daha önce hiç evde dip boyası yapmadım fakat son resimdeki renge bayıldım.saçlarımı resimlere ekledim.şuan elimde palette yoğun renk açıcı ve palette küllü açık sarı boya mevcut 1 er kutu.sence nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim.Ayrıca bu kadar güzel bir sarı yı kuaförler bile yapamıyorken evde yapman gerçekten takdir edilir :)tbrk ediyorum seni ve bu konuda bizleri aydınlattığın içinde tşk ederim.
merhaba canım dediğin üzere saçımı palette açıcı ile 2 defa açtım ve şuan resimde eklediğim renkte oldu diplerim.sence palette 10-1 ile cila veya boyamam mı yapmalıyım yoksa bi kaç gün sonra tekrar açıp cilayı o zaman mı yapayım.Acil cevabını bekliyorum.çok tşkler
senin saç pigmentlerin cok yogun doreli 2 defada bukadar olduysa 1 kez daha aç cnm sonra cila yaparsın altlarla uyumlu olur
saçıma şu an direk küllü sarı rengi sürsem nasıl olur sarıya yakın bi renk olurmu yoksa dediğin gibi yeniden yoğun renk açıcıyla açıp sadece cila mı yapmalıyım?çok tuhaf bi renk oldu turuncu :) yardımın için tşkler
Çok başarılı,harika olmuş
saçına 10.1 i sürersen hafif turunculugu kırılır fakar koyu kalır uçlara nazaran ... tuhaf bi renk olucak zaten hepimizin oluyor bunu baştan belirtiyoruz o tuhaf renk gidene kadar açman gerekiyor. ben 3 kez açtm ve saçım sapsarı oldu. senin saçın daha koyu ancak açılıyor..
ben sana komple oreal vur da diyebilirdim ama yıpranmasın diye yogun açıcı önerdim
ben zaten turunculuğu bekliyordum biraz komik bi turuncu olduhala aynaya bakınca gülesim geliyor :)yani bu konunun bütün sayfalarını okudum başka sitelerde de araştırma yaptım.bu renk olabileceğini tahmin ettim.senin önerilerine de bire bir uydum canım.sıkıntı yok.o zaman en mantıklısı bir kere daha açıp cila yapmak.çok ama çok tşk ediyorum yardımların için.son fotolarıda koyucam inşallah güzel sarı saçlarımla
merhaba julyy yine ben ama mutsuz bensaçımı 3, kez açıcıyla açtım ve maalesef sarı rengi hiç göremedim saçımda.o turunculuk gitti ama yine tuhaf bir turuncu resimleri ekliyorum sence nasıl bi yol izlemeliyim.
Eki Görüntüle 879436 son durum budur3 defa açtım 1 defa da palette 10-1 ile boyadım.kutunun üzerinde yazan bütün talimatları birebir yerine getirdim.önerilen herşeyi dikkatle takip ederek yaptım.ama maalesef sarı değil turuncu bir renk oldu.grileşip açılsa bile kabul edilebilir bir durum olacaktı.Fakat bildiğiniz havuç turuncusu bir renk oldu ve bu halde nasıl dışarı çıkarım diye düşünüyorum.Saçımda yıpranma oldumu hayır yada çok az denilebilecek seviyede çünkü saçıma sürekli bakım yapıp haftada bir keratin maskesi uyguluyorum.Yanlış anlaşılmak istemem.Julyy arkadaşımız elinden geldiğince yardımcı oldu ve sabırla bütün sorularıma gayet açık ve net cvp verdi.ayrıca kendiside zaten yapmış olduğu saç renklerini bizimle paylaştı.Ama neden bende böyle oldu gerçekten anlamış değilim.şimdi ne yapmam gerekir saçım sarı değil turuncu ve ben bu halden hiç mutlu değilim.lütfen önerilerinizi bekliyorum nasıl kurtulabilirim?yada yarın sabaha kuaföre randevu alıp gitsem nasıl bi işlem uygulanabilirki artık 3 defa açıcı ve 1 defa boya uygulanmış saça?lütfen önerilerinizi bekliyorum çok üzgünüm şuanda
Koaförlük var heralde azıcık sizde ,açıcıyı herkes evde cesaret edemez yoksa ben mümkün değil edemem boya tamamda evde olur ama açıcıyla saç açmak bana göre değil seni tebrik ediyorum cesratlisin gerçekten
Ah çağla ah :)) hem kendisinin hem saçlarının hastasıyım :)))
Canim Iyi geceler nasilsin igora toz aciciyi hafta sonu alcamda beyaz toz acicimi alayim mavimi
Eki Görüntüle 880276 Eki Görüntüle 880277 bence saçların çok güzel olmuş birz bekle tatlım o renk july nin dediği gibi oturacaktır.. bu rada july bu saç tam benim istediğim gibi olmuşşş....bende resim ekliyorum dipleri açtıktan sonra 10.1 yapıcam ama o dreliğin gitmsini istemiyorum saçımdan lütfen yardım et 10.1 ile boyassammı yoksa cilamı yapsam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?