Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

merhaba canım dediğin üzere saçımı palette açıcı ile 2 defa açtım ve şuan resimde eklediğim renkte oldu diplerim.sence palette 10-1 ile cila veya boyamam mı yapmalıyım yoksa bi kaç gün sonra tekrar açıp cilayı o zaman mı yapayım.Acil cevabını bekliyorum.çok tşkler

Eklentiler

• $GetAttachment (1).webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 83
  • $GetAttachment.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 81

senin saç pigmentlerin cok yogun doreli 2 defada bukadar olduysa 1 kez daha aç cnm sonra cila yaparsın altlarla uyumlu olur

senin saç pigmentlerin cok yogun doreli 2 defada bukadar olduysa 1 kez daha aç cnm sonra cila yaparsın altlarla uyumlu olur

saçıma şu an direk küllü sarı rengi sürsem nasıl olur sarıya yakın bi renk olurmu yoksa dediğin gibi yeniden yoğun renk açıcıyla açıp sadece cila mı yapmalıyım?çok tuhaf bi renk oldu turuncu :) yardımın için tşkler

saçına 10.1 i sürersen hafif turunculugu kırılır fakar koyu kalır uçlara nazaran ... tuhaf bi renk olucak zaten hepimizin oluyor bunu baştan belirtiyoruz o tuhaf renk gidene kadar açman gerekiyor. ben 3 kez açtm ve saçım sapsarı oldu. senin saçın daha koyu ancak açılıyor..

ben sana komple oreal vur da diyebilirdim ama yıpranmasın diye yogun açıcı önerdim

ben zaten turunculuğu bekliyordum biraz komik bi turuncu oldu hala aynaya bakınca gülesim geliyor :)yani bu konunun bütün sayfalarını okudum başka sitelerde de araştırma yaptım.bu renk olabileceğini tahmin ettim.senin önerilerine de bire bir uydum canım.sıkıntı yok.o zaman en mantıklısı bir kere daha açıp cila yapmak.çok ama çok tşk ediyorum yardımların için.son fotolarıda koyucam inşallah güzel sarı saçlarımla

rica ederim cnm aç birkez daha daha sarılı bi ton elde ediceksin yanlız cıkan sonuca göre cila yada boya yapman gerekicek bunu unutma. eger cıkan sonuc hala cok turuncumsu ise boyucaksın hafif bir turuncu yansıma olursa yani bizlerde oldugu gbi onu cila ile kırıcaksn alt saçlarına sürme sadece açtıgın yerlere yaaparsn cilanıda öptüm cok bekliyoruz fotonu

merhaba julyy yine ben ama mutsuz ben saçımı 3, kez açıcıyla açtım ve maalesef sarı rengi hiç göremedim saçımda.o turunculuk gitti ama yine tuhaf bir turuncu resimleri ekliyorum sence nasıl bi yol izlemeliyim.

Eklentiler

• $GetAttachment (2).webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 83
  • $GetAttachment (3).webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 78
  • $GetAttachment (4).webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:

tamam bu saçına 10.1 boya cnm grileşicek yıkayınca beyazlar o turunculuk kaybolucak :)

Koaförlük var heralde azıcık sizde ,açıcıyı herkes evde cesaret edemez yoksa ben mümkün değil edemem boya tamamda evde olur ama açıcıyla saç açmak bana göre değil seni tebrik ediyorum cesratlisin gerçekten

son durum budur 3 defa açtım 1 defa da palette 10-1 ile boyadım.kutunun üzerinde yazan bütün talimatları birebir yerine getirdim.önerilen herşeyi dikkatle takip ederek yaptım.ama maalesef sarı değil turuncu bir renk oldu.grileşip açılsa bile kabul edilebilir bir durum olacaktı.Fakat bildiğiniz havuç turuncusu bir renk oldu ve bu halde nasıl dışarı çıkarım diye düşünüyorum.Saçımda yıpranma oldumu hayır yada çok az denilebilecek seviyede çünkü saçıma sürekli bakım yapıp haftada bir keratin maskesi uyguluyorum.Yanlış anlaşılmak istemem.Julyy arkadaşımız elinden geldiğince yardımcı oldu ve sabırla bütün sorularıma gayet açık ve net cvp verdi.ayrıca kendiside zaten yapmış olduğu saç renklerini bizimle paylaştı.Ama neden bende böyle oldu gerçekten anlamış değilim.şimdi ne yapmam gerekir saçım sarı değil turuncu ve ben bu halden hiç mutlu değilim.lütfen önerilerinizi bekliyorum nasıl kurtulabilirim?yada yarın sabaha kuaföre randevu alıp gitsem nasıl bi işlem uygulanabilirki artık 3 defa açıcı ve 1 defa boya uygulanmış saça?lütfen önerilerinizi bekliyorum çok üzgünüm şuanda

Eklentiler

• $20131201_161323.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 82
  • $20131201_161336.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 89
  • $mmmm.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 92

tatlım kuaförede gitsen saçına oreal sürücek hatta o şekilde açıcak. oreal cok açıyor ama cokta yıpratıyor kendimden biliyorum. gerci senin dipler oldugu için pek yıpranma olmaz. ama uçlara gelirse lastikleşme ihtimali yuksek. diyorum ya bazı saçlar gercekten cok zor açılıyor. senin bu saçına yapacagın artık en iyi işlem simdi bi iki kez yıkıcaksn o iyice acılıcak. ve saçındaki kalan çiglik suan cok yeni açıldıgı için öyle direk mat bi sarı zaten hiçbirimizin olmuyr renk 1 hafta sonraya başlıyor yerine oturmaya. üzülme yapcagın işlem eger istersen tabi kuaföre falan gidip cok para vermek yerine ara ara röfle seti al cnm paket at biri yardımı ile zaten kuaförde sana bunuu yapıcak gittiğinde .. ama 3 kez yogun acıcı ile açılan saç bukadar hala turuncu kalmasına bende cok şaşırdm ki üzerine küllü boyadın hala turuncumsuluk var dusunki saçlarındaki kahve pigmentin ne kadar koyu

çokk tşkr ederim cnm evet cesaret işi bu işler ben biraz korkusuz oldugumdanmı saçlarm cok saglıklı herşeyi kaldırdıgındanmı bilinmez cok iyi sonuçlar elde ediyorum birde cok arastırıyorum aama sabahlara kadar cok seviyorum bu işi severek yapıyorum herkesede yardımım dokunuyor dua ediyorlar bu en gzl zenginlik :)

Eki Görüntüle 880276 Eki Görüntüle 880277 bence saçların çok güzel olmuş birz bekle tatlım o renk july nin dediği gibi oturacaktır.. bu rada july bu saç tam benim istediğim gibi olmuşşş....bende resim ekliyorum dipleri açtıktan sonra 10.1 yapıcam ama o dreliğin gitmsini istemiyorum saçımdan lütfen yardım et 10.1 ile boyassammı yoksa cilamı yapsam ...

Son düzenleme:
Canim Iyi geceler nasilsin igora toz aciciyi hafta sonu alcamda beyaz toz acicimi alayim mavimi

cila yap cnm boyayı az koy ozaman fazla bir grilik olmaz olsada zaten akar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…