Esasinda kestirmeden kotu haldeydi hatta o kadar yipranmisti ki boyayi bile emmiyordu uclar kestirdim su an saclarimi uclarinda azicik kaldi o ablaaa pek sansliymis cogu kisi tutturamiyor o rengi :)
ben çagla şikel rengini sarı saçıma kumral pigmentasyon yapıp igora 865 bal rengi boyayarak üzerine 1 kez açıcı ile yıkayarak kavuştum ona ne diceksin :d
yani sonuclar bu açıcı nasıl birşeyse guzel cıkıyor istersen sende yapabilirsin ama senin bu saçına açıcı ile yıkamak sonucu söyleyim bal köpüğü sarılı bir saç cıkar cunku geçmişinde sarı var begenirim dersen dene
Vayyyy cok iyi aman saclarinaa ve yetegine masallah diyelim :)
Sana ozelden resimlerimi atiyim mi su an disaridayim telefondan girdigim icin yuzumu kapatamiyorum o yuzden buraya yuklemesem daha iyi olucak senin yonlendirmelerinle yapmak istiyorum cunku
Julyy arkadaşımın saçına balyaj attım bugün.site değişmiş mi foto yükleyemiyorum, sana göstermek istedim
merhaba julyy senin bu konunu uzun zamandir takipteyim....cok yeteneklisin masallah :) ah bende saclarimi keske senin topigini bulduktan sonra yapsaydim sari...gecen sene yandi saclarim kisacik kestirmek zorunda kaldimburdaki kuaförler hic anlamiyorlar ben yurt disindanim...sari istiyorum diyon beyaz anliyorlar yandi güzelim saclarim...bende yaglarla sinamekiyle anca 1 senede bak 16,5cm uzatabildim yeniden..simdi senin konun cok güzel cesitli renklerden tecrüben var....ama hangi sayfadaydi bilemiyorum 100 gecik oldugu icin...bi resim koymustun ashley tisdale resmi kizin saclari küllü bi renk ve uclari sariydi..hangi sayfadaydi bilemedim icin üzgünüm simdi ben sacim kendi uzadi güzelcene....burdan ben schwarzkopfun acicisini aldim biri amonyaksiz acici digeri amonyakli 4-6 ton aciyor...1si röfle seti digeri de normal acici...simdi ben ara ara acsam sacimi sonrada cila yapsam diyorum ama kararsiizim ya lorealin exellence 9.1 küllü sariyii aldim...sence nasil yapmam lazim
slm tatlım ben smdi sana alacagın renkleri boyaaları resimli şekilde yollucam dedikleriimi harfiyen yerine getirirsen bak bu tarz bi renge sahip olursun (araları bu saçın balyajlı sarı yerleri istersen sanada yaparız) Eki Görüntüle 860801
alacagın boyalar eger bulabilirsen sipariş edebilirsen tek boyamayla butun turunculukların gitmesini istersen Eki Görüntüle 860804 Eki Görüntüle 860805
yada Eki Görüntüle 860806 veya Eki Görüntüle 860807 bu renkleri alıp once bir boyama yapmalısın saç zeminini hazırlayıp daha sonra saçını yıkamadan boyanın fazlasını elinle sıyırıp uzerine tekrar küllü kumral alıp boyamalısın bu boyayıda bi 25 dk beklettikten sonra yıka ilk once sacın tam bir koyu kumral cıkıcak o biraz 2 seferde akıcak ama bu işlemle asla turuncu yansıman olmucak cnm kolay gelsin..
bundan sonrada kuaför yerine kendin uygularsn :) hem canın sıkılmamış hem paran gitmemiş hemde istedigin gibi bi saçın olur.. unutmadan boyaları 2 yada 3 paket al saçın gür ve uzun sanırım ancak yeterli olur yani 1 paket küllü kumral alıcaksn diger ilk boya yapacagın numaara 2 paket koyu küllü kumral olsun... igora saç boyası bulursan marka olarak iyidir ondada 6.1 i alabilirsin kafana göre yani hangisini bulursan öptüm
julyy cim bak buldum sayfayi baya bi aradim ama :) neyse simdi ben diyorumki sacim normal orta kahve benim sacimi lorealle 9.1 küllü sari boyasam hepsini ve uclarina sacimin ara ara balyaj gibi atsam :/ sence olurmu bu resimdeki kizin gibi normalde 9.1 güzel bi renk kendi sacima olur diye düsünüyorum önceden kolestonun küllü sarisina boyardim iyi olurdu...acaba lorealinki nasildir...birazcik sacima deneyim diyorum ne renk cikicak hepsine sürmeyi göze alamiyorum 1 sene zorla uzattigim icin saclarimi
hemen cevaplarsan sevinirim şuan boya alıcam 10.1 almayı düşünüyorum zaten akıcak demişsin mesajlarda ne dersin bebeğim alıyımmı
teşekkürederim canım çok saol ozaman koleston yoğun açıcı alıp önce açıyım ama ne kadar bekletiyim zaten röflelerim açık baya ama yansımalı doreli
julyy az önce azcik oxidasyonla azcik boya karistirip sacimin ufak bi kismina denedim ama pek bisi olmadi :/ ayni o resimdeki kizin gibi istiyorum sacimin rengini hangi küllüyle boyamam lazim acaba?
julyy cim :) tamam haklisin aslinda boyayi azcik deneyince belki dengesiz oldugu icinde olmamis olabilir herneyse...ben biraz acicim var demistim ya onla biraz deneyim...sacimin tümünü sari yapmicam ama bi kismini deneyip aralara balyaj gibi atmak istiyorum iste...öyle yapim...4-6 ton kadar acici ikiside biri amonyaksiz diger amonyakli acaba hangisini yapim diyorum ama fark etmez herhalde :/ birde forumda okumustum saca yag sürüp misal hindistan cevizi yagi sürüp yipratmadan acanlarda var...biraz deneme yapim bugün sana yazarim sonuclari :) kendine iyi bak iyiki varsin....öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?