çok pardon july benim istediğim tamda bu renk bu renge ulaşmak için neler yapmalıyım lütfen yardımlarını bekliyorummmEki Görüntüle 880282
canım merhaba saçımı en son garnier çarpıcı renkler 9.13 ile boyadım
şimdi koleston 9.0 ile boyasam nasıl olur
birde garnier çarpıcı renler ile garnier naturel arasında ne fark var acaba
çarpıcı renklerde bu rengi bulmak çok zor acaba naturel dede aynı renk var onunla boyasam aynı sonuç verirmi acaba
mavi tozunu al cnm beyaz tozunu ben kullandım sarı tonlarında açıyor.. beyaz tozu platine kadar açıyor
Canim yanlis yazmissin sanirim bir daha bakarmisin mavimi Pilatine kadar aciyor beyaxmi
hmm bu renk istiyorsan ozaman 10.1 ile alakan olmaması gerekli bu rengi elde etmen için saçlarını saçkremi + mavi toz + cıvık kıvam olana kadar ılık su (fazla değil) + saçının uzunluguna göre 1 yada yarım şişe %9 oksidanı karıştır ve saçlarına yedir bu kıvamı bekle 15 20 dk yeterli olacaktır (sen yinede kontrol et ve tara sürekli aşşaya dogru dipten dip kızıllıkların olucak amaç onları aşşalara çekip hoş dore bir sarı elde etmek) yıka hemen ardından bol bol saç kremi sür saçlarına banyoda yine 5dk bekle sadece kremle sonra yıka ve cık :d bu renge yakın oluursun cnm yada aynısı o saç yapına kalmş
bu hazırladıgın karışımı ortalara sürerek başla tarakla uçlara ve diplere getirterek tararsan inanılmaz bir renk kombinasyonu yaratırsn öptüm cok kolay gelsn
hmm bu renk istiyorsan ozaman 10.1 ile alakan olmaması gerekli bu rengi elde etmen için saçlarını saçkremi + mavi toz + cıvık kıvam olana kadar ılık su (fazla değil) + saçının uzunluguna göre 1 yada yarım şişe %9 oksidanı karıştır ve saçlarına yedir bu kıvamı bekle 15 20 dk yeterli olacaktır (sen yinede kontrol et ve tara sürekli aşşaya dogru dipten dip kızıllıkların olucak amaç onları aşşalara çekip hoş dore bir sarı elde etmek) yıka hemen ardından bol bol saç kremi sür saçlarına banyoda yine 5dk bekle sadece kremle sonra yıka ve cık :d bu renge yakın oluursun cnm yada aynısı o saç yapına kalmş
bu hazırladıgın karışımı ortalara sürerek başla tarakla uçlara ve diplere getirterek tararsan inanılmaz bir renk kombinasyonu yaratırsn öptüm cok kolay gelsn
çok teşekkürederim süpersin ama şimdi ben önce dipleri açmıyımmı diplerim 4 -5 cm açık karamel yani açmadan bu işlemimi yapmalıyım ve bu mavi toz olarak koleston yoğun açıcıdakinmi kullanmalıyım yoksa mavi toz mu alıyım ne marka almalıyım peki ?ve saç kremini ne kadar kullanmalıyım saçlarım omuzumu geçiyor 1 şişe 9luk oksidon - mavi toz ne kadar ? koymalıyım ay ne çok soru sordum lüfen beni affet
mrb benimde saçlarım sarı ancak kaşlarım siyah koleston sarı boya %6lık oksidan aldım ancak tereddütteyim kaşlarınızı siz nasıl açıyorsunuz daha önce tüy sarartıcı kullanıyordum danışmak istedim sevgiler
Merhaba bir sure sonra koyulasan sarilari tekrar acabiliyomusunuz. Rofle yapiyorum amaa bikac hafta sonra acik sarilarin koyukasiyo. Matlasiyo. Bikac haftaa bir boyuyamamdA. Napabilirim
canım JULLY merhaba anladığım kadarıyla saç boyama konusunda epeyce bilgilisin yardımına ihtiyacım var.kuaföre gidip tonlarca para verip sonra memnun olmamak çok uyuz bi durum muş. en son saçlarımı innova nın 7 miydi neydi dore olan tonuna boyadı kuaför saçımı.hiç beğenmedim tabiki. hemen gidip küllü kahve aldım boyadım tekrar. koyu oldu. ama zamanla aktı kahve ve şimdi kötü mat bi renk oldu. koyu dore gibi bişey. kendi tonum kestane gibi. tenim buğday gözler siyah. ilk defada okadar açıçı uygulattım ama işe yaramadı. sonuç hayal kırıklığı. şimdi ne yapsam bilemedim
iki şey istiyorum ya koyu tonlara boyayıp eski halime dönücem yada küllü sarı krepe attırıcam.tekrar kuaföre gitme konusundada kararsızım ne dersin bana
tabiki sorucaksın cnm saç bu önemli bişey iyi yapıyorsn insanlar soruyor mesela ayrıntı istemiyor sonra bana gelip july yardımdiyolar.. neyse kesene göre sölemek gerekirse sen smdi palette veya koleston açıcı vs vs alırsan en az 3kutu yeter saçına.. e bunun toplamı kiloluk satılan kendiminde kullandıgım hemde kaliteli olan Eki Görüntüle 884138 Eki Görüntüle 884139 igora saç açıcı tozu tavsiye ederim (mavi kutusunu alırsan istedigin bal sarısı yani balyaj sarısı açar,,, metal olan kuutusunu alırsanda platine yani beyaza kadar açar bu yuzden sen mavi kutusunu al tatlım) oksidanı 1 şişe %9luk kullanmanı ve sonuc su gösterdiğm renk paletindeki 9.3 olanın tonuundan ve daha açıgı gzl bi sarı ortaya çıkartırsın.. içinde ölcek cıkıcak o ölcekle 2 ölcek atıcaksn ve içine göz kararı fazla olmamak kaydıyla saç kremide koyki saçın sertleşmesin sonra bu karışımı komple sür bütün dip karamelin aşşalara inmesini sagla tarayarak ve daaha sonrasıda istedgin açıklıga erişince yıka (ilk gunler belki oda her saç kalitesi farklıdır bir pırıltılık olabilir o geçicidir..) kolay gelsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?