Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

tekrar tekrar soruyorum ama, boyanın içine derken, mesela sarıya boyamışsın ilk mesajında fotografını da koymussun boyanın, o renge mi karıstırdın? yani yapmak istediğimiz rengin içine mi yoksa bi ton koyusuna mı karıştıralım açıcıyı? yarın açıcı ve boya alıcam da gece gece kusura bakma yoruyorum seni de

yok cnm önemli değil boyamak istediğin dip boyanın içine atıcaksın cnm hatta az bişeyde saç kremi koyuyorum buda dip not olsun :)

yok cnm önemli değil boyamak istediğin dip boyanın içine atıcaksın cnm hatta az bişeyde saç kremi koyuyorum buda dip not olsun :)

saç kremini ben de koyuyorum aynen. yoksa çok sert oluyo. bak denemediysen biodeepi tavsiye ederim. oryal gibi değil yakma riski yok kesinlikle, bana bi güzellik uzmanı tavsiye etmişti çok fazla insan bilmiyor. ona bi sorayım bakalım boyanın içine de katılabiliyor muymuş. çok sağol canım:16:

Canım sorsam mı acaba diye düşünürken sormaya karar verdim jully kaçacak benden sonunda diye düşündüm:1: 10.5 i dibe uyguluycam zaman bütün saçıma sürsem sonra üstüne 9 yapsam olur mu acayip mi olur yoksa?Bu arada sarıya taktım koyu renge karar versekte sarı aşkı tutunca bırakmıyormuş:1:

Canım bunu sormuştum sana da çok zahmet verdim:17:

Merhabalar banada yardımcı olursanız sevinirim benimde sacımda sarı sık röfleler var dibide 3-4 cm gelmiş durumda şu en son fotodaki sarıya ulaşmam için ne onerırsınız acaba :) açıcıyla açtığımda röflelerde yanma olurmu ki :18:

kızlar saçımı bir milyoncudan aldığım hair plas saç açıcıyla 3.5 tl falan bir tutamını bu akşam denedim tam istedğim sarı oldu çok sevindim yarında bir kutu daha alıp tümden yapacağım ...turunculuk olmadı şimdilik bakalım yarın ne olacak resim atarım yapınca inşallah güzel olur....:nazar:

Merhabalar banada yardımcı olursanız sevinirim benimde sacımda sarı sık röfleler var dibide 3-4 cm gelmiş durumda şu en son fotodaki sarıya ulaşmam için ne onerırsınız acaba :) açıcıyla açtığımda röflelerde yanma olurmu ki :18:[ı

aynı sorun ben de de vardı saç açıcıyla bu akşam bir tutam denedim saçımın arka tarafında alt tarafta röfle vardı yanmadı saçlarım yarın hepsini açıcam inşallah bir sorun olmaz tam istediğim sarı oldu turuncuda olmadı dipleri

Merhabalar banada yardımcı olursanız sevinirim benimde sacımda sarı sık röfleler var dibide 3-4 cm gelmiş durumda şu en son fotodaki sarıya ulaşmam için ne onerırsınız acaba :) açıcıyla açtığımda röflelerde yanma olurmu ki :18:[ı

aynı sorun ben de de vardı saç açıcıyla bu akşam bir tutam denedim saçımın arka tarafında alt tarafta röfle vardı yanmadı saçlarım yarın hepsini açıcam inşallah bir sorun olmaz tam istediğim sarı oldu turuncuda olmadı dipleri

Bende açıcam da bir türlü cesaret edemedim röfleler yüzünden sen dene bakalım sonucunu yazarsın yine 😃

slm.canım benimde sorumu yanıtlarsan çok memnun olurum.ben yıllardır sarı kullanıyordum benim orjinal rengim kumral beyaz tenliyim ve sarıyla çok güzel bir uyumum vardı ancak bi bunalım anında bakıra döndüm ama bakır saçlarımı daha çok yıprattı sanki:36: eskiden oryelle açılmış yerlerim bakırı hiç tutmadı sonra ben yine sarıya heveslendim önce saçlarımı küllü kumral yaptım tabi 1-2 hafta içinde aktı ve altta olan bakırlar sürekli kendini kusmaya başladı,saç diplerim çok güzel rengi tutuyor üstelikte turunculaşmadan sonrasında 2 kere 10.1 le boyadım ancak diplerden 4-5cm.sonrasında önceden kalma bakırlıklarım çok kapanmıyor diplerim güzel olmasına rağmen o bakırlıkların rengi açılarak daha turuncu oluyor ben zaten platin istemiyorum sadece güzel çiğ olmayan bi sarı olsun istiyorum silver şampuanlardan sipariş ettim sence kullanmam etkili olurmu o turunculukları bi nebze nötürleştirip üzerine sarı boyayabilirmiyim ne dersin senin fikrin benim için çok önemli yardımcı olursan çok sevinirim:40:

merhaba benim saçm şu renk ve ben beyaz tenliyim bana hiç yakışmadığını düşünüyorum $Fotoðraf2341.webp$Fotoðraf2342.webp saçm felaket renkte ve incecik kedi tüyü gibi saçımı açtrmadan güzel bir renk nasıl yapabilirim mesela aşağdaki renkleri beğeniyorum$saç2.webp$saç.webp$HCo23_10.webp bu renkleri nasıl evde yapabilirim saçım yıpranmadan

Bende açıcam da bir türlü cesaret edemedim röfleler yüzünden sen dene bakalım sonucunu yazarsın yine ��

evet yaptım bu gün saçlarımı röfleler yanmaadı hatta saçım hiç yıpranmadı yetmedi 3 paket almıştım arkalrda kaldı bazı yerler fena bir sarı olmadı ama tam da yakışmadı gibi sanki..yıknadıkça oturur belki yanlız çok sarı oldum yaa civiciv gibi röfleye alışkınım tuhaf gelio gözüme...resim atacam becerebilirsem..saçların ne drumda bilmiorum ama bu mavi toz hair plas hiç yıpratmadı yumuşacıktı biarzda şampuana badem yağı kattım ..

Son düzenleme:
Canım merhaba , görmüşsündür belki bende saç boyama konusunda çok destek oluyorum forumda ama bir şey danışacağım.
Saçlarının bakımını nasıl yapıyorsun bu kadar oyuna nasıl saçın dayandı öğrenebilirmiyim ? Bende şuanda kızıl bakırı kullanıyorum. Bu renk yaptığıma pişman oldum. Şarap kızılını açtım ve üstüne 7.46 ile 6.64 karışımı boyadım. Çok canlı oldu bir de bu renk çok akıyor. Sarıya nasıl geçeceğim kuaför yardımı olmadan bir tavsiyen var mı ?

IMG]IMG]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=94402http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=94402

Son düzenleme:
Canım merhaba , görmüşsündür belki bende saç boyama konusunda çok destek oluyorum forumda ama bir şey danışacağım.
Saçlarının bakımını nasıl yapıyorsun bu kadar oyuna nasıl saçın dayandı öğrenebilirmiyim ? Bende şuanda kızıl bakırı kullanıyorum. Bu renk yaptığıma pişman oldum. Şarap kızılını açtım ve üstüne 7.46 ile 6.64 karışımı boyadım. Çok canlı oldu bir de bu renk çok akıyor. Sarıya nasıl geçeceğim kuaför yardımı olmadan bir tavsiyen var mı ?

selam cnmcım kızıl tonlarını hayatım boyunca boyamadım pek bilgim yok fakat akıtma yontemini tavsiye edebilirim sanada bir arkadasım yaptı ve aktı istemediği renkler üzerine açtı ve sarışın tekrar ... sende renk silici effoser ismi alıp once saç kalan rengini akıtmalısın daha sonra (bu renk silici yıpratmaz ) ister boyayla devam istersende açıcı ile saçlarını aaçarsn fakat öncelikle saç silme işlemi yapmalısın

Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374

Eki Görüntüle 774375

Saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım SİZdE BAŞARABİLİRSİNİZ YETERKİ İSTEYİN :)

ARKdSLAR SAÇLARINIZI AÇMA İŞLEMİNdEN SONRA MUTLAKA BAdEM YAGI + GLİSERİNLİ SU İLE BAKIM YAPIN..

bravo. ben cesaret edemezdm

merhaba canım. yardım istiyorum mümkünse :17::17:
saçlarm şuan bu renk $1497360_10201865683736861_766539467_n.webp bi kaç ton daha açmak istiyorum.. nasıl bi yol izlemeliyim ? diğeride dip konusunda çok sıkıntı yaşıyorum açıcı kullanıyorm çnkü ve saçlarm çok çiğ pasparlak bişi oluyor ren oturana kadar yani sokağa çıkasm gelmiyor:43::43::1: napabilirm snce ?
Şimdiden çoook teşekkür ederim ,umarm cevap verirsn. İyi geceler:16::16::16::16:

selam cnmcım kızıl tonlarını hayatım boyunca boyamadım pek bilgim yok fakat akıtma yontemini tavsiye edebilirim sanada bir arkadasım yaptı ve aktı istemediği renkler üzerine açtı ve sarışın tekrar ... sende renk silici effoser ismi alıp once saç kalan rengini akıtmalısın daha sonra (bu renk silici yıpratmaz ) ister boyayla devam istersende açıcı ile saçlarını aaçarsn fakat öncelikle saç silme işlemi yapmalısın

Şu silme işini bir öğreniyim tamamdır :)) şimdi biraz bakır boyayacağım. Zeminde kızıl olunca bakır çok hoş oluyor aksada eh işte sıkılınca sildirme yaparım ve yavaş yavaş her ay balyaj attırırım yaza sarı olurlar sonra küllü sarı rahatça tutar :) yaz beni beklesin !!

Şu silme işini bir öğreniyim tamamdır :)) şimdi biraz bakır boyayacağım. Zeminde kızıl olunca bakır çok hoş oluyor aksada eh işte sıkılınca sildirme yaparım ve yavaş yavaş her ay balyaj attırırım yaza sarı olurlar sonra küllü sarı rahatça tutar :) yaz beni beklesin !!

evettt süper fikir etmişsin cnm hadi bakalım :69: bende bal rengine döndüm kış ayları platin pek sevmiyorum ve su aralar dip derdinden kurtuldum :9:

Back
X