• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

canım foto nasıl paylasılır beceremedım ama sayfaları gezerken merak ettiğiniz sac renklerı dıye baslıktan ilk baslık 262.sayfada varsarı uzun saclı bı hatun senı zorluom ama bı bakabılırmısın

Teşekkürler julyy kendine yaptığını anlat o zaman senin rengini de beğendim. Senin son resmin gibi saç rengim şu an yani ilk koyduğun fotoğraflardaki 10.1 ile boyanmış hali gibi tabi seninki kadar canlı parlak değil, yarım cm kadar da kendi dip rengim çıktı o da koyu kestane.

Yine unutuldum.

cnm ben burada 7 /24 memur gibi çalışmıyorum sadece insanlara elimden geldiğince kendi istegimle yardım etmeye çalışıyorum luutfen biraz anlayışlı olalım

saçların bnm son fotomdaki gibiyse öncelikle pigmentasyon yapman gerekli dore kumral ile daha sonra üzerine ben açık kumral ile dore sarı sürmüştüm ve ardından saçlarımı saçkremi +oreal ile şampuanlar gibi diplerimdeki ana ton saç rengimde olan pigment kızıllıklarını aşşalara akıttım ve böylece uç beyaz sarılarım koyulmuştu 8.3 ve 8 ile boyayınca bu orealli karışım saçlarımı açtı doreli oldum çagla rengi hadise rengi gibi.. bu işlemlerle saçların yanabilir kaldırmaz o yuzden saçlarını yavaş yavaş 8.3 ile boyayarak koyultmanı öneririm

herkese merhaba:3::126: aslında bir çok bayanın sorusu diğer sayfalarda 1000küsurluk cvblar verilmiş yazılmış sorular bin taneye yakın sorulmuş sizden ricam lütfen arka sayfalardanda zaman zaman bilgi almanız şu gune kadar saçlarıma ne işlemyaptım neler gerekli özel msjda cok geliyor bu yönde ... hepsi diger sayfalarda mevcuttur hem okuyup bilgi edinmiş olursunuz hemde saç bakımla ilgili yazılarımı görmüş olursunuz :54::74::80:

koyu kahve saçı kumrala çevirmek baya ugrası ister en zor rengi istiyorsunuz :52:

dün dayanamayıp küllü koyu sarı aldım biraz açmak için. gerçekten kutunun arkasındaki renk oldu :D ama ben daha önce hiç boya yapmadığımdan pek beceremedim , fırçamda yoktu :/ arkalarına falan eşim sürdü biraz. c.tesi kuaför yolu göründü bana :D

cnm ben burada 7 /24 memur gibi çalışmıyorum sadece insanlara elimden geldiğince kendi istegimle yardım etmeye çalışıyorum luutfen biraz anlayışlı olalım

saçların bnm son fotomdaki gibiyse öncelikle pigmentasyon yapman gerekli dore kumral ile daha sonra üzerine ben açık kumral ile dore sarı sürmüştüm ve ardından saçlarımı saçkremi +oreal ile şampuanlar gibi diplerimdeki ana ton saç rengimde olan pigment kızıllıklarını aşşalara akıttım ve böylece uç beyaz sarılarım koyulmuştu 8.3 ve 8 ile boyayınca bu orealli karışım saçlarımı açtı doreli oldum çagla rengi hadise rengi gibi.. bu işlemlerle saçların yanabilir kaldırmaz o yuzden saçlarını yavaş yavaş 8.3 ile boyayarak koyultmanı öneririm

Memur gibi çalışmadığını biliyorum bir önceki mesajımda zaten yoğun olduğunu biliyorum diye de belirtmiştim mesele anlayışsa zaten anlayışlı davranıyorum ve kendimi hatırlatıyorum. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım.

Eki Görüntüle 963357 jully umarım rahatsız etmedım.işte tamda böle istıyorum bahsetmıştım sac rengım boya sarı dıpler loreak köpük 8 numaraydı.

bu rengi 7 tonları ile oncelikli boyayarak yakalarsn cunku alt zemin akıcak açık oldugu için 8 tonu cok koyultmaz cnm 7 boya ilk sefer aksın sonra yavaş yavaş yukselirsn bu tona ulaşman için.

oy guzeller guzelimm fıstıgım saolasınnn cok tşkrlerrr cnmm lens konusunda sana fikir vericektim freshlook bak harelileri muhtesem onuda unutmadan söleyim :)) fiyatlar 39.90dan başlıyor 50 90 tl die gidiyor bilgin olsn mert optikte muckkk aylık senelik olarak

meraba güzellik ya bu ne güzellik saçlarına bayılıyorum kuaföre bunu anlatıorum ama yapamıo:((oyuncak ettiler saçımı ztn yaşadığım yer mahrumiyet bölgesi gibi :(((bende 8 yıldır lens kullanıorum hareli yeşil bana oturdu artık çok şahane ve yumuşak :))öptüm bye bye:))

meraba güzellik ya bu ne güzellik saçlarına bayılıyorum kuaföre bunu anlatıorum ama yapamıo:((oyuncak ettiler saçımı ztn yaşadığım yer mahrumiyet bölgesi gibi :(((bende 8 yıldır lens kullanıorum hareli yeşil bana oturdu artık çok şahane ve yumuşak :))öptüm bye bye:))

banada yollaaa ne kadar fiyatı :9::10::51:

geçenlerde demiştim paletteyle saçımı açtım turuncumsu gibi oldu ama halen saçlarımın tepesiyle ucu arasında ton farkı var uçları çok koyu kaldı. şimdi bu rengin üstüne ne renk yapayım da böyle olsun Eki Görüntüle 964784

julycim arkadaşım esra erolun şuanki saç rengini yapmak istiyor yapılabilir mi sana sorayım dedim :))

cnm koyu tonlardan uzun zamandır yapmadıgım için artık anlamıyorum:50: pek ama saç rengin açıksa hala bikaç boyama sonucu renk yerine oturur bilgin olsn eger cok cok acıksa rengin pigmentasyn yapmadan boyama :21:

geçenlerde demiştim paletteyle saçımı açtım turuncumsu gibi oldu ama halen saçlarımın tepesiyle ucu arasında ton farkı var uçları çok koyu kaldı. şimdi bu rengin üstüne ne renk yapayım da böyle olsun Eki Görüntüle 964784

bu saçı biliyorum ve bende cok begeniyorum bu bayan özünde kumral oldugu için sık röfle atılınca işte böle süper bir sonuc cıkıyor saçlarıda harika:52: yani senin turuncumsu olan saçındaki kırmızı pigmentlerin:20: demek oluyoki bu saç rengini yakalayamazsın :31:
ve saçlarındaki turunculuk gitmesini istiyorsan açıcaksın tekrar cila yapıcaksın küllü sarı ile başka yolu yoktur.

Son düzenleme:
bu saçı biliyorum ve bende cok begeniyorum bu bayan özünde kumral oldugu için sık röfle atılınca işte böle süper bir sonuc cıkıyor saçlarıda harika:52: yani senin turuncumsu olan saçındaki kırmızı pigmentlerin:20: demek oluyoki bu saç rengini yakalayamazsın :31:
ve saçlarındaki turunculuk gitmesini istiyorsan açıcaksın tekrar cila yapıcaksın küllü sarı ile başka yolu yoktur.

yaa evet biliyorum ama azimle bu rengi tutturana kadar küllü sarıya boyayacağım :34:

july merhaba canım nasılsın bakalım, satışlar ne alemde? :34:

senle konustuktan sonra 10,5 ile boyadım saçlarımı birazcık daha acık oldu. şimdi böyle yani.
Eki Görüntüle 954415

evde garnier boya var. 110 elmas sarısı diye. hemde 3 kutu :1:
Eki Görüntüle 954418

palettede 10.5 in üstü yok. son sınırmış :1: buna boyasam nasıl olur sence. bu turunculugu kırarmıyım, sırıtırmı renk ? küllü sarı karıstır diyorlar ama ben korkuyorum biraz hiç denemedim öyle, bilmiyorumda. gene düştüm ocagına yani :34:

Merhaba sen satışlardan yoğun olduğun için başka bir arkadaşa daha sordum, saçım en son gizemli kahveydi dip için10.5 önermiştin ben dün onu bütün saçıma yaptım:) alıntıladığım mehtap arkadaşınki gibi oldu biraz daha koyu her yer eşit oldu çok beğendim:))) 9 yapmadan 10 a geçtim:) bu saçı en az iki ay kullanırım ben,sonra sarı istiyorum küllü sarı olması lazım değil mi turunculuğu gitsin diye 10.1 mi 11.1 mi yapmalıyım? Birde o zamana dibim çıkar yapacağım boyayı dibimede sürsem uçlarla aynı olur mu yine?

Birde ablamın saçını palette yoğun açıcıyla açmaya çalıştım saçını siyaha boyamış 5 ay önce, uçları koyu kahve anca oldu dibe sonra sürdüm ama dipler turuncumsu oldu epey açıldı, paletteye devam edeyim mi açmak için sadece uçlara süreyim değil mi dipler hemen açılıyor çünkü, kendi saçı koyu kahve, benim anlamadığım benim saçım siyah birde siyah boya vardı benimki ilk sürmemde onunkinden daha güzel açıldı:44: paletteyle olmazsa oryal kullansam nasıl olur saçını yakmaktan korkuyorum:18: bugün bana gelicek yapıcam işlemi canım:16:

hayırlı satışlar:34:

slm julyy saçlarım şöyle $Fotoðraf2438.webp$Fotoðraf2437.webpne olur yardım et
ve çok turuncu hele geceleri ampul ışığında saçlarımı en az hasarla nasıl şu renkler gibi yapabilirim ve bu renkler tam olarak ne renk
Eki Görüntüle 966673 $images (1).webp$62900983169.webp

cnm koyu tonlardan uzun zamandır yapmadıgım için artık anlamıyorum:50: pek ama saç rengin açıksa hala bikaç boyama sonucu renk yerine oturur bilgin olsn eger cok cok acıksa rengin pigmentasyn yapmadan boyama :21:

canım dediğim gibi arkadaşım çok istiyor o rengi kulak hizasına kadar kendi rengi ordan sonrası kendi evde açıcı uygulamıştı omuz hizasına kadar olan yeri platin sarı çok istiyor esra erol rengini veya tatlı bir açık karamel istiyor pleeeace :)

birde birazdan bende 2. açmayı yapıcam iki kutu almıştık ya iki açıcıyı bir solüsyonla ve tüple karıştırsam olur mu geçen sefer 2 ayrı tüp yaptım saçımdan akacaktı artık çok olduğu için :))

Back
X