Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler julyy kendine yaptığını anlat o zaman senin rengini de beğendim. Senin son resmin gibi saç rengim şu an yani ilk koyduğun fotoğraflardaki 10.1 ile boyanmış hali gibi tabi seninki kadar canlı parlak değil, yarım cm kadar da kendi dip rengim çıktı o da koyu kestane.
Yine unutuldum.
koyu kahve saçı kumrala çevirmek baya ugrası ister en zor rengi istiyorsunuz![]()
cnm ben burada 7 /24 memur gibi çalışmıyorum sadece insanlara elimden geldiğince kendi istegimle yardım etmeye çalışıyorum luutfen biraz anlayışlı olalım
saçların bnm son fotomdaki gibiyse öncelikle pigmentasyon yapman gerekli dore kumral ile daha sonra üzerine ben açık kumral ile dore sarı sürmüştüm ve ardından saçlarımı saçkremi +oreal ile şampuanlar gibi diplerimdeki ana ton saç rengimde olan pigment kızıllıklarını aşşalara akıttım ve böylece uç beyaz sarılarım koyulmuştu 8.3 ve 8 ile boyayınca bu orealli karışım saçlarımı açtı doreli oldum çagla rengi hadise rengi gibi.. bu işlemlerle saçların yanabilir kaldırmaz o yuzden saçlarını yavaş yavaş 8.3 ile boyayarak koyultmanı öneririm
Eki Görüntüle 963357 jully umarım rahatsız etmedım.işte tamda böle istıyorum bahsetmıştım sac rengım boya sarı dıpler loreak köpük 8 numaraydı.
oy guzeller guzelimm fıstıgım saolasınnn cok tşkrlerrr cnmm lens konusunda sana fikir vericektim freshlook bak harelileri muhtesem onuda unutmadan söleyim :)) fiyatlar 39.90dan başlıyor 50 90 tl die gidiyor bilgin olsn mert optikte muckkk aylık senelik olarak
meraba güzellik ya bu ne güzellik saçlarına bayılıyorum kuaföre bunu anlatıorum ama yapamıo(oyuncak ettiler saçımı ztn yaşadığım yer mahrumiyet bölgesi gibi
((bende 8 yıldır lens kullanıorum hareli yeşil bana oturdu artık çok şahane ve yumuşak :))öptüm bye bye:))
kopuk boya tavsiye etmem koyultur normallere bak cnm 9 sarı gibi palette..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=688759 herkesi beklerimm hanımlarr herşeyi bulabilirsiniz![]()
julycim arkadaşım esra erolun şuanki saç rengini yapmak istiyor yapılabilir mi sana sorayım dedim :))
geçenlerde demiştim paletteyle saçımı açtım turuncumsu gibi oldu ama halen saçlarımın tepesiyle ucu arasında ton farkı var uçları çok koyu kaldı. şimdi bu rengin üstüne ne renk yapayım da böyle olsun Eki Görüntüle 964784
bu saçı biliyorum ve bende cok begeniyorum bu bayan özünde kumral oldugu için sık röfle atılınca işte böle süper bir sonuc cıkıyor saçlarıda harikayani senin turuncumsu olan saçındaki kırmızı pigmentlerin
demek oluyoki bu saç rengini yakalayamazsın
ve saçlarındaki turunculuk gitmesini istiyorsan açıcaksın tekrar cila yapıcaksın küllü sarı ile başka yolu yoktur.
yaa evet biliyorum ama azimle bu rengi tutturana kadar küllü sarıya boyayacağım![]()
july merhaba canım nasılsın bakalım, satışlar ne alemde?
senle konustuktan sonra 10,5 ile boyadım saçlarımı birazcık daha acık oldu. şimdi böyle yani.
Eki Görüntüle 954415
evde garnier boya var. 110 elmas sarısı diye. hemde 3 kutu![]()
Eki Görüntüle 954418
palettede 10.5 in üstü yok. son sınırmışbuna boyasam nasıl olur sence. bu turunculugu kırarmıyım, sırıtırmı renk ? küllü sarı karıstır diyorlar ama ben korkuyorum biraz hiç denemedim öyle, bilmiyorumda. gene düştüm ocagına yani
![]()
cnm koyu tonlardan uzun zamandır yapmadıgım için artık anlamıyorumpek ama saç rengin açıksa hala bikaç boyama sonucu renk yerine oturur bilgin olsn eger cok cok acıksa rengin pigmentasyn yapmadan boyama
![]()