• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Hangi renge taktın bilmem ama sana bir boya önereyim, mutlaka dene.. Ben ilk defa dün kullandım ve hayran kaldım. Adı clemency.. Bildiğin tüp boya ama 1 e 1,5 karışım oranı mevcut.. Zaten satın alınca kendi 90 ml. olan oksidanınıda veriyorlar yanında.Yani normal boyalardan 30 ml. fazla çıkıyor. Ben 7,5 tl ye aldım.

Yıpranmış saçlara sahip olmama rağmen bir gram bile sertleştirmedi saçlarımı.. Bitkisel yazıyor boyanın üzerinde, belki ondandır bilemeyeceğim.. Çıkan renk ise çok başarılıydı.. İlk defa bir sarı boyadan böyle randıman elde ettim..

Ben 913 numarasını kullandım.. Şuan için akıp akmama konusunda birşey diyemem. Çünkü saçımı boyadıktan sonra 3 gün renk otursun diye yıkamıyorum :D

mmmmm saol cnmm bi bakayım o boyayada değişiklik iyidir :) cok tşkrlerr işte bahsettigm renk yurt dışında var majirelin bi sarı serisi getirtebilirsem ona zaten boyucam bu zaman içinde su clemency i denemeli :)))

selam kızlar koleston 11.1 ve vital 10 platin karıştırıp sürdüm saçımda yeşerme hiç olmadı diplerimide güzelce açtı $IMG-20130912-00260.webp

Merhaba, tabiki açtım saçlarımın rengini, hemde 2-3 kere ve üstüne de bi kaç kez küllü açık sarı ile boyadım.. Saç rengim baya açık sarı olduğu için bu rengi verdi bende. Tabi herkeste etkisi farklı olur, saçın gördüğü işleme ve açıklık derecesine göre.

Turuncu da değildi saçlarım, bildiğiniz açık sarıydı.. Malesef koyu tonlarda bu sonucu vermez. :-/

Yok benim saçım koyu değil sarı.küllü sarı boyuyorum ben de. Aldım 9.1 boya ama daha boyamadım. Ama bu sizin renk çok hoşuma gitti. Bununla ilgili bi video falan bulamadım ama gönderirseniz çok sevinirim belki cesaret edip deneyebilirim bir gün:)

TOPİĞİMdEKİ HERKESE SELAMLAR... SAÇLARIMI TEKRAR dEĞİŞTİRdİM RENGİNİ BU KEZ KÖPÜK BOYA + NORMAL BOYA İLE ELdE ETTİĞİM SONUCU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİORM ... $1224_kucuk.webp $8544.webp

2kutu majirel 9.3 + 1 kutu köpük boya ve sonuç harika :)

$Fotoğraf5401_Perfect365-003.webp

Yok benim saçım koyu değil sarı.küllü sarı boyuyorum ben de. Aldım 9.1 boya ama daha boyamadım. Ama bu sizin renk çok hoşuma gitti. Bununla ilgili bi video falan bulamadım ama gönderirseniz çok sevinirim belki cesaret edip deneyebilirim bir gün:)

cnm saçında turunculuk yoktur seninde devamlı küllüye boyuyorsan eger bu istedigin renge bak arkdsta küllü boyuyarak gelmiş bence sende devam et öyleyse 9.1 boyamaya :) koyu geliyorsa gözüne saçın 10.1 i dene sende

Hangi renge taktın bilmem ama sana bir boya önereyim, mutlaka dene.. Ben ilk defa dün kullandım ve hayran kaldım. Adı clemency.. Bildiğin tüp boya ama 1 e 1,5 karışım oranı mevcut.. Zaten satın alınca kendi 90 ml. olan oksidanınıda veriyorlar yanında.Yani normal boyalardan 30 ml. fazla çıkıyor. Ben 7,5 tl ye aldım.

Yıpranmış saçlara sahip olmama rağmen bir gram bile sertleştirmedi saçlarımı.. Bitkisel yazıyor boyanın üzerinde, belki ondandır bilemeyeceğim.. Çıkan renk ise çok başarılıydı.. İlk defa bir sarı boyadan böyle randıman elde ettim..

Ben 913 numarasını kullandım.. Şuan için akıp akmama konusunda birşey diyemem. Çünkü saçımı boyadıktan sonra 3 gün renk otursun diye yıkamıyorum :D

slm tekrardan :) senin bahsettigin boyayı ben bulamadm merkeze gitmem lazım o sanırım kuaför malzm depolarında var normal yerlerde yoktu bende kopük boya aldım bide majjirel sipariş etmiştim o geldi cokta gzl oldu bnmde yukarda paylaşmıştm begenirsen eger bu renkleride denemeni tavsie ederim :) öptm

Kızııımmm sen adamı deli edersin! !!! Hayranım sanaaaaa!!!!

utandım :1: cokk tşkrler cnm bnmmm bu tarz renkleri sevdiysen hiç süphesiz al boya sonuc gzl cıkıyor cunku majireli bulamaz isen herhangi bi 9.3 te boyayabilirsin öpüldün ckkk

Merhaba,
garip gelebilir ama bende ne biçim saç varsa ne yapsam da platin olmuyor.

2 kere 40 lık oksidan ve oryal ve 1 kere 30 luk ile açtım..1 kere senin de bahsettiğin palette ile boyadım.. Ama amannn Allahım o ne.. 11 Senedir boya kullanırım bu güne kadar böyle yakan boya görmedim, zaten soonra saç derim kabuk tuttu :D Neyse Ondan sonra nevacolor ile 2 kez, color max ile 1 kez boyadım ve bi çok kez cila attım. Bu arada colormax boyaya renk olarak bayıldım ama zaten yıpranmış olan saçlarımı çok kuruttu.. Bence o boya küllü cila için çok ideal. Yoğun küllü olmasına rağmen, açık renk olan saçlarımı yeşillendirmedi. Lakin bir daha asla bu boya ile direkt boyamam, cila atarım. Yanlış Hatırlamıyorsam saçlarıma yaptığım işlemler bunlar.. Çoğu vardır eksiği yoktur o derece yani :D

Platin olmuyor, olmuyor, ol-mu-yorrr :) Bi kez daha açmaya korkuyorum çünkü saçlarım belimi geçmişti, kalçamdaydı ama baya kestim, şuan belimde. Daha fazla kesemem, kıyamam..

Şuan saçlarım tam olarak eklediğim fotodaki renk.. Çok doğal ve sanki orjinal sarışınmışım gibi soğuk bir ton.

Bu tonu nasıl yakaladığıma gelirsek, biraz riskli ama denemeye değer. Nevacolor orkide moru.

Bu boyayı kabın içerisine fındık kadar koyuyorum ( Saçlarım belime kadar ) En fazla 1 çay kaşığı oksidan ekliyorum ve üzerine bol bol saç kremi katıyorum içerisinde hiç pürüz kalmayacak şekilde 4,5 dk fırça ile ezerek karıştırıyorum. Oldukça ıslak olan saçlarıma çok hızlı ama çok hızlı uygulayıp hemen tarıyorum. Bu iki işlem 5 dk yı bile geçmemeli. Güzelce duruluyorum.. Riskli dediysem şöyle bir riski var, saç hemen mor renkleri alıyor ve bazen morluklar oluşabiliyor.. Bende morluk oluştuğunda iki kez yoğun bi şekilde köpükleyip, bir kez de bol kremle taradığımda yok olup yerini soğuk bir tona bırakıyor.

Bu tonu hiç bir boya ile elde edemedim okadar doğal ki bu nedenle vazgeçmeyi düşünmüyorum. Yabanci blogları, youtube u fln araştırısanız bu işlemi bir çok insanın uyguladığını görürsünüz.

Açmaya korkuuyorum dedim, aslında kuaför fobim de var, yakmışlardı saçlarımı bi kez ama diyorum ki gitsem şöyle 10 15 paket attırsam platin rengi yakalarlar mı? Yoksa saçlarımı yakarlar mı? Bğir kaç gündür aklımda bu soru var :D

Şuan saçlarımnın rengi bu şekilde hemen hemen aynı. Hemen hemen dediysem aradaki tek fark onunkisi çok parlak, benimkininse açılaa açıla boyanmaktan feri gitniş :D

Eki Görüntüle 789664 :40:

canım saç rengine bittim :) ciladan önce hangi renge boyamıştın? marka ve numarasını verebilir misin? noluuur,tam istediğim renk :)

Son düzenleme:
yabancı bir blogda gördüm,loreal majirel 8.2 demiş, ama Türkiye de yok p renk:(
Davines'in var 8.2 si aynımıdır acep,bittim renge yaaaaaaaaaaa

Bu renge de bittim, majirel 8.2 demiş,ama benim bildiğim majirel 8 ler daha koyu oluyor

Eki Görüntüle 802582

bu kız bnm attıgım resim işte ordan almışsn sanırım .. oncelikle onların köken olarak saçları kumral yani yeşillik var bizlerde ise turunculuk var pigmentlerimzde.. ben 8.3 e boyadım hiçte koyu bi renk değil gayette bu renge yakın bi renk elde ettm tabi sarının üzerine boyanırsa. majirel 9.3 8.3 kullanmış biri olarak yazıyorm

mor yansımalı bir renk bu, aslında davineste vat 8.22 ve 9.2 ama aynı renk olur mu bilmem, demek zevkimiz aynıymış :) majirelin bu rengi yok Türkiye de maalesef

mor yansımalı bir renk bu, aslında davineste vat 8.22 ve 9.2 ama aynı renk olur mu bilmem, demek zevkimiz aynıymış :) majirelin bu rengi yok Türkiye de maalesef

evet yok konumda onceki sayfalarda bahsetmştim zaten bakarsın. ben getirtiorm bu rengi yurt dışından boyadıgım zaman bakalım ne renk cıkıcak görürüz

evet gördüm şimdi canım, hadi dene bakalım bende davines alıcam 9.2 bakalım nasıl olcek, kendimi kobay yapıyorum :)

Back
X