- 9 Kasım 2012
- 828
- 3
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 808210 julyyyine benm öğrenci evinden beyaz tasarruf lamba da sac rengim daha net belli oldu göstermek istedim.
birde sen açsan kuaförde bu balyaj lari boyaları sana gelsek yaptirsak
![]()
hg cnmm :) cila normal saça olurmu olmazmı bak bunu hiç dusunmemiştimhepimz boyadıgımız için onu bi kuaföre danışırsan cok daha iyi olur cnm cunku ana saçlar cabuk renk aldıgı için küllü renk cilası bile saçını hemen tutup koyultabilir o yuzden
![]()
ama benm kaşlarm sıyah,yakşr mı ki bana bılememm
Yanlışifade etmişimnormal derken boyalı saç yani benim şuan akmış küllü sarı turuncu yansımalı. Ben direk boyayacağım da onu sordum. Küllü renkler de hemen akıo biliosun işte akmaya yakın cila yapsam diye düşündüm bilmiyorum nası olur :)
evet ilknı begendm nasıl yapcm anltr mısn bi=)kız bnm kaşlarım koyuyken sarı kullanıyodum :d bu renklerde cok fark olcanı sanmam eger garip gelirse gözüne kaşınıda boya ben kaşımı boyuyorm açıyorum artık... ha unutmadan eger yukarda o attıgım ilk resimdeki açık saçını begendiysen saçlarını ilk komple yogun açıcı ile açıp boyaman gerekiyor bilgin olsn..
saçını once komple yogun açıcı ile açıcaksn cnm ardından gizemli kahveye boyucaksn bak bu renk olucakEki Görüntüle 808211 boyada bu cnm Eki Görüntüle 808212
çook tşkkr ederim,gorusrz yıne,iyi geceler=))saçını once komple yogun açıcı ile açıcaksn cnm ardından gizemli kahveye boyucaksn bak bu renk olucakEki Görüntüle 808211 boyada bu cnm Eki Görüntüle 808212
Hop diye atlıycam konuya ama sen bilgilisin sanırım canım sana danışmak istedimöncelikle Renk çok güzelmiş canım annemin saç rengi çok koyu yani kahve tonlarıyla bile boyasak siyah oluyor.açıcıyla önce aç demişti kozmetikçisi açıcı da almış annem ama ben sağlığa çok zararlı diye biliyordum kullanmadık o nedenle.ama bu renkte harikaymış ya ben bile boyayabilirim
annem 49 yaşında canım açıcı kullanması zararlı mı sence
![]()
ayyy inanılmaz gzlll bi renk olmuşşşş saçın maşallahhh nasıl canlııı ah cnm inşallah ama açarsam sırf röfle balyaj sarı severler diye açıcam :d inşallah bakalım :))
ben butun sülaleye arkdslara boyadıgım için bi sakıncasını hiç duymadm görmedm bence açabilirsinz açmadan hiçbi renk belli olmaz zaten koyu durur verdm nosunu alın açın boyayın ben smdi kuaför arkdsımada sormuştm bu rengi (fotomdaki profil) uzerine once pigmentasyon yapıp boyucam kışa gzl gider bu tarz renkler :)
Teşekkür ederim canım annemin de saç rengini açıcaz biz de o zamanben bu rengi çok beğendim annem de çok beğencek kesin kendisi esmer inş yakışır ona
![]()
o senin güzelliğin canıminşallah olurda su 60 sayfada ki sarı severler koşa koşa geliriz
![]()
cnm zaten koyu saça esmer ten cok kara durur açması mantıklı yuzune renk ve ışık gelir![]()
Evet canım karaböcük oldu çıktıteşekkürler tekrar canım
![]()
ne demek cnm herzaman burdayım beklerim öptüm cok anneyede slmlar :)![]()
canım çooook teşekkür ederim cevapladığın için şuan işleme başlıcam hayırlısı :)