- 21 Haziran 2013
- 3.041
- 88
- 93
merhaba yoğun açıcı zaten oreal değilmi?
hayır yogun açıcıların içerisindeki tozun açma seviyesi daha dusuktur. yani (ev tipi) toz oreal ise ayrıdır (profesyonel kullanım için)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba yoğun açıcı zaten oreal değilmi?
olsam mı ki yaa bak senin saçlarına bayıldım yaa maşallah . nasıl bakım yapıyorsun bende boyayıyorum hep o yüzden saçlarım yıprandı keçeleşiyor bazen ...birde dökülüyor .hangi ürünleri kullanıyorsun
hayır yogun açıcıların içerisindeki tozun açma seviyesi daha dusuktur. yani (ev tipi) toz oreal ise ayrıdır (profesyonel kullanım için)
cnm konumun diger sayfalarında uzun uzun yazmıştım bi ara bakarsın hem fotograflarınıda attım bicok yag var karışımlara bakarsın
ben diplerimi devamlı 9.1 yada 10.1 ile yaptıgım için cok hoş bi renk cıkıyo ortaya ki sen cila yapıcaksn diplerinde turunculuk varsa alsn die söledim ama eger yoksa uc taraflarına yaparsanda olur. palette guzel normalde loreal majirel cok iyi bulabilirsen onu alabilirsn yarım tüp sıkıcaksn unutma az bişeyde oksidan oda %6lık olsn yuksek volum yaparsan saçın kızarır ve turuncu yansıma cok gitmezve 1 bardak ılık su ile.
tamam canım çok sağol
yaptıktan sonra foto eklicem hadi bakalım hayırlısı
yarın bi göz gezdireyim boyalara inşallah loreal majirel bulurum
bu arada oksidan zaten boyanın içinde var dimi :44:
Anladim benimde sacim 6 senedir rofleli en son duz sari olsun diye palette yogun aciciyla actim turuncu oldu ayni gece defalarca actim olmadi acici okdidan bilgim sifirdi o zaman banada bir yardim edermisiniz platin sac icin diye bir konu actim orda resim var
julyy cim banada cevap yazsan ya lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn
6 senedir roflem ne yandi ne turuncu oldu nede yesillendi.kendim deneyip turuncu yapinca sasirdim kuaforde nasil tek seferde istedigim sari oluyor dedim.megerse toz aciciymis
benim sacım 6 daki gibi açık kahve.. diplerden 2 parmak kadar siyah gelmiş durumda. önce dipleri açık kahveyle boyayıp uclarla dengelemek mi gerekiyo.. sonra mı açıcıyı komple saca uygulayacağım.açıcıyı uyguladıktan sonra mı kullanacaz palatte 10 1 i. uclarında da 5 parmak kadar platin röfleler var buarada.
cevap bekliyorum canım
Julyy meraba benimde bı sorum var yardımcı olursan sevinirim saçlarımda suan 7 numara kumral üzerine bal köpüğünden biraz açık balyaj var kendim beceremem sanırım ama burcu esmersoyun sac rengini istiyorum ne yapmak lazım ve kuaföre ne diye tarif etmek lazım??![]()
oncelikle saçların 3 renk olmuş. dibin cıkmış uçlar açık renk orta kısım koyu... yapman gereken açıcı işlemini oncelikle koyu olan orta yerine sürüp daha sonra dibine yedirmen dip daha cabuk açılır kendi saç renginse. uçlar platinse açma işlemleri sonucu kestirmek zorunda kalabilirsin yıpranacaktır. bence bu işlemde zorlanabilirsin kuaföre danışmanı öneririm. komple duz bir boya yaptırmanı ve sarışın olmak istiorsan ondan sonra evde paket röfle atman daha uygun olacaktır
teşekkür ederim canım bide kaşlar için ne önerirsin biraz rengini açmak istiyorum
en favori kendimede uyguladıgım kaş rengi 9.1 küllü sarıdır harika sonuc veriyor tavsiye ederim.. saçın içinde sana burdan komple aç derdim ama cok rengarenk olucak saçın die dusunuyorum buyuzden yardımcı olamadım üzgünüm
cnm alcagın boyanın içindeki oksidan %9luktur o saçını kızartır turunculuk yapar buyuzden saçlarını %6lık oksidan oda 1 yemek kasıgı kadar koyucaksn cila oldugu için.. ilk başta hafif grilik olur 2 yıkamayla o griler beyaza döner
tamam canım sağol umarım başarabilirim cila işini![]()
cok basit bir işlem elbette başarabilirsin yarım tüp (saç uzunluguna göre uzunsa tüpün yarısından fazlası) boya + 1 su bardagı ılık su çok çok az 1 kaşık kadar oksidan