- 5 Eylül 2012
- 691
- 341
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bahsettigim fiyat netten satış fiyatı cnm ztn. sen depoya gitcegin için o fiyatlara bulabilirsin tabi. oksidansız fiyatıdır. ben kiloluk oksidan aldım kocaman şişe 15 tl ye bu şekil alabilirsn hem hep kullanırsn kiloluk oksidan dolu depoda ordan bakarsın
Jully bugün gittim gıda çarşısına hiç bi toptancıda loreal majirel yok hepsine girdim tek tek.artık sadece kuaförlere satılıyormuş özel istekle getirtebiliyormuşsun çok moralim bozuldu. Bende koleston perfect aldım fiyatı 15.5tu. Aldığım boyada 8.2 açık mat küllü kumral diye geçiyor. Bi de koleston perfectin kiloluk oksidanını aldım yine 15 buçuğa. bakalm inşallah güzel bi sonuç alırım. bi kaç gün sonra boycm.
Ahhhh gerçekten turuncu.sanki boya yapmamışım.açtığım renk gibi .8.1 ile cila yaptım bekliyorum![]()
ya aklımı yiyicem jully kuaför bana 7.1 8.1karıştır diyo
senin dediğin gibi 9.1 almaya gidiyorum satıcı bu senin saçını kırmızı yapar diyo
tamam bunların senden iyi bilmediği kesin ama aklım karıştı iyce
zaten senin önerdiğin boyayı da bulamıyorum
sanırım gidip bi kuaförde yaptırsam daha iyi olacak
ne kadara cila yaparlar ki acaba :26:
cnm az kaldı su dukkanı açayımda burdan herkese ne istiyorsa yollucam dayanın. 9.1i bende bulamadm en son bitmiş kalmamış ne ara bitiriolar anlamadım. elinde kalmadıgı için sana başka boyaları öneriyolar tabi onlarıda anlıyorumda... 9.1 küllü renktir ne alaka ki kırmızılıkdore renkler 3 lü rakamlardır sallıyolar cnm inanma sen. 8.1 de olabilir ama 7.1 asla cok koyu olur söyleyim. 9.1 bulamadıysan lorealin kini al tatlım onda var ben oyle yaptım. cila cok basit en aşşa 30 isterler yazık kendin yap derim ben
Farklı ışıklarda çektim son hâli böyle.tepelerle uçlar farklı dürüyor biraz.ahhhh julyy ah bir daha dediğinden başka bir şey yaparmıyım. Aslında yine yapmadım da 2 tüpe yarım tüp koyuvereyim dediğim 9.3 koyuverdim;(ne yapayım şimdi?kullanayım mı böyle biraz
6lıl kullandım zaten kiloluk aldım oksidanı.8.3 başka marka alsam olurmu? Perfect bulamazsam palette 8.3 farklı mı acaba
Ayrıca çoook teşekkür ederim ilgin için.saçım şu an bile çok kötü gelmiyor gözüme haftaya boyayınca daha iyi olur.iyi geceler.ben boyamadan yine saçımın aktıktan sonraki halini atarım ben .iyi geceler iyilik güzellik perisi .ne şartlar altında yapıyorum görsen gülersin,açma işlemini gece yaptım tam açıcının yarısında kızım uyandı, bügünde tam boya yaparken uyandı.ayyyy rezillikle yaptım ama değdi.neyse çok konuştum iyi geceler
Eki Görüntüle 845174 yam olarak istediğim bu renk.haftayadediğin markayıboyuyorum