Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Ahhhh gerçekten turuncu.sanki boya yapmamışım.açtığım renk gibi .8.1 ile cila yaptım bekliyorum :(

bahsettigim fiyat netten satış fiyatı cnm ztn. sen depoya gitcegin için o fiyatlara bulabilirsin tabi. oksidansız fiyatıdır. ben kiloluk oksidan aldım kocaman şişe 15 tl ye bu şekil alabilirsn hem hep kullanırsn kiloluk oksidan dolu depoda ordan bakarsın

Jully bugün gittim gıda çarşısına hiç bi toptancıda loreal majirel yok hepsine girdim tek tek.artık sadece kuaförlere satılıyormuş özel istekle getirtebiliyormuşsun çok moralim bozuldu. Bende koleston perfect aldım fiyatı 15.5tu. Aldığım boyada 8.2 açık mat küllü kumral diye geçiyor. Bi de koleston perfectin kiloluk oksidanını aldım yine 15 buçuğa. bakalm inşallah güzel bi sonuç alırım. bi kaç gün sonra boycm.

Jully bugün gittim gıda çarşısına hiç bi toptancıda loreal majirel yok hepsine girdim tek tek.artık sadece kuaförlere satılıyormuş özel istekle getirtebiliyormuşsun çok moralim bozuldu. Bende koleston perfect aldım fiyatı 15.5tu. Aldığım boyada 8.2 açık mat küllü kumral diye geçiyor. Bi de koleston perfectin kiloluk oksidanını aldım yine 15 buçuğa. bakalm inşallah güzel bi sonuç alırım. bi kaç gün sonra boycm.

hadi ya en son satılıyordu ama ben kendim aldırdım arkadasa şansına bak :( ben netten sipariş edeyim ozaman tekrar gitmeyim. inşallah cnm

Son düzenleme:
Ahhhh gerçekten turuncu.sanki boya yapmamışım.açtığım renk gibi .8.1 ile cila yaptım bekliyorum :(

dediğim gibi 9 no açmaya çalışırken 8.3 koyultmaya çalışıyo çok denge bozuklıugu cila bi nebzede olsa kapatır turunculugunu . cıkan sonuca göre 1 kez daha foto atarsn boyanı söylerim ama bnm dediğim renkten başkasını yapma cnm

ya aklımı yiyicem jully kuaför bana 7.1 8.1karıştır diyo
senin dediğin gibi 9.1 almaya gidiyorum satıcı bu senin saçını kırmızı yapar diyo
tamam bunların senden iyi bilmediği kesin ama aklım karıştı iyce
zaten senin önerdiğin boyayı da bulamıyorum :31:
sanırım gidip bi kuaförde yaptırsam daha iyi olacak
ne kadara cila yaparlar ki acaba :26:

ya aklımı yiyicem jully kuaför bana 7.1 8.1karıştır diyo
senin dediğin gibi 9.1 almaya gidiyorum satıcı bu senin saçını kırmızı yapar diyo
tamam bunların senden iyi bilmediği kesin ama aklım karıştı iyce
zaten senin önerdiğin boyayı da bulamıyorum :31:
sanırım gidip bi kuaförde yaptırsam daha iyi olacak
ne kadara cila yaparlar ki acaba :26:

cnm az kaldı su dukkanı açayımda burdan herkese ne istiyorsa yollucam dayanın. 9.1i bende bulamadm en son bitmiş kalmamış ne ara bitiriolar anlamadım. elinde kalmadıgı için sana başka boyaları öneriyolar tabi onlarıda anlıyorumda... 9.1 küllü renktir ne alaka ki kırmızılık :1: dore renkler 3 lü rakamlardır sallıyolar cnm inanma sen. 8.1 de olabilir ama 7.1 asla cok koyu olur söyleyim. 9.1 bulamadıysan lorealin kini al tatlım onda var ben oyle yaptım. cila cok basit en aşşa 30 isterler yazık kendin yap derim ben

cnm az kaldı su dukkanı açayımda burdan herkese ne istiyorsa yollucam dayanın. 9.1i bende bulamadm en son bitmiş kalmamış ne ara bitiriolar anlamadım. elinde kalmadıgı için sana başka boyaları öneriyolar tabi onlarıda anlıyorumda... 9.1 küllü renktir ne alaka ki kırmızılık :1: dore renkler 3 lü rakamlardır sallıyolar cnm inanma sen. 8.1 de olabilir ama 7.1 asla cok koyu olur söyleyim. 9.1 bulamadıysan lorealin kini al tatlım onda var ben oyle yaptım. cila cok basit en aşşa 30 isterler yazık kendin yap derim ben

valla aklımı karıştırdılar diye kuaförü düşündüm son çare ama
o da kafasına göre karıştırıp saçma sapan bi platin yapar diye korkuyorum
zaten kuaföre gitsem 2 3boya karıştırdım ver bakalım bi 50lira derse hiç şaşırmıcam :9:
bana da 7.1koyu geldi ya kumral olarak geçmiyor mu zaten 7.1.. ne alaka yani
neyse canım ben dediğin gibi bi loreale bakayım yeniden umarım bulurum

$image.webp$image.webp$image.webp

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 82
  • $image.webp
    $image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $image.webp
    $image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 71
  • $image.webp
    $image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $image.webp
    $image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $image.webp
    $image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $image.webp
    $image.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 60
Farklı ışıklarda çektim son hâli böyle.tepelerle uçlar farklı dürüyor biraz.ahhhh julyy ah bir daha dediğinden başka bir şey yaparmıyım. Aslında yine yapmadım da 2 tüpe yarım tüp koyuvereyim dediğim 9.3 koyuverdim;(ne yapayım şimdi?kullanayım mı böyle biraz

benmatmazel .... cnm saçlarında suan hangi renk olsn istemiyorsun? ona göre boya önericem .. suanki boyandaki o küllülük akıcak cunku 2 yıkama sonrası. bnm dediğim rengi boyarsan işlem tamamdır balyaja gecersn

Saçım biraz dinlensin hangi boya diyorsan yapalım .ben tepemde turuncu olmasını istemiyorum.açık renk güzel bir renk olmasını istiyorum.

Farklı ışıklarda çektim son hâli böyle.tepelerle uçlar farklı dürüyor biraz.ahhhh julyy ah bir daha dediğinden başka bir şey yaparmıyım. Aslında yine yapmadım da 2 tüpe yarım tüp koyuvereyim dediğim 9.3 koyuverdim;(ne yapayım şimdi?kullanayım mı böyle biraz

cnm olsun üzülme saçların harika olucak guven sen bana :) 9.3 koyultmasını engelledi sadece bilgin olmadıgı için oldu napalım 1 boyamalık yanlış son değildirki yıkarsın hep akıp gider üzülme sen saçını 1 hafta sonra dediğim gibi 8.3 ile boya ama lütfen oksidanı ayrı al ve %6lık olmasını söyle olurmu.. tepelerle uçların farklı olması saçı açarken sana söylemiştim ya eşit açılması için en son açman lazım dipleri diye ondan öyle smdiki boyanda sabitlenir meraklanma sen.. biz saçını bu şekilde yapıcaz sonuçta yani dorelik hakimdir...Eki Görüntüle 845169

6lıl kullandım zaten kiloluk aldım oksidanı.8.3 başka marka alsam olurmu? Perfect bulamazsam palette 8.3 farklı mı acaba

6lıl kullandım zaten kiloluk aldım oksidanı.8.3 başka marka alsam olurmu? Perfect bulamazsam palette 8.3 farklı mı acaba

diplerindeki turunculugu istemiyorum dedin ama begendiğin saç renginde dorelik var yani turunculuk cnm. ve sen perfect ile boyadın ben sana söylediğim boya loreal majirel 8.3 yani $zotemajirel.webp farkı görebiliyormusun ? bnm bahsettigim renk muhteşem bi renk ama perfect ten cıkan sonucuda 8.3 ü tek başına boyadıgın zaman alıcaksn cnm içine başka boya karıştırmadan yani... yerinde olsam bu boyamı sana önerdiğim bu marka ile boyarım.

Ayrıca çoook teşekkür ederim ilgin için.saçım şu an bile çok kötü gelmiyor gözüme haftaya boyayınca daha iyi olur.iyi geceler.ben boyamadan yine saçımın aktıktan sonraki halini atarım ben .iyi geceler iyilik güzellik perisi .ne şartlar altında yapıyorum görsen gülersin,açma işlemini gece yaptım tam açıcının yarısında kızım uyandı, bügünde tam boya yaparken uyandı.ayyyy rezillikle yaptım ama değdi.neyse çok konuştum iyi geceler

Ayrıca çoook teşekkür ederim ilgin için.saçım şu an bile çok kötü gelmiyor gözüme haftaya boyayınca daha iyi olur.iyi geceler.ben boyamadan yine saçımın aktıktan sonraki halini atarım ben .iyi geceler iyilik güzellik perisi .ne şartlar altında yapıyorum görsen gülersin,açma işlemini gece yaptım tam açıcının yarısında kızım uyandı, bügünde tam boya yaparken uyandı.ayyyy rezillikle yaptım ama değdi.neyse çok konuştum iyi geceler

kıyamam :) tamam cnm sen ne olur süper olmak istiyorsan bu boyayı sipariş et tam gördğn renk cıkıyo sonuc inanamazsın yani cok kaliteli bir boya. bak çok ünlü bi saç uzmanı onu cok takip ederim o adamı senelerdir jenifer lopez saçı isteyen arkadasıma direk majirel 8.3 önermişti sacını açıp boya gör sonucu dedi bu yuzden ben biliyorumki boyarsan harika olcak iyi geceler cnm rica ederim öptüm

Eki Görüntüle 845174 yam olarak istediğim bu renk.haftayadediğin markayıboyuyorum

bak mesela bu saç rengi gunduz çekilmiş flashsız kumral dore mesela bu renk anlıyomusun ? ama bnm sana attıgım renk tam 8.3 tür ama bu kumral doredir yani senin alacagının daha koyusu ve küllü dore olan .. yani anlıcagın bu boya işleri öle karışıkki ben ne kadar anlatmaya çalışsamda işte bukadar oluyo netten sen enguzeli beni faceden ekle özel msjja atayım sana linkimi varsa tabi facen?

Back
X