Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

hadisenin saç rengi nasıl elde edilir julycimm bize biraz bilgi versene

hadisenin saç rengini ben kendi saçım kaadar açık bi sarı olanlara yardımcı olabilirim cunku kendime yaptım koyu saçlardan nasıl bu renge dönülür bilemiyorum açık renkten dönmeyi başardım sadece

benimde saclarim da röfle var.. diplerini 9.3 loreal majirel ile 9 luk oksidan karistirip boyadim..ama biraz kizillik var..sanirim 9.1 ile falan boyamaliydim hata yaptim gibi..

aslinda balyajli saclarim olsun istiyorum..dogal olsun istiyorum artik cünkü cok dökülüyor saclarim ve diplerle ugrasmak istemiyorum...balyaj gibi bi saca sahip olabilirmiyim bu sekilde kuaföre gitmeden acaba jully ?

hadise gibi bi sacim olmasinida istiyorum aslinda oda olabilir..yani hangisi daha saglikliysa saclarim kirilsin yipransin istemiyorum artik..bana ne önerebilirsin ?

Selamm, herkese yardımcı olmuşsun ne hoş, bende birşeyler danışmak istiyorum sana şimdi durum şu ;

Saçlarım sarıydı ama diplerimi bırakmıştım artık uzatiyim boya yapmiyim diye. Dayanamadımm kumral bir boya alıp boyadım. Tabi dipleri açmadan boyadığım için farklı tonlar oldu.

Eki Görüntüle 868825 Eki Görüntüle 868826

Saçımdaki boya baya aktı. Uçlar resimdeki kadar açık renkte değil açık kumral gibi duruyo ışıktan herhalde resimde baya açık gözüküyo. Evde iki tane boyam var onlarında resimini koyiyimm
Eki Görüntüle 868827 Eki Görüntüle 868828

Şimdi bana ne önerirsin? Öyle hemen acelem yok aslında sap sarı olmak için. Ama içim istiyo işte kurtulamadık bulaşıcı bişey :D
Zahmet olmazsa aşama aşama anlatabilir misinnn ?

slm cnm hoşgeldn. saçların cok tatlı bi kumral gözüküyor tabi bu renk aktıkca yeşerme yapıyor o kötülüğü var. saçlarına 9 ve 11 numaralar evet ideal ama sen açılmasını istiyorsn sarışın olmak istiyorsn bu yuzden bu boyalar saçlarına sarılık katar fakat renk kırar açmaz. saçlarını palette 3 4 ton açıcı ile 2 sefer yeterli olabilir sana açmalısın dinlendirerek. daha sonra cila yapmalısın renk sabitlemek için. bu renkleri boyarsan 11 olan açıcı özellikte zaten daha once ben arkadasıma dip boyamıştm cok tatlı bi sarı elde etmştik. sen bu iki rengi karıştırıp bir tane + oksidan %9luk olsn ilave ederek karışımı saçının heryerine bol bol sürüp rengini açabilirsin azda olsa bu yeşerme oluşmuş saçından kurtulursn daha snra cıkan renge göre belki begenirsn kalır begenmezseende açarsın tekrar yogun açıcı ile iyice sarışınlıga yaklaşmış olursn hem :)

tabi saçlarının heryerine sürünce diplerin cıkmış oralar hafif turuncu yansıma olucak ama altlara küllü sarı vurmana gerek kalmıcak şanslısın cunku kumral ton alttan turuncu olmasını engellicek .

benimde saclarim da röfle var.. diplerini 9.3 loreal majirel ile 9 luk oksidan karistirip boyadim..ama biraz kizillik var..sanirim 9.1 ile falan boyamaliydim hata yaptim gibi..

aslinda balyajli saclarim olsun istiyorum..dogal olsun istiyorum artik cünkü cok dökülüyor saclarim ve diplerle ugrasmak istemiyorum...balyaj gibi bi saca sahip olabilirmiyim bu sekilde kuaföre gitmeden acaba jully ?

hadise gibi bi sacim olmasinida istiyorum aslinda oda olabilir..yani hangisi daha saglikliysa saclarim kirilsin yipransin istemiyorum artik..bana ne önerebilirsin ?

sana önerebilecegim diplerini küllü açık sarı ile boyaman olucak elbette. fakat majirelin 9.1 i saç tonunu bilemediğim için koyu kalırmı bilemiyorum. ben herzmn dibimi 10.1 ile boyuyorum.. daha dogrusu boyuyordum cok sıkıldım sarıdan hep dip yap yap gına geldi bende kumral karamele döndüm biraz zorladı tek başıma yapmak ama başardım artık çagla hadise karışımı bişi oldm :)))) artık sarıdan sıkılmış olanlarada tavsiye edicem...

dediğim gibi saçlarının dip turunculugundan şikayetciysen 10.1 ile boyamanı öneririm. saç rengin tamamı koyu bir renkse yani cok cok açık bir renk degilse majirel 9.1 öneririm...

hadisenin renginde saçların cok cok yıpranacak bnm yıprandı ama degdi onu göz onune alman gerekir. cunku bu tonları hadise bile saçları cok açık renkti once koyultup karamel yaptı daha sonra tekrar açtı bu renk oldu benmde aynen aslında abarttıgım ay yapamam ne zordur dediğim saç renginin ne kadar basit oldugunuda görmüş oldum.

Son düzenleme:
julyy saçı açtıktan sonra hemen yıkadıktan sonra mı 10.1 yada 9.1 sürücez yoksa birkaç gün sonra mı

saçlarını yeterince açtıgına inandıgın zaman cila ile sabitleyebilirsin .. 1 gun sonra 1 gun once falan farketmiyor turunculu kaldıysa misal hemen cila yapıcaksın ki o turuncu bakır yansıman gitsin.

Selam bende bisey sorabilirmiyim :)
Saclarimi hep siyah boyadim simdi son üc/dört aydan beri boyayi iyce akitiyorum. Istedigim renk acik bi kahverengi ama kizillik asla olmiycak, ama bütün kuaförlerde siyahi acarsan mutlaka kizillik olucakdir diyorlar :( Senin bi önerin varmi acaba?

Son düzenleme:
Selam bende bisey sorabilirmiyim :)
Saclarimi hep siyah boyadim simdi son üc/dört aydan beri boyayi iyce akitiyorum. Istedigim renk acik bi kahverengi ama kizillik asla olmiycak, ama bütün kuaförlerde siyahi acarsan mutlaka kizillik olucakdir diyorlar :( Senin bi önerin varmi acaba?

slm hoşgeldin elbette önerim var

saçlarını iyice akıttıgını düşünüyorsan begendiğin kızıllıgı az olan bir kahve al ve içine küllü rengi karıştır yarım tüp o şekilde boya yani aldıgın boyanın 1 li küllü serisini al yarım tüp sık ve boya 1 oksidan koy fazlaya gerek yok kızıllıgı alıcaktır

en kaliteli boya ile kumrala dönmek istiyorsan %6 20 volumluk oksidan ile igora 8.1 ile boyamalısın. kızıllık minimuma iner. eger koyu gelmesse daha iyi tutması için 7.1 de olabilir

sacımı acmadan mı boyayim cnm direk:26:

slm cnm hoşgeldn. saçların cok tatlı bi kumral gözüküyor tabi bu renk aktıkca yeşerme yapıyor o kötülüğü var. saçlarına 9 ve 11 numaralar evet ideal ama sen açılmasını istiyorsn sarışın olmak istiyorsn bu yuzden bu boyalar saçlarına sarılık katar fakat renk kırar açmaz. saçlarını palette 3 4 ton açıcı ile 2 sefer yeterli olabilir sana açmalısın dinlendirerek. daha sonra cila yapmalısın renk sabitlemek için. bu renkleri boyarsan 11 olan açıcı özellikte zaten daha once ben arkadasıma dip boyamıştm cok tatlı bi sarı elde etmştik. sen bu iki rengi karıştırıp bir tane + oksidan %9luk olsn ilave ederek karışımı saçının heryerine bol bol sürüp rengini açabilirsin azda olsa bu yeşerme oluşmuş saçından kurtulursn daha snra cıkan renge göre belki begenirsn kalır begenmezseende açarsın tekrar yogun açıcı ile iyice sarışınlıga yaklaşmış olursn hem :)

tabi saçlarının heryerine sürünce diplerin cıkmış oralar hafif turuncu yansıma olucak ama altlara küllü sarı vurmana gerek kalmıcak şanslısın cunku kumral ton alttan turuncu olmasını engellicek .

Hosbuldumm:) tesekkur ederim gercekten usanmadan sıkılmadan yazmissin... dedigin gibi iki botayi karstirip boyadim bi dipler turuncu oldu uclar iyi oldu dedigingobi yesilligi aldi bu boyalar. Boyle idare edebilirim sanirim sonrada soyledigin aciciyla acarim tekrar...
Tekrar cok tesekkur ederimmmm :16:

merhaba benim saçlarım çok sık paketler atılarak platin renk yapılmıştı ve diplerim geldi.daha önce hiç evde dip boyası yapmadım fakat son resimdeki renge bayıldım.saçlarımı resimlere ekledim.şuan elimde palette yoğun renk açıcı ve palette küllü açık sarı boya mevcut 1 er kutu.sence nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim.Ayrıca bu kadar güzel bir sarı yı kuaförler bile yapamıyorken evde yapman gerçekten takdir edilir :)tbrk ediyorum seni ve bu konuda bizleri aydınlattığın içinde tşk ederim.

Eklentiler

• $20131123_153642 (1).webp
    $20131123_153642 (1).webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 77
  • $20131123_153701.webp
    $20131123_153701.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 75
merhaba benim saçlarım çok sık paketler atılarak platin renk yapılmıştı ve diplerim geldi.daha önce hiç evde dip boyası yapmadım fakat son resimdeki renge bayıldım.saçlarımı resimlere ekledim.şuan elimde palette yoğun renk açıcı ve palette küllü açık sarı boya mevcut 1 er kutu.sence nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim.Ayrıca bu kadar güzel bir sarı yı kuaförler bile yapamıyorken evde yapman gerçekten takdir edilir :)tbrk ediyorum seni ve bu konuda bizleri aydınlattığın içinde tşk ederim.

cnm cok teşekkür ederim.. ben saçlarımı 3 kez ardı ardına açtım sende diplerini koyu olan yerleri açmayla işe başlamalısın zaten uç rengin cok cok hoş ona uydurmalısın ustleri cunku diplerin yarıya gelmiş baya cıkmış açıcıları uçlara degdirme sadece koyu yerlere sür bekle daha cabuk hızlı açılmasını istiyorsan oreal mavi toz ile yavaş yavaş açılsn yıpranmasın acelem yok diyorsanda palette yogun açıcı ile açabilirsin. açtıktan sonra küllü boya bir işe pek yaramaz 2. açma sonrası küllü boyanı komple saçına cila olarak uygulamanı tavsiye ederim oşekil cok cok ii olur

sacımı acmadan mı boyayim cnm direk:26:

cnm saçın cok yogun turuncu olduguu için o rengi tekrar açarsan kumralın tutmaz açık kalır oyuzden yinede karar senin . tekrar açınca üzerine kumral sürünce saçın yeşerme yapacaktır ama once 8 ile pigmentasyon yaparsan üzerine açık kumral sürersen rengi oturtmuş olursn. bunca işlemi yapmak istemezsen dediğim gibi once koyu bi kumral olucaksn o rengi açıga yavaş yavaş akacak zaten çeviriceksin

Son düzenleme:
yaptıgın hatayı yazdım ha dersenki ben istemiyorum bu rengi koyultalım onuda yapabiliriz istedigin renk söle yeterli[/QUOTE

çook tşk ederim julyy. açma taraftarıyım .. bu aşamadan sonra koyu boyamam.. o zaman biraz bakım yapayıim haftaya açayım.. gelişmeleri paylaşırım...

Hiç 5.1 küllü kahve kullanınız varmııııı? Saçımdaki kızıllığı hiçbi şekilde alamıyoruuum :/

5.1 deki kahvenin küllülüğüde saçındaki kızıllıgı kapatmaya yetmez suan boyadıgın neyse o numaranın bir koyu küllüsünü yarım tüp al sık ilave et ve boya ozaman kurtulursn. ilave boyana oksidan ekleme

Back
X