Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

cıddımı.pekı sac dıpten cıktıkca olcak bu demı. bole uclardan fılan bıle bole tamamen deısım olmucak.dıpten gele gele olcak sanırım? ay cok saol:))

diplerden cıkıcak elbet ben onu demiyorum saç telleri zamanla geri rengini alır cunku o saçına açıcı oreal vb ile açma işlemi yapmamış yaptıgınz işlemde cok fazla geriye dönülmücek bir kimyasal yok meraklanmayın o cok bariz sarılık her gecen ay yerini kendi rengine bırakır zamanla

Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374

Eki Görüntüle 774375

Saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım SİZdE BAŞARABİLİRSİNİZ YETERKİ İSTEYİN :)

ARKdSLAR SAÇLARINIZI AÇMA İŞLEMİNdEN SONRA MUTLAKA BAdEM YAGI + GLİSERİNLİ SU İLE BAKIM YAPIN..

slm ,peki ilk resim boyalı saçmıydı ben şu an çok zor durumdayım bebekle kuaföre gidemiyorumaçtırma işlemi uzun sürer bekletemem onu o kokuların içinde:(birde 3. resime ulaşmak kaç uygulamada oldu.

diplerden cıkıcak elbet ben onu demiyorum saç telleri zamanla geri rengini alır cunku o saçına açıcı oreal vb ile açma işlemi yapmamış yaptıgınz işlemde cok fazla geriye dönülmücek bir kimyasal yok meraklanmayın o cok bariz sarılık her gecen ay yerini kendi rengine bırakır zamanla
ahh ınsallah cok mutlu olduk:53:

slm ,peki ilk resim boyalı saçmıydı ben şu an çok zor durumdayım bebekle kuaföre gidemiyorumaçtırma işlemi uzun sürer bekletemem onu o kokuların içinde:(birde 3. resime ulaşmak kaç uygulamada oldu.

1. resimde kışkırtıcı kahve boyuyordm ozamanlar guzel bir renkti tavsiyemdir kadife gibi görüntü kaazanır saçların.. 3. fotomdada bu renk akmıştı boyamamştm 2 ay falan gecmişti aralara uçlara evde balyaj attım baharat renkleri modaydı o tarz yakıştı kahveye

1. resimde kışkırtıcı kahve boyuyordm ozamanlar guzel bir renkti tavsiyemdir kadife gibi görüntü kaazanır saçların.. 3. fotomdada bu renk akmıştı boyamamştm 2 ay falan geçmişti
aralara uçlara evde balyaj attım baharat renkleri modaydı o tarz yakıştı kahveye
her karede başarılı sonuçlar çıkarmışsın jully tebrik ederim siz bu konuda uzmanlaşmışsınız resime göre banada yol gösterebilirmisin lütfen http://www.kadinlarkulubu.com/asset.php?fid=686044&uid=135126&d=1385333896ilk resim şimdiki boyalı alttakıler doğal o renge ulaşabilirmiyim tekrar sizce.Ayrıca bugun rengi akıtmak için saçıma mayalı maske yaptım gerçekten aktı ama sonuca ulaşamadım henuz

ahh ınsallah cok mutlu olduk:53:

Bibi ben özelden cvp verdim ama sanırım mesaj hakkım yok anlamadım gittimi gitmedimi. Mayayı bugun uyguladım saç rengimi akıttı 3 kez daha yaparsam sanırım fark edilir hal alacak...kk da forumlarda var maya ile saç rengini açmak diye. Asıl maksadı saç uzatmak ve bakımmış. boyasız saça olmuyor demişler ama sonuçta kuzenının saçında da uygulama var denemekten zarar gelmez işe yaramasa bile bakım yapmış olur

1. resimde kışkırtıcı kahve boyuyordm ozamanlar guzel bir renkti tavsiyemdir kadife gibi görüntü kaazanır saçların.. 3. fotomdada bu renk akmıştı boyamamştm 2 ay falan gecmişti aralara uçlara evde balyaj attım baharat renkleri modaydı o tarz yakıştı kahveye

jully peki saçımı dediğin uygulama ile 1 kez açsam o saçın üzerine kışkırtıcı kahve sürsem sence ne olur tahmın edebilirmisin .daha sonrada uzun zaman dokunma kendi rengini beklerim

jully peki saçımı dediğin uygulama ile 1 kez açsam o saçın üzerine kışkırtıcı kahve sürsem sence ne olur tahmın edebilirmisin .daha sonrada uzun zaman dokunma kendi rengini beklerim

cnm sen ne istiyorsun tam? bnm 1. resimde hiç açıcı yok ana saç uzerine koyu bir renk o diger dediğin 3. resimide söylemiştim zaten. saçlarını sanırım bi şekilde akıtmayı başarmışsın üzerine kışkırtıcı khve sürebilirsn o tonlardan hoşlanıyorsan açmana gerek yok. eger açayım daha açık bi saç üzerine boyayım dersen saç aralarından turuncu yansıma cıkacaktır. ve saçların uzunsa 3 kutu ancak yetecektir

Yinee bennn :) bişey daha sormak istiyorumm.. Bu saç renklerine nasıl ulaşırım yani nelerle oyamama gerekir. İki resimde hoşuma gitti. Ama renkleri nedir yada hangi numara ve markalarla boyamam gerektiğini bilmiyorum.

Eki Görüntüle 872453 $tumblr_lo96rjeRUs1qm35zao1_500_large.webp

Benim saçımında resgi açıldıktan sonraki hali. Bide ben tek renk istiyorum dipler bi renk oluyo uçlar bi renk her seferinde :D

Helppp julyy hellpp :D

Yinee bennn :) bişey daha sormak istiyorumm.. Bu saç renklerine nasıl ulaşırım yani nelerle oyamama gerekir. İki resimde hoşuma gitti. Ama renkleri nedir yada hangi numara ve markalarla boyamam gerektiğini bilmiyorum.

Eki Görüntüle 872453 Eki Görüntüle 872454

Benim saçımında resgi açıldıktan sonraki hali. Bide ben tek renk istiyorum dipler bi renk oluyo uçlar bi renk her seferinde :D

Helppp julyy hellpp :D

istediğin 1. fotodaki kızın özü kumral kumralın üzerine sanırım dore kumral sonrası tekrar kumral boyanmış az akmış kızın hafif doremsi bi kumral kalmış altta üzerine bol ince balyajlar atılmş soguk sarı renginde bu rengi elde etmek öle kolay deildir kuaföre danışabilirsin saçlarının geçmişini bilmediğim için suan ne renk göremediğim için bişey diyemiyorum

Topiğimi okuyan beni takip eden herkese SELAMLAR

diyelimki saçlarınızı degiştirmeye karar verdiniz ve rengini koyultarak değiştirdiniz ama begenmediniz eski sarı saçlarınızı özlediniz...
çözümü asla başka bir boya alıp açmaya çalışmak yada bu renk kotu oldu bunun koyusunu alayım renk otursun gibi hatalar kesinlikle yapmayın yapacagınız işlem cok basit

Bolca Eki Görüntüle 872173
1 veya 2 ÖLÇEK OREAL (saç uzunluguna baglı)Eki Görüntüle 872172
Eki Görüntüle 872185 ve cıvık kıvama gelene kadarda SU

PİŞMANLIKLAR BU İŞLEMLE GERİ dÖNÜYOR =) Hadi kolay gelsinnnnn... <3

renk aciciyla,sac kreminimi karisticaz birde olcek derken nasil bir olcekle 1yada 2 biraz daha aydinlatirmisin

oreal ölçekleri var ben onunla anlatmak istedim olmayanlar içinde 1 veya 2 yemek kasıgı ile yani saç uzunluguna baglı uzunsa 2 omuzlara kadarsa 1 oreal mavi toz... ve 50 ml oksidan oda 2 kaşık kadarı yeterli . bolcada saç kremi .. 1 çay bardagı ılık su

tesekkur ederim :34: bir sorum daha olacak,benim saclarim kirmiziydi simdi diplerine koyu kumral yaptirdim oda koyu oldu ve akmiyor artik birde isikta kizil yansimalar oluyor,bu koyu ve kizil yansimalardan kurtulmam gerek tabi sacim yipranmadan kullu kumral istiyorum yardimci olabilirmisin:26:

tesekkur ederim :34: bir sorum daha olacak,benim saclarim kirmiziydi simdi diplerine koyu kumral yaptirdim oda koyu oldu ve akmiyor artik birde isikta kizil yansimalar oluyor,bu koyu ve kizil yansimalardan kurtulmam gerek tabi sacim yipranmadan kullu kumral istiyorum yardimci olabilirmisin:26:

saçındaki kırmızılıgı tam anlamıyla akıtmadan bunu biraz başarman zor olucak benim bahsettigim karışım sarı saçtan kumrala dönüp yada kahverengine boyayıp pişman olanlar içindi. sen bu karışımı yaparsan olacakları söyleyim o kumral olan akıcak aşşalara kırmızı yansımanı azda olsa yeşerticek fakat dipten cıkan 1 milim dahi olsa saçındaki turunculukta aşşalara inicek buu karışım kontrast için sana pek uygun değil .. o kırmızılıgı saçından akıtmak için silici kullanman gerekir eger kullanmazsan her kumral boyanda gun yuzune cıkacaklar, daha sonra koyu ((küllü)) kumrala boyaman gerekir 3 ayda aka aka toparlar saçın her ay boyama yaparak.

TARGANINE argan yağı üretimini teşvik etmek için Fas'ta kurulmuş. Arganın en iyi arkadaşı - TARGANINE Rabat Üniversitesi, Zoubida Charrouf dan profesörler tarafından 2003 yılında kurulmuş.

KANTARON BAL VE ZEYTİN YAPRAGI İLAVELİ ARGAN YAGI sarı saçlarınızın uçları zamanla sertleşir matlaşır tavsiye ederim aktarlardan bulabilirsiniz
$464376885027.webp

kusura bakma fazla oldum sanirim peki siliciyi nerden bulabilirim birde nasil uygulanir :26:

LOREAL efassor en iyi silicidir kuaför malzemeleri satan yerlerden bulabilirsiniz .. oradaki çalışanlar size yardımcı olur kullanımı hakkında ben daha once kullanmadm ama bnm bi abim saç uzmanı o bu markayı kullanıyor

Back
X