Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...in-resmini-cekip-paylasalim-dersiniz-353.html bak saçlarım şimdi aynen bu bayanın rengi.çok sarımsı daha doğal istiyorum yine foto bulursam sana göstereyim ben kendi halini atAmıyorum

biliyorum cnm ne renk olduugunu tahmin edebiliyorum zaten saçlarını bal köpüğü rengi istiyorsan suanki saçın üzerine normalde 9.3 boyamalısın fakat bu renk saçından kolaylık akacak cunku geçmişin platine yakın.. oyuzden saçlarını 8.3e boyayıp akmasını beklemekle saçların tam bir bal köpüğü olacaktır. ilk koyu gelebilir fakat cabuk akar

daha önce kullanmış olduğu rengi istiyor kuafor çok yuksek bir rakam söylemiş kendisi evde halletmk istiyor istediği renkte şu. sormak istediğim saçını orealle açtıktan sonra hangi boyayı kullanmalı çunku 10.1 le bu renk elde edilmiyor ona ne önerebilirim ıgoranın renk katoloğuna baktım pek anlamadım canım yardımcı olurmusun

owww bu saç rengi evde zor biraz yani olurda biraz maaliyetli olur cnm ben kullandım fakat netten cok beyaz toner sipariş ederek ki yinede tam beyaz olamadı ... olmadıgı iyi oldu soluk ve yaşlı gibi duruyordu tavsiye etmem.

Julyy saçım çok turunculu ya 8.3 dore turunculaştırmaz dini daha içine küllü de koymakgerek mi?linkini attığım renk gibi mi olur 8.3 ile

Julyy saçım çok turunculu ya 8.3 dore turunculaştırmaz dini daha içine küllü de koymakgerek mi?linkini attığım renk gibi mi olur 8.3 ile

sen ne istiyorsun ? BAL KÖPÜĞÜ ... bal köpüğü ne demek ? TURUNCU demek.. cnm sen ne istediğine karar iyice verip bana soru sorarsan sevinirim.

sen ne istiyorsun ? BAL KÖPÜĞÜ ... bal köpüğü ne demek ? TURUNCU demek.. cnm sen ne istediğine karar iyice verip bana soru sorarsan sevinirim.

Tatlım ben Google la bal sarısı yazınca çıktı bu renk, ben de sana göstermek istedim .istediğim renk linkteki.seni yordum canım kusura bakma

Bu saçıma ne işlem yapmamız gerekir canım link teki saç için

saçlarını $13467777_82710305.webp boyamalısın %6 oksidan öle 2. boyamada renk yerine oturur aradan suanki sarılarn cıkr hoş bi renk yakalarsn eger begenmezsende o rengin üzerine balyaj atarsn.

Tatlım ben Google la bal sarısı yazınca çıktı bu renk, ben de sana göstermek istedim .istediğim renk linkteki.seni yordum canım kusura bakma

tatlım bak simdi.. o linkteki kızın saç rengi ana tonu ilk olarak kumral ve bu kız açık tenli senin ise saçların siyah bu 1. 2.si o kızın saçları normal bir kumral rengin uzerine doreli karamel boyanmış yani koyu renk saçın üzerine yapılmış sarı bir saçın üzerine bu tip renklerde once ana tonu yakalamak gerekiyor pigmentasyonla koyultup istenilen renk boyanıyor anlatabildimmi?. bu yuzden senin saçın koyulmasn pek diye sana bu rengede yakın olan misal 8 ile pigmentasyon yapacaksın ardından 8.3 boyucaksın harika sıcak balyaj altı bi renk ortaya cıkıcak ve sen geçmişinde sarı oldugu için uçlar sarı sarı akıcak ince balyaj gibi durucak yani benm fikirlerim bunlar yinede yapıp yapmamak sana kalmış tatlım işte sarı saç bölesi zor açana kadar ugrastırır koyultmak en buyuk işkencesi olur maalesef :)

Teşekkürederim canım oda saçımı çok yoracaktır ben en iyisi senin dediklerini uyguluyim 😘

bnm dediklerimi uygularsn hani demiştin ya dorelik seviyorum saçların altın sarısı olur uçların cok solmuş cnm onlara renk gelir tabiki istedigin bu foto işlemle saçın cok cok yorulur.

Teşekkürederim canım oda saçımı çok yoracaktır ben en iyisi senin dediklerini uyguluyim ��

$3838824187488.webp bak bu rengi cok seviyorum mesela diplerini açtıktan sonra boyayabilirsin bu tona komple saçını açmadanda boyayabilirsin dip rengin cok koyu değil sana bir alternatif olabilir diye attım ;)

bu boyanın açma özelliği yuksektir..

Son düzenleme:
owww bu saç rengi evde zor biraz yani olurda biraz maaliyetli olur cnm ben kullandım fakat netten cok beyaz toner sipariş ederek ki yinede tam beyaz olamadı ... olmadıgı iyi oldu soluk ve yaşlı gibi duruyordu tavsiye etmem.

Anladim canim vakit ayiriyorsun cok tesrkkur ederim bugun uygun olan bir kuafore sormus kardesim 380 tl demisler o fiystada gucu yetmiyor sana zahmet olacak ama yinede nasil yapilir anlatsan olurmu kendisine evde cok zor olacagini soyledim ama israr ediyor

Eki Görüntüle 886302 bak bu rengi cok seviyorum mesela diplerini açtıktan sonra boyayabilirsin bu tona komple saçını açmadanda boyayabilirsin dip rengin cok koyu değil sana bir alternatif olabilir diye attım ;)

bu boyanın açma özelliği yuksektir..

Peki açmadan direk boyarsan yeşil olmaz dimi sarılarım ondan çok korkuyorum 😞

Peki açmadan direk boyarsan yeşil olmaz dimi sarılarım ondan çok korkuyorum 😞

hayır tatlım yeşil olurmu hiç :) bal rengi olur o soluk beyazımsı sarılar tam sarı olur ve bu renk dip rengini açar cok tatlı bi sarı olur cuunku ana tonun koyu sarı senin karamel değil yada gördüğüm o renk

Anladim canim vakit ayiriyorsun cok tesrkkur ederim bugun uygun olan bir kuafore sormus kardesim 380 tl demisler o fiystada gucu yetmiyor sana zahmet olacak ama yinede nasil yapilir anlatsan olurmu kendisine evde cok zor olacagini soyledim ama israr ediyor

TAMAM OZAMAN SAÇLARINI KOMPLE İGORA BEYAZ TOZ İLE 2 KEZ OLMAdI 3KEZ AÇMALI VE CIKAN SONUCTAN SONRA NET ÜZERİNdEN BEYAZ TONER SİPARİŞ EdİP BOYAMALI 45dK TONERİ BEKLETTİKTEN SONRA ANCK BEYAZA ULAŞABİLİR SUAN SAÇLARI KOYU CIKAN SONUCA GÖRE HABERdAR EdERSİNİZ CNM

Back
X