- 21 Haziran 2013
- 3.041
- 88
- 93
anladım hyatım çok teşekkür ederim öncelikle güzel bilgilerin için. ben şöyle açıklayım sana ozaman o resimdeki evet doğru diyosun zor bi renk evde olmucak bi renk ama senin son platin halin çok çok hoş o renk yapmak istiyorum o topuzlu saçımdaki renginden baz alırsan o rengin üzerine şuan ne yapmam gerek seninki gibi olması için aşama aşama onu bi yazarbilirmisin toz oriel falan aldım çnkü bugün yapmak istiyorum senden alıcağım bilgilerle :) bide saç yapım hakkında sana şunu söyleyim saçlarım kolay açılan bi yapıya sahip 2 sene önce boya siyahı olan saçlarımı o mavi toz orielle bi kere açmamda çok açık bi karamel elde etmiştim senin resimdeki karamelin gibi yani saçımın yapısı kolay açılan şimdi ne yapmam lazım açıcıyı ne oranda hazırlamam lazım açtıktan sonra üzerine hangi renkleri boyamam lazım cilasını ne yapmam lazım yardım istyorumm :)
saçların demek uysal yapıda bu cok guzel ve şanslısın... saçlarını 1 kez aç bakalım ne renk elde edecegiz turunculuk oranı biliyorumki hala olucak cunku saçın istedigi kadar cabuk açılsn boyadıgın boyalar kusacak ilk açışta.. sonra tekrar açıcaksn ondan sonra cila yaparsın cıkan sonuc turuncu cok cok az yansıma kalırsa.. tabi belkide cıkan o gzl rengi begenirsn ben begeniorm cunku 2. açıştaki rengi ölede kullanabilirsin bi müddet. aldıgın oreali içinden ölcek cıkıyor... 2 ölcek 2 şişe oksidan %9luk ve cok olmamak kaydıyla az bişeyde saç kremi atarsın bu şekilde uygula..