bir sürü bakım çeşidi var aslında ben pek uğraşamıyorum üşengeçliğimden

birde saçlarım güçlü kalın telli. dedem "urgan gibi saçları var bu kızın" der hep. 2 sene önce açıcıyla yaktım saçlarımı lastik gibi olmuştu. salaklık ettim biraz. palettenin açıcısını bilmiyordum o zamanlar. parfümeriden koca kutu mavi toz almıştım. hemen açılsın diye açıcıyı her gün sürdüm. 3. gün sonunda lastik saç oldum. belime kadardı saçlarım ne kadar üzülmüştüm anlatamam. bakım filanda fayda etmedi sonrasında. kestim saçlarımı neyseki eski haline geldi. deneme yanılma yöntemiyle buluyoruz doğru yolu işte.

dikkat et sende 1-2 hafta arayla açtım ben hep. açtıktan sonra ufakta olsa bir bakım yap evde mutlaka.
açıcıyı uygulamak annemin eseriydi onada bir alkış

bıktı benden kadıncağız.
ben şu renk olacagını hiç düşünmüyordum ya. ne kadar teşekkür etsem az sana.
şimdi şu 10,5 mevzusuna gelelim

açmayı düşünmüyorum. direkt olarak 10,5 uygularsam güzel olur diyorsun sen öyle dedikçe ben mutlu oluyorum

dipler yine böyle orta ton olur mu? benim en büyük korkum dipler malumun artık

sırıtmasında ne olursa olsun.
yarım şişe oksidan mevzusunu anlayamadım canım. saçıma 2 kutu boya yetiyor benim. içindeki oksidanlar 9luk. ben bitanede fazladan 9luk alıp eklemiştim. 10,5i yaparken iki tane 9luk bir tane 6 lık mı yapayım ?
birde açmadan 10,5e boyarsam nasıl bir renk olur? açıp 10,5 yaparsam nasıl bişey olur?