Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

rengin tam tutması için içine %6 lık yarım şişe eklemelisin.. %9luk cok eklersen saçların cig bir bal rengi olur ... yada yıkayınca cigleşir bu bilgiyi sakın unutma öptüm

Merhaba yine ben kararsız:))) sonunda kararımı verdim en iyisi senin ilk dediğin bir açıcı daha yapıcam bugün almayı planlıyorum sorularım şunlar:) % 6 lık oksidan demişsin palette ultra açıcının içindeki malum % 9 luk ben şimdi % 6 lık mı katayım, daha çok açılması için içine ekstra bir şey katayım mı? Birde röfle seti var onunla açsam olur mu ultra açıcı mı röfle seti mi? Eşit bir şekilde açılması için ne yapmam lazım sürekli taramam mı gerekiyor bekleme süresi boyunca? Açma işleminden sonra dore sarı yapabilir miyim? Daha önce yaptığım işlemi yazayım siyah saçın üstüne iki kere ultra açıcı sonra altın karamel yapmıştım her yer eşit tutmamıştı, yıpranmasın diye içine badem yağı ve saç kremi koymuştum yine katayım mı bunlardan, çok soru oldu ama günlerdir ne yapayım diye düşünüyorum artık en iyisi siyaha döneyim dedim ama şansımı son kez denemek istiyorum:))

july cim ablanın saçını merakla bekliyorum canım aklımda şöyle bir ton var acaba böylemiEki Görüntüle 913869

evet cnmbuna yakın bunun 1 ton koyusu seninde o şekil olur ama üst kısımları 1 kez daha yogun açıcı ile açman gerekicek... ben kıyafet satıyorum ya simdi oraya daldım saç konusuna uzak kaldım kusura bakmayın :)))))

anladım bebeğim olsun önemli değil bizden sıkılmayıp sürekli cevap veriyorsun ya daha nolsun herşey için saol ...ben birdaha açma işine bulaşıyım diyorum baya bi yıprattım direk 10.5 ve 9.5 yapıyım bidahakine ...

july cim ablanın saçını merakla bekliyorum canım aklımda şöyle bir ton var acaba böylemi

$1378293_10151940913082272_737327484_n.webp bu ablamın

anladım bebeğim olsun önemli değil bizden sıkılmayıp sürekli cevap veriyorsun ya daha nolsun herşey için saol ...ben birdaha açma işine bulaşıyım diyorum baya bi yıprattım direk 10.5 ve 9.5 yapıyım bidahakine ...

bak yukarıya yolladım eger devam edersen 9.5 10.5 yada işte böle harika renk olucak dip falan öle oluyor aralarada sarı balyajlar harika oluyor cnm

Son düzenleme:
açıcam canım inşallah eşit açılır benim saçım bir tuhaf:(

bu çok güzel bir renk benim böyle olmam için çok çalışmam lazım sanırım ama saçım dayanmaz ki hem ince telli hem az:((

cnm ince telli ve az saçın var ise koyu renkler tercih etmen gerekli açık renkler dahada saçlarını az gösterecektir. koyu herzaman gür durur ve saç tellerini kalınlaştırır koyu renkli boyalar.. açıklar ise inceltir biliyorsundur zaten :/

tek kelimeyle bayıldım bayıldım şuan gözlerimi alamıyorum şimdi ben 9.5 yapsam bunu yakalarmııyım kiii

ablama yaptıgım işlemleri söyleyim sen gibi açtık daha sonra üzerine once 9.5 boyadım daha sonraki ay dipleri koyu geldiği için 9.5 yerine 10.5 ve artık 1 şişe daha %9 oksidan koyup boyadım. harika bi renk cıktı sonra aralara gördüğün gibi paket attım sarı sarı gzl oldu sanada o yuzden bunu önermiştim

ablama yaptıgım işlemleri söyleyim sen gibi açtık daha sonra üzerine once 9.5 boyadım daha sonraki ay dipleri koyu geldiği için 9.5 yerine 10.5 ve artık 1 şişe daha %9 oksidan koyup boyadım. harika bi renk cıktı sonra aralara gördüğün gibi paket attım sarı sarı gzl oldu sanada o yuzden bunu önermiştim

anladım canım valla harikasın ne diyim öyleyse bende ilk olarak 9.5 sonra 10.5 devam ederim canım çokkk öpüyorum böleee muckksssss

cnm ince telli ve az saçın var ise koyu renkler tercih etmen gerekli açık renkler dahada saçlarını az gösterecektir. koyu herzaman gür durur ve saç tellerini kalınlaştırır koyu renkli boyalar.. açıklar ise inceltir biliyorsundur zaten :/

canım boya konusunda çok bilgim yok vakit buldukça bu topiği baştan okuyor:) güzel bilgiler paylaşmışsın, o zaman ben sarı sevdamdan vazgeçeyim, kendi rengim siyah ona mı dönsem yoksa şöyle bildiğin hoş bir kahve tonu var mı saçı çok gösteren:) tabi altın karameli kapatacak:) kızıllık kalabilir aslında sorun değil kızıl seviyorum zaten hatta sultan kızılı yapsam mı diye bile düşündüm:) bana ne söylersen yapıcam boyamı alıcam bugün ya da yarın, cevabını bekliyorum:) bu arada gözlerim koyu kahve tenim beyaz saçlarım ensemde kat kesim çok görünsün diye kat kestiriyorum.

Canım bu renklerden hangisi olur hoşuma gitti bunlar yine hatırlatayım altın karamel şu an ama ton farkı var saçımda:(

$palette 6-70 kahve bakır.webp$palette 7-77 yoğun bakır.webp$koyu sarı dore.webp

canım boya konusunda çok bilgim yok vakit buldukça bu topiği baştan okuyor:) güzel bilgiler paylaşmışsın, o zaman ben sarı sevdamdan vazgeçeyim, kendi rengim siyah ona mı dönsem yoksa şöyle bildiğin hoş bir kahve tonu var mı saçı çok gösteren:) tabi altın karameli kapatacak:) kızıllık kalabilir aslında sorun değil kızıl seviyorum zaten hatta sultan kızılı yapsam mı diye bile düşündüm:) bana ne söylersen yapıcam boyamı alıcam bugün ya da yarın, cevabını bekliyorum:) bu arada gözlerim koyu kahve tenim beyaz saçlarım ensemde kat kesim çok görünsün diye kat kestiriyorum.

sana ışıltılı kahve serisi var cok yakışır aradan ykayınca karamelin o rengi harika durur benm tavsiyem kolestonun ışıltılı kahveler serisinden bir no seçmen olacak :) ve allıgını eksik etmeden bu renge en gzl giden şeftali tonlarında sürmen ;)

merhaba. saçlarım röfleli. fakat uçlarını görseldeki gibi$ombre.webp tamamen açmak istiyorum ombre saçlar çok hoşuma gidiyor. evde kendim yapabilirmiyim? önereceğiniz hazır bir boya varmı? çok teşekkürler..

sana ışıltılı kahve serisi var cok yakışır aradan ykayınca karamelin o rengi harika durur benm tavsiyem kolestonun ışıltılı kahveler serisinden bir no seçmen olacak :) ve allıgını eksik etmeden bu renge en gzl giden şeftali tonlarında sürmen ;)

Canım çok sağol 3 renk beğendim sence hangisi gizemli kahve en çok hoşuma giden boyayanların fotoğrafına baktım tam istediğim renk ama sana da sorayım üçünden hangisi, birde sen kolestonu tavsiye etmiyordun saçımı yıpratır mı iyice? Çok soru sordum bıkmadan cevap verdiğin için sağol:71:

$koleston gizemli kahve.webp$koleston ışıltılı kahve.webp$koleston terracota.webp

Back
X