- 21 Haziran 2013
- 3.041
- 88
- 93
canım yazdığım mesaj sayfanın ortasında çıkıyo sonunda değil nedense :26:
bi de öyle bakıp oku
bi link gönderdim zaten mesajın içinde ordan rahat bulursun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yazdığım mesaj sayfanın ortasında çıkıyo sonunda değil nedense :26:
bi de öyle bakıp oku
bi link gönderdim zaten mesajın içinde ordan rahat bulursun
ok cnm heryerdeyiz ona gülüyorum.. burdan bin kişiye yardım ediyorum bizden bişiler alsalar bari
![]()
gerçek saç rengim koyu kumral fakat ben saçlarımı o kadar çok boyadım ki en son kızılkahveydi sonra küllü sarılarla aça aça garip bir renk oldu artık açık kumral kullanmaya başladım çok güzeldi birileri aklıma girdi krepe balyaj yaptırdım Eki Görüntüle 917145 Eki Görüntüle 917145 boyle üstü başka altı başka birşey oldu :'( donmek istiyorum çok doğal birşey dursun ve en onemlisi TEK RENK olsun istiyorum ama olurmu bilmiyorum :'( Eki Görüntüle 917151 bunu isterdim ama olurmu bilmiyorumkafam çok karışık az daha kendi kendime pigmentasyon falan en son senin yazını okudum ve kararımı durdurdum
böyle bal renklerini altın renklerini seviyorum sanırım ama üstü başka altı başka ki bilmiyorum
![]()
ikimiz için de güzel sorunsuz satışlar olur inşallah ne diyim valla
ya julyyim tam da topikteyken sorayım
ben albüm yapsam bi bakar mısın bana hangi saç rengi gider yaa çok kararsızım
çıtçıt almayı düşünüyorum renk beni düşündürüyor
ona göre saçımı da boyayıp alıcam
evet cnm o fakat senin ustlere göre açık kalıcak 7.3 sana daha uygun olur Eki Görüntüle 918684
majirel renk katalogu Eki Görüntüle 918685
ya pigmentasyon yapmadan boyasam nolur ki daha iyi sarılarım da gözükür aktıkça
yoksa benim sarılar alttan nasıl çıkacak :26:
pigmentasyonla da hiç uğraşasım yok haa![]()
saçlarınızı renk silici ile once akıtmalısınız loreal effoser gibi gzl kaliteli bir urunle daha sonra cıkan sonuc garip alacalı bir renk oluucak uzerine oncelikle koyu kumral sürülmeli aydan aya daha sonra açık kumrala dönmeli (koyu kumral akınca) .. bikaç ay kumral boyadıktan sonra renk yerine oturmaaya başlayacaktır baktınız hoş bi kumrala yakın renk oldu aralarına kuaföre gidip guzel balyajlar fakat attırıcagınz balyaj soguk sarılar olmalı ara ara ışıltılı bal sarısı atılmalı ki o fotolar tarzı yakalanabilsin. bu işlemi tabi cok cok ii bir kuaförün yapması gerekli keşke yakınınızda olsaydım :))
ohh ya içim rahatladı valla sağol beybimmcnm pigmentasyon yapmıcaksn zaten alttan gözükücek ne guzel sarıların ışıltı gibi bal rengi cıkıcak duz boyuucaksın
Sabırla cevap veriyorsunuz, nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Ben bugün bir kuaför ile konuştum, saçların yanmaz, çokta sağlıklı zaten dedi, sen gel tek seferde istediğin saçı yaparız dedi (Resim yoktu yanımda küllü alt ton üzerine sarı balyajlar istiyorum diye anlattım) 150 de fiyat verdi, yaptırmayı düşünüyorum, saçımı biraz daha dinlendirip, dediği gibi tek seferde böyle bir işlem mümkün müdür sizce?
yapar ilk seferde garip bi kumral olursun ama 2 yıkamada ne balyaj rengin kalır ne kumrallık cunku kumralın yeşili akıcıdır sarılarını yesertir işte görüosunki herkes guya süper kuaför...
150 az paramı yaparız ederiz derler ama o anlık duş sonrası facia olur benden sölemesi.
Önce kumral boya yapıp, bir kaç gün sonra balyaj atsa, yine aynı sorun olur mu?
selam julyy!güzelim yine tavsiyelerine ihtiyacım var! ben sarı saçlardan hürrem kızılına dönme hatasına düştüm. 3 ayda 6 kere boyadım, ay her yıkamaya aka aka bıktırdı beni! şimdi tekrar açtım sarıya kadar oryelle.. biraz kızıl yansımalar var hala tabi.. şimdi ben garnier çarpıcı renkler serisinden 7.0 ile garnier 8.0 mı karıştırırsam yoksa nevacolor 7.1 ile 9.3 mü karıştırırsam altın sarısını elde edeyim ? istediğim saç bu resimdeki canım Eki Görüntüle 919558
Merhabalar benimde yardımınıza ihtiyacım var yeniyim burdasaçlarım sık sarı röfleli ve diplerim geldi. Peroksitle biraz açtım ancak röfle yaptırmak istemiyorum ...Doğala yakın küllü bir renkle sadece diplerimi boyayıp Ombre yada krepe balyaj gibi (artık nasıl olursa
) öyle kullanmak istiyorum
kuaföre kumral diye gidip ,istemediğim kızıl yansımalı bi saçla çıkmaktan yoruldum hem param hem enerjım kaldırmaz artık bunu
![]()
istediğim saç rengi Eki Görüntüle 919609
kendi saç rengim Eki Görüntüle 919612
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
cnm kumral boya 1 boyayla tutmaz o kumral rengi cok zordur boyalı açılmış saçlara en az 2 kez boyama sonrası 3.üde yerine renk oturur ve cok akıcı bi renktir 1 seferde mumkun değil yapamazlar ancak nasıl yapar pigmentasyonla yapar oda akar tabi belli süre sonra sana gel cila yapayım der balyajların garip bi renk alır yani sana şöle sölemesi lazımdı gel saçlarını önce kumrala çevirelim daha sonra balyaj atarız ama bu en az 3 boyamayla olur ... işte ozaman süper bikuaför diebilirdik sen bunu bu şekilde söle oraya bi saç uzmanı arkdsm var yada boya uzmanı ne bileyim artık ne şekil sölüceksin ama uzman deki banada çamur atmasın ahhaha ... bakalım ne cvp vericek![]()