Evde akrep:(..

Melina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
111
42
13
Kızlar mutfak kapısını açtınız ve karşınızda el kadar krem rengi bir akrep ne yapardınız,daha önce başına gelenler var mı??Bizzat yaşadığım olay önerilerinize ihtiyacım var ilaçlatmıştık evi halbuki(

Etrafta bağ bahçe ya da bina yapımı var mı canım? Bizim bir zamanlar evin arkasında site yaptılar olan akrepler eve doldu kimse de uyarmadı bizi ben hepsini buldum tabi çok şükür. Sineklikle korunmaktan başka bir care kalmamıştı kış ayına kdr cam silmek için bile sinekligi açmadm kış olunca da zaten hepsi kaçtı gitti. Var mı öyle etrafta bağ bahçe inşaat ? Genelde oralardan geliyorlar

Aslında bir inşaat çalışması var ama çok yakın değil bize ondan mı oluyor derseniz!?Sizde de mi evin içine girdiler ne yaptınız ayy ne zor bir durum

Bacım evde akrep ne geziyo nasıl bi evde yasiyonuz ilaclatmana rağmen tekrar gelmiş ciksana o evden ben hem basardım çığlığı avazimizin çıktığı yere kadar evi bosaltirdim hemde
Arkadaşım öyle büyük konuşmayın insanın başına geliyor evimden gayette memnumun aslında hiçbir haşare sorunu yaşamadım bile devamlı olarak ama bunun nası geldiğini bende bilmiyorum

Aslında bir inşaat çalışması var ama çok yakın değil bize ondan mı oluyor derseniz!?Sizde de mi evin içine girdiler ne yaptınız ayy ne zor bir durum
Temelden öyle bir geliyorlar ki aklın şaşar ve evin arka kısmı kot farkı sebebiyle 4.kat gibi duruyor hesap et oraya tırmanmışlar hepsi bebekti beyaz renkti kolay oldu öldürmek. Çok da korkmam öyle akrepten niyeyse :/ öldürdüm olduğu yerde, olduğu yeri de bir güzel temizledim çamaşır suyu vs ile. Şimdi evlendim yine bağ bahçe olan yerde oturuyorum aklına gelemeyecek türde böcekler var onlardan da sineklik sayesinde uzak tutuyorm bir de ilacladik evi içim rahat. Akrebin gelis sebebi de çok önemli. Nemli ortamları da çok severler rutubetli ortamı da aynı şekilde

İnşaat olmasına gerek yok bizzat eski evimden biliyorum kaç tane akrep çıktığını heryerden çıkabiliyor bunlar annem akrebi uzun bir araçla iğnesinden kıstırıp bir şişeye koymuştu bayağı korkunç bir şeydi...
Tuvalet havalandırmalı vs açık bırakmayın ordan bile giriyorlar.

Gülüm kirdiysam ozur dilerim ama karınca solucan vs bunlardan bahsetmiyoruz akrepten bahsediyoruz tehlikeli ilaclatmissin tekrar gelmiş nasıl baş edebilecen en mantiklisi cikmak

ne kadar sogukkanli anlatiyorsunuz

Sadece sizin eviniz yetmez etrafında ilaçlanması lazım. Apartmanı ilaçlatmıştık biz evde görmüştüm. Korumalıklar taktık kapıya pencereye. Kapı eşiğine sünger çektik. Belediyeyi arayıp evi ve apartmanın girişini bodrum katı heryeri ilaçlattık. Birdaha görmedim. Bizim burda tarlalar var oralardan geliyormuş belediye öyle demişti.

ne kadar sogukkanli anlatiyorsunuz
Ne yapayım canım valla öyle de böyle de hayatımızdalar bir şekilde :)) önlem aldıktan sonra çok da kasmaya gerek yok :) ha siyah bir örümcek gordum mu hayatım bitiyor sanki benimde tek zaafım orumcekler üzerime doğru geldiğini gorunce gözlerim doluyor ama baş edebiliyorum sonuçta o benden küçük

Vallahi hayran kaldım cesaretinize:))Sizde birden fazla varmış heralde bir de anladığım kadarıyla...Yaklaşık boyları ne kadardı ki çok mu küçüklerdi benim ki de açık renkti,açık renkler zehirli olur diyorlar..Çok sinsi hayvanlar siz nası farkedip nası öldürüyordunuz saldırmıyor muydu??

Gülüm kirdiysam ozur dilerim ama karınca solucan vs bunlardan bahsetmiyoruz akrepten bahsediyoruz tehlikeli ilaclatmissin tekrar gelmiş nasıl baş edebilecen en mantiklisi cikmak
Yok kırılmadım canım rica ederim sadece herkesin başına gelebileceğini söylemek istemiştim:)Zaten illa akrebe de gerek yoktu ben hamam böceği görsem yine korkardım niye zahmet ettiyse buraya kadar:)

Saldırıya uğramadm :) genelde ablam farkına varıyordu,evet baya 2 -3 gün evden akrep temizledik arka kısımdan geldiği için arka odaların kapılarını kapattık ki salon wc ve diğer odalara da gelmesin diye . 1-2-3 derken 7-8 tane öldürdüm ama bizim eve gelenler 4-5 cm büyüklüğündeydi bebeklerdi belli ki çünkü akrebin büyüğüne de denk geldim maalesef... tarla tapan çocuğu olunca sıkça karşı karşıya kalıyoruz :) ama ev ilaçlanmis olsa bile apartmaninda ilaçlanmasinda fayda var. Çünkü dediğim gibi nemli ve rutubetli ortamlara bayılırlar o yüzden yönetici ile konuşulması lazım.

hayir hayir olamaz
bu gercek korku degil igrenmek degill
kucuk evet ama zehirliyse yerse istirirsa

abooooow naptın oldurseydın keske bacım sındı nereye gttgı krkusuyla nasıl uyursun ya

brde bıldgım kadaryla akrepler tek dlasmaz ya aılesıde vardır ıyıce arastrın evın dıbını bucagınu brde sanslıymıssınız karsınıza cıkmıs ya cıkmasaydı skunca anlardınız brde krem rengı oldguna gre karanlıktan gelıyrdur nrmalde syah olyolr heralde

Ödümün kopma serüveninden sonra bir bez ya da el süpürgesi yardımıyla oradan uzaklara bir yere bırakırdım herhalde

Ayy canım neresi bebek 5 cm kocaman adam olmuş resmen:))Bir de 7-8 tane gerçekten çok cesursun...Nası yaklaşıyordun peki akrepler eşli gezer diyorlar diğerini görünce nası müdahale etmeliyim!!Sen böcek ilacı ile mi öldürdün onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…