Evde akrep:(..

Haydaa eşi de çıkarsa naparım ben(Allah korusun ya uzak olsunlar siz yaşadınız mı daha önce böyle bir olay

Benim cocukken yasadigim evde ev daha dogrusu gecekondu da cok olurdu artik niyeyse panik bile olmazdik bisey yapmazlardi zarar vermezlerdi. EvinDaha cok nemli ve agaclik bolgelerde olur. Telas etmeyin bir kere daha ilaclatin evinizi. pervaz arkalarina iiyice siktirin ilaci. giderler.

Aslında ilaçlıydı ama yine de girmeyi başarmış valla açık renklerin zehirli oldukları söyleniyor insan da biraz çekiniyor haliyle..Siz karşılaşınca ne yapıyordunuz?

Benim bildiğim İstanbul'da zehirli akrep yok. Ama siz İstanbul'da mısınız bilmiyorum, doğu illerimizde sanırım zehirli olabiliyormuş.

İlaçlatın tekrardan evinizi, camlara da sineklik takın. Banyo giderlerine de dekoratif taşlar oluyor, onlardan koyun. Savunmasız açık yer kalmasın yani :)

Aslında ilaçlıydı ama yine de girmeyi başarmış valla açık renklerin zehirli oldukları söyleniyor insan da biraz çekiniyor haliyle..Siz karşılaşınca ne yapıyordunuz?
Annemsupurge ve farasla disari atardi.Oldurmezdik ama kimisi akrebin cevresine kolanya doker yakardi. Cok canice geliyor bana bu tabi. İstanbuldaysaniz burdaki akreplerin zehirli olmadigi soyleniyir ama baska bir bolgedeyseniz zehirli olabilir tabiki dikkatli olun.

Haydaa eşi de çıkarsa naparım ben(Allah korusun ya uzak olsunlar siz yaşadınız mı daha önce böyle bir olay

Canım ben yasamadımda syle bısı olmıstı bundan sekız on sene once ananemın balknunda otryodk catıdan paaat dıye kardesımn ustune dustu annem hemen yazmasıyla vurdu yere dusunce ustune bastu oldu hayvan o zmn kendı aralarında knusuyrlardır bunun aılesı yukardadır gece uyurken kapıtyı kapatalım falan demıslerdı

Annem akrep ile yatmış bir gece de babam boşuyordu az kalsın

Babaannenin eski evini basmışlardı bir ara küçük büyük çeşitli boyda tavandan vs de düşerdi ahşap ev

Gece yatağımızı arar pijamamızı çırpar yatardık

Bir sabah annem yatakta akrep ile kalktı

İç anadolu Karadeniz arası bir yerdi bizîm akrepler zehirli değil derlerdi güneydoğuda zehirlisi de varmış ama

Off nolur su konularin adina bu hayvanin ismini yazmayin ya. Gorunce bile tuylerim diken diken oluyo, butun gece uyuyamiyorum sonra.
Valla canım haklısın ama diğer türlü nası anlatacağımı bilemedim

Evet belediyede ilaçlama yapıyormuş böyle durumlarda..Sizin de mi evinize girmişti ne yaptınız?

Valla benim üstüme düşse o an ne olurdu kestiremiyorum bile:)Bunu gördüğümde tek değildim eğer eşini tekken görürsem ne olur bilmiyorum artıkNormalden iri böcekler bile ürkütür bir de beni bunlar nereden çıktıysa..

Evet ınsan krkar ama sgukkanlı ol hazrlıklı ol terlık bulundur yanında hemen olyorlr zaten

benım kardesım kucucuktu daha ıkı yasında falandı ayakta duruyrdu nasıl oldysa tam ggusune dustu kıyamam aklı tam ermedgı ıcın fazla etkıkenmedı Allah tan

Cok gecmis olsn benim gormedigim bir hayvan ve gormekte istemem allah korusun cok korkarım boceklerdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…