Valla o cesaretiniz varsa helal size:)Ödümün kopma serüveninden sonra bir bez ya da el süpürgesi yardımıyla oradan uzaklara bir yere bırakırdım herhalde
Haydaa eşi de çıkarsa naparım benabooooow naptın oldurseydın keske bacım sındı nereye gttgı krkusuyla nasıl uyursun ya
brde bıldgım kadaryla akrepler tek dlasmaz ya aılesıde vardır ıyıce arastrın evın dıbını bucagınu brde sanslıymıssınız karsınıza cıkmıs ya cıkmasaydı skunca anlardınız brde krem rengı oldguna gre karanlıktan gelıyrdur nrmalde syah olyolr heralde
İş başa düşünce hele de korku insana herşeyi yaptırırValla o cesaretiniz varsa helal size:)
Demek ki beni harekete geçirecek kadar korkutamadılar henüz:))İş başa düşünce hele de korku insana herşeyi yaptırır
Aslında ilaçlıydı ama yine de girmeyi başarmış valla açık renklerin zehirli oldukları söyleniyor insan da biraz çekiniyor haliyle..Siz karşılaşınca ne yapıyordunuz?Benim cocukken yasadigim evde ev daha dogrusu gecekondu da cok olurdu artik niyeyse panik bile olmazdik bisey yapmazlardi zarar vermezlerdi. EvinDaha cok nemli ve agaclik bolgelerde olur. Telas etmeyin bir kere daha ilaclatin evinizi. pervaz arkalarina iiyice siktirin ilaci. giderler.
Evet sanırım :)))))Demek ki beni harekete geçirecek kadar korkutamadılar henüz:))
Annemsupurge ve farasla disari atardi.Oldurmezdik ama kimisi akrebin cevresine kolanya doker yakardi. Cok canice geliyor bana bu tabi. İstanbuldaysaniz burdaki akreplerin zehirli olmadigi soyleniyir ama baska bir bolgedeyseniz zehirli olabilir tabiki dikkatli olun.Aslında ilaçlıydı ama yine de girmeyi başarmış valla açık renklerin zehirli oldukları söyleniyor insan da biraz çekiniyor haliyle..Siz karşılaşınca ne yapıyordunuz?
Haydaa eşi de çıkarsa naparım ben(Allah korusun ya uzak olsunlar siz yaşadınız mı daha önce böyle bir olay
Valla canım haklısın ama diğer türlü nası anlatacağımı bilemedimOff nolur su konularin adina bu hayvanin ismini yazmayin ya. Gorunce bile tuylerim diken diken oluyo, butun gece uyuyamiyorum sonra.
Evet belediyede ilaçlama yapıyormuş böyle durumlarda..Sizin de mi evinize girmişti ne yaptınız?Sadece sizin eviniz yetmez etrafında ilaçlanması lazım. Apartmanı ilaçlatmıştık biz evde görmüştüm. Korumalıklar taktık kapıya pencereye. Kapı eşiğine sünger çektik. Belediyeyi arayıp evi ve apartmanın girişini bodrum katı heryeri ilaçlattık. Birdaha görmedim. Bizim burda tarlalar var oralardan geliyormuş belediye öyle demişti.
Yok canım akrep daha farklı bir şey Allah karşılaştırmasın:)O hamam böceği olabilir evde mi halaKara böcük dedıklerı değil dimi,çok cahılım bu konıda,bende kara böcük gördüm az önce
Valla benim üstüme düşse o an ne olurdu kestiremiyorum bile:)Bunu gördüğümde tek değildim eğer eşini tekken görürsem ne olur bilmiyorum artıkCanım ben yasamadımda syle bısı olmıstı bundan sekız on sene once ananemın balknunda otryodk catıdan paaat dıye kardesımn ustune dustu annem hemen yazmasıyla vurdu yere dusunce ustune bastu oldu hayvan o zmn kendı aralarında knusuyrlardır bunun aılesı yukardadır gece uyurken kapıtyı kapatalım falan demıslerdı
Valla benim üstüme düşse o an ne olurdu kestiremiyorum bile:)Bunu gördüğümde tek değildim eğer eşini tekken görürsem ne olur bilmiyorum artıkNormalden iri böcekler bile ürkütür bir de beni bunlar nereden çıktıysa..
İnşallah hiç karşılaşmasınız ki akrep böceklerden çok daha korkunç..Cok gecmis olsn benim gormedigim bir hayvan ve gormekte istemem allah korusun cok korkarım boceklerdn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?