Evde bir şey bulduk, sizce ne olabilir? Çok Acil!

Estrellla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
45
6
36
Arkadaşlar merhaba,
teyzemin kızı 3 yıllık evli.Kendisiyle çok yakınız her şeyini bana anlatır.Son zamanlar da kocasının ailesiyle sorun yaşıyordu.Evi temizlerken kırlentin içine batırılmış böyle ucu kırmızı uzun bir iğne buldu(başörtü iğnesi değil eminiz). Normalde böyle bir şey ne yaşadık ne gördük ve kuzenim şu anda fena bir şüphe içerisinde.Benim buraya yazmamı çok ısrar etti.Araştırdık ettik böyle büyüler falan varmış ama emin olamadık. Başına benzer şeyler gelmiş ablalardan cevap bekliyorum.İğneyi napalım?

Mune Mune bilir böyle şeyleri. Ayrıca yanlışlıkla batmıştır veya bilerek batırılmıştır kırlentin içine bilemeyiz. Bilerek bıraktıysa biri fena valla acıtsın diye

Büyü içerikli konular açılması yasak burada o anlamda kimse size yardımcı olamaz. Ha bence tesadüfen konulmamış ne amaçla konmuş onu bilemem.

Kurallari okuyup ogrenebilirsiniz,buyu,in,cin,peri gibi seylerden bahsetmiyoruz
Bu arada iyi niyetli bir sey degil o bulunan igne. Dikkatli olun etrafinizda manyak var demek ki
anladım ama burda konuşulan diğer meselelerden daha önemli bir konunun yasak olması çok saçma keşke her şey konuşulabilse

anladım ama burda konuşulan diğer meselelerden daha önemli bir konunun yasak olması çok saçma keşke her şey konuşulabilse
Serbest biraksalar buralar sacmasapan seylerle dolar tasar ama, bir de insanlar korkuyor oyle seylerden. Sahsen gecenin bir yarisi kkya girip de in cin muhabbeti okusam sabahi zor ederim ben:KK45:

Serbest biraksalar buralar sacmasapan seylerle dolar tasar ama, bir de insanlar korkuyor oyle seylerden. Sahsen gecenin bir yarisi kkya girip de in cin muhabbeti okusam sabahi zor ederim ben:KK45:
evet sizde haklısınız ama tecrübeliler yardım etse kaç ocak kurtuldu şu illetten. Gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor.

iğne ile büyü oluyor mu yaw
bana niye garip geliyor neyse...
bence de en mantıklısı o, kırlentin yapımında kullanılmış gibi nnazzoo nnazzoo

Back
X