• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde bir şey bulduk, sizce ne olabilir? Çok Acil!

evet sizde haklısınız ama tecrübeliler yardım etse kaç ocak kurtuldu şu illetten. Gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor.
Uzerinde cok fazla durmayin. Ben hic inanmam oyle seylere. Atin cope gitsin ama insan iliskilerinize dikkat edin,belli ki yakininizda bir yerlerde size zarar vermek isteyen,hakkinizda kotu seyler dusunen ve olumsuz temennide bulunan manyak biri var.

iğne ile büyü oluyor mu yaw
bana niye garip geliyor neyse...
bence de en mantıklısı o, kırlentin yapımında kullanılmış gibi @Nazzo70
O evde oturamasin,esyalar bile o kisiye batsin diye dusunulmus kesin:KK17: ne kotu niyetli manyaklar var insanlardan her sey beklenir:KK53:

Uzerinde cok fazla durmayin. Ben hic inanmam oyle seylere. Atin cope gitsin ama insan iliskilerinize dikkat edin,belli ki yakininizda bir yerlerde size zarar vermek isteyen,hakkinizda kotu seyler dusunen ve olumsuz temennide bulunan manyak biri var.
ya zaten şüphelendiklerimiz var da onları da etrafımızdan uzaklaştıramayız akraba olduğu için napcaz bilmiyorum.

Ne saçma sapan işlerle uğraşıyorsunuz. İğne ya bu. Her yerden çıkar ne büyüsü? Dua etsin de o iğne batmamış şimdiye kadar bir yerine :))

Olaya bir de farklı bir boyuttan bakalım. Büyü müyü değil de alıcı, verici tipi bir şey olmasın o şey? Sesinizi dinliyorlarsa falan. Benim ilk bu geldi aklıma bir filmde görmüştüm de.. :KK53:

ya düşmüştür o öyle bişey yapcak kişi gider kırlente mi sokar iğneyi daha neler ayrıca büyü tarzı konular yasak dere deniz gibi bi yere atın yada sirkeli suya koyun

alırken farketmemisim nirmelinden çok uzun bir iğne almıştim almiskende kullanıyorum. muhtemelen başörtülü birinin iğnesi. senaryolar üretmeye gerek yok.

alırken farketmemisim nirmelinden çok uzun bir iğne almıştim almiskende kullanıyorum. muhtemelen başörtülü birinin iğnesi. senaryolar üretmeye gerek yok.
Ben yazımda da belirttim başörtüsü iğnesi değil çok daha büyük bu bir, ikincisi iğnenin bariz bir şekilde biri tarafından koyulduğu çok açık.

Bu konular yasak zma kapanmadan söyleyim.. abdest alın nas felak ayetel kürsi okuyun ve denize atın.. deniz bozar bi şey varsa bile.. bi de yapsalar bile tutacağına inanmayın böyle şeylerin.. her şeyin üstünde Allah var.. bi şeycik olmaz

Belkide birsey dikerken oraya batırdı ve unuttu yani bende unutabiliyorum bazen mesela birsey dikiyorum işim bittikten sonra kanepe kenarına batiriyorum sonra başka bir işe dalarken unutuyorum orda öyle kalıyo

Ben yazımda da belirttim başörtüsü iğnesi değil çok daha büyük bu bir, ikincisi iğnenin bariz bir şekilde biri tarafından koyulduğu çok açık.
Eee konuyu niye açtınız her yer hoca dolu gidin birine madem? Ne diyelim istiyorsunuz kesin büyü vah vah dememizi mi

Back
X