- 29 Mart 2012
- 2.498
- 4.706
- 333
- 41
- Konu Sahibi tomvejerry
-
şans eseri bir eğitmenle tanıştım anlattım cadalozun durumunu, yabancılara sevdirmez (sokaktaki insanlara), eve gelen biri ilk defa gelmişse yine sevdirmez (yabancı oluyor onun için yine), çocuklara sevdirmez, çocukları sevmez, hiç bir kedi-köpekle anlaşmaz.
velhasıl, eğitmen, evde fazlasıyla sevildiği için, başkalarının sevgisini istemiyor, ihtiyacı yok demişti. haklı adam. yorgunluktan halim olmasa da, masajı yapılır, sevilir, konuşulur (konuş diye ağzına vurur insanın, söylediğin hoşuna gitmezse "naptın sen" gibi, ağzını kapatır sus diye... bu danaların marifetleri ve yaptıkları anlat anlat bitmez.
işin kötü tarafı, hiç köpekle yaşamamış birisine anlattığın zaman inanmıyor, kadın kafayı yemiş galiba diye düşünüyorlar1-2 arkadaşım neyse ki şahit oldu bazı yaptıklarına da, artık ne anlatsam inanıyorlar.
kim kimi eğitiyor bilemiyorum bazen
Selam kizlar
Evde buyuk kopek besleyen var mi aranizda? Benim bahceli bir evim yok malesef, ve olacak gibi de durmuyor. Ama cocuklugumdan beri hep bir kopegim olsun isterdim. Ama kucuk kopek degil, buyuk bi kopek istiyorum mesela alman kurdu gibi. Evinde boxer, dalmacyali, alman kurdu, husky vs vs gibi buyuk kopek besleyen var mi? Tuvalet isini ve temizligini nasil yapiyorsunuz?
Eki Görüntüle 618999 Ben varım :) akbaş-golden kırması oğlum barınaktan evlat edinmemize rağmen tuvalet alışkanlığı var bahçedede besledik evdede hiç bir zorluğu yok sadece tüy sorunu var onuda iyi mama yedirerek çözebilirsiniz :)
Eki Görüntüle 618999 Ben varım :) akbaş-golden kırması oğlum barınaktan evlat edinmemize rağmen tuvalet alışkanlığı var bahçedede besledik evdede hiç bir zorluğu yok sadece tüy sorunu var onuda iyi mama yedirerek çözebilirsiniz :)
Bende besliyorum evde hemde Doberman ! :) şuan 185 boyunda ( ayakta) 32 kilo2 ayda bir yıkıyorum . su torbalı
süpürge ile süpürüyorum evi tüy yok kıl var onlarda Otlu süpürge ile bile gidiyor. biizim evde boş bir odamız vardı
( giynme odası) oraya boya yaparken yere sarılan muşamba aldık 4 kat sarıyoruz yere sabahları çok soğuklarda
uyanamassam oraya gidip çişini kakası yapar. bazen bekler ayakkabımı burnum dibine bırakır
Başımda oturup bekleeeeer bekleeeeeerr ağlarsonra annecim gidelim derim how howw der kalkıp gderiz. Ev yeemeği yiyor ağzı da kokmuyor ya hafta 4 gün ev yemeği 3 gün ev yemeğine toz halinde köpek maması
Buda alex'imm Eki Görüntüle 746661 hep böyleyiz yani
merhabalar benim iki tane köpeğim var ve ikisindede evde bakıyorum :) bir tanesi golden 2 yasında dişi o çok yalnız kalmasın bir arkadası kardesı olsun dıye barınaktan bır tane cocker aldım :) kesınlıkle köpekler harıkalar tuvaler egıtımlerı var çok titiz biriysenız evde tabıkı cok zor ama bır arkadasımızın söyledıgı gıbı mama cok önemlı saglıklı olması acısından tuy dokmesını tamamen durdurmak ımkansız
acıkcası benım ıcıme sınmıyor sokakta bahcede balkonda bakmaya hele bu havalarda
Ben varim :B
Cok buyuk degil ama 25 kiloluk golden kirmasi tontis bir oglusum var.
Onceki sayfalarda mama muhabbeti olmus, ben de ekliyim barfla besliyorum. Tuy dokumu bu sayede sifira yakin. Kuru mamaya verilen paraya gercekten aciyorum. Iyi kuru mamalar tahilsiz olanlar, 200 tlnin altinda zaten yok. Barfla besliyorum gunluk 500 gr veriyorum ve aylik masrafim 100 tlyi bulmuyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
barf mama değil çiğ etle veya pismiş etle besleme şekliciddimisiniz ya inanılmaz şaşırdım nereden bulaıblırız pekı bu mamayı bırde 8-9 aylık labrador ıcınde uygunmudur acaba?
barf mama değil çiğ etle veya pismiş etle besleme şekli
barf diyeti diyorlar netten araştırabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?