Evde davetsiz misafir var, acil yardım! :(

visne_receli

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
168
169
23
Bayanlar çarşamba günü yemek hazırlarken bir anda doğalgaz borusundan fındık faresi indi. Ben çığlık atınca geri tekrar tırmandı.
Hemen geldiği yere poşet tıktım sonra eşim geldi o yeri açtık yakalamaya çalışırken kuyruğu koptu kendisi de mobilyanın taç kısmına kaçtı.
Baya uğraşmamıza rağmen çıkmadı. O gün balkon kapısını açık bıraktık ve o günden sonra ne ses ne de başka bir şey gelmedi.
Şimdi size sorum acaba ölmüş müdür balkon kapısından çıkmıs mıdır tavsiyeniz var mı 32 haftalık hamileyim diken üstünde geziyorum mutfakta..

Anam bende misafir menusu istiycen sandimda hemen geldimdi:))

Hersey olabilir alla.. olmuste olabilir kacmista olabilir.. baska bi yere saklanmis olamaz mi?
Bütün her yere baktık mutfak kapımız sürekli kapalı ve kapı altına sünger koyduk. Mutfağa oturup ses dinliyoruz hiç tıkırtı da gelmedi napabilirim bilmiyorum

Ölmüş olsa koku olurdu diye düşünüyorum
Yapışkanlar var ya fareler için tuzak
Peynir koyuyorsunuz ona geldiğinde yapışkana yapışıyor
Gitmediyse de o şekilde yakalarsınız
Doğalgaz borusundan nasıl geldi ya gaz kafa yapmıyor mu en çok bunu merak ettim:deli:

Doğalgaz borusundan nasıl geldi ya gaz kafa yapmıyor mu en çok bunu merak ettim:deli:
Demek ki boruda kaçak yok boruya sarılmış bi şekilde indi çıktı
Tuzak denemek mantıklı ama hâlâ orda olsa ses gelmez miydi

Demek ki boruda kaçak yok boruya sarılmış bi şekilde indi çıktı
Tuzak denemek mantıklı ama hâlâ orda olsa ses gelmez miydi
Hiç belli olmaz
Yapışkanlı tuzaklar kesin çözüm
Zaten ışıkta pek çıkmıyorlar karanlıkta iş başındalar

Bende tamda senın kadar hamileyken mutfagımda görmüştüm tabiki kaçmıştı.mutfagı kapalı tuttum balkonu actım.allahım ne gunlerdi.kabus gibi.tam 15 gün boyunca dınleye dınleye bı hal olduk mutfakta ses arıyoruz .tabı gördugumuz andan beri yapıskan koymustuk.15 gunun sonunda kağıda yapıştı da kurtardık.Allah yardımcın olsun.bide temizliği var tabı hemde mutfak

Bir rivayete göre pisliği yoksa kendi de yoktur.
Geçen arkadaşımın evine de girmiş. Ama hemen çıkmış sanırım onlar da bulamadı.
Ama kız temizlik yap yap yoruldu..

Girdiği çıktığı yeri hiç anlamadım.. Gaz borusu neden açık ki?

Ölseydi kokardı. Arkadaşın dediği gibi siz fare yemi var küçük hap gibi eczane satılıyor onun olduğu bölgeye onu koyun zaten yiyiyor hemen ölüyor.

Bende tamda senın kadar hamileyken mutfagımda görmüştüm tabiki kaçmıştı.mutfagı kapalı tuttum balkonu actım.allahım ne gunlerdi.kabus gibi.tam 15 gün boyunca dınleye dınleye bı hal olduk mutfakta ses arıyoruz .tabı gördugumuz andan beri yapıskan koymustuk.15 gunun sonunda kağıda yapıştı da kurtardık.Allah yardımcın olsun.bide temizliği var tabı hemde mutfak
Allahım mutfaga girip çıkarken çok kötü oluyorum sürekli kapatıyoruz bizde mutfağı ve dediğiniz gibi sürekli her şeyi yıkayıp siliyoruz içim rahat etmiyor her yerden cıkcakmıs gibi geliyor

Doğal ya kafa yapmıyormuş :KK53: :bicak:

Bir de ne öğrendim bak. Doğalgaz aslında kokusuzmuş. Kaçak anlaşılsın diye bir madde ekleniyormuş.. :deli:

Allahım mutfaga girip çıkarken çok kötü oluyorum sürekli kapatıyoruz bizde mutfağı ve dediğiniz gibi sürekli her şeyi yıkayıp siliyoruz içim rahat etmiyor her yerden cıkcakmıs gibi geliyor
Ay o tedirginliği öyle iyi bilirim ki valla eve gırmek istemiyodum.hele mutfaga hiç yani.çoğu eşyamı da attım bu yuzden.

Bir rivayete göre pisliği yoksa kendi de yoktur.
Geçen arkadaşımın evine de girmiş. Ama hemen çıkmış sanırım onlar da bulamadı.
Ama kız temizlik yap yap yoruldu..

Girdiği çıktığı yeri hiç anlamadım.. Gaz borusu neden açık ki?
Gaz borusunu balkondan kombiye gidiyor orda delik çok küçük ama mutfak mobilyasının taç kısmından geçiyor boru taca girdiyse boruyu takip edip öyle geldi dedik biz

Back
X